Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy - interpretacja pomóżcie
Odpowiedz

Testy - interpretacja pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aaeemm Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie wiem od kiedy liczyć dni po owulacji, pomóżcie. Na zdjęciu dwa testy owulacyjne -
    po lewej z wczoraj ok 11
    po prawej z dziś ok 17.
    Ten z wczoraj ewidentnie pozytywny, a jak byście zapisały ten drugi z dziś ? Pozytywny czy już negatywny ?
    https://naforum.zapodaj.net/dc1cc987822f.jpg.html

dc1cc987822f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 18:50

oar8yx8d1pjoogg2.png
  • Karola1688 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Jestem tu nowa dziś 23dc zrobiłam test wyszła bardzo jasna kreska która po czasie scieminiala I teraz sama nie wiem co myśleć cykle mam 25-26 ostatni stosunek w 10 dc.

preg.png
  • Karola1688 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/822b139571a96.jpg.html

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ