X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy - interpretacja pomóżcie
Odpowiedz

Testy - interpretacja pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aaeemm Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie wiem od kiedy liczyć dni po owulacji, pomóżcie. Na zdjęciu dwa testy owulacyjne -
    po lewej z wczoraj ok 11
    po prawej z dziś ok 17.
    Ten z wczoraj ewidentnie pozytywny, a jak byście zapisały ten drugi z dziś ? Pozytywny czy już negatywny ?
    https://naforum.zapodaj.net/dc1cc987822f.jpg.html

dc1cc987822f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 18:50

oar8yx8d1pjoogg2.png
  • Karola1688 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Jestem tu nowa dziś 23dc zrobiłam test wyszła bardzo jasna kreska która po czasie scieminiala I teraz sama nie wiem co myśleć cykle mam 25-26 ostatni stosunek w 10 dc.

preg.png
  • Karola1688 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/822b139571a96.jpg.html

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ