X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy - interpretacja pomóżcie
Odpowiedz

Testy - interpretacja pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aaeemm Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie wiem od kiedy liczyć dni po owulacji, pomóżcie. Na zdjęciu dwa testy owulacyjne -
    po lewej z wczoraj ok 11
    po prawej z dziś ok 17.
    Ten z wczoraj ewidentnie pozytywny, a jak byście zapisały ten drugi z dziś ? Pozytywny czy już negatywny ?
    https://naforum.zapodaj.net/dc1cc987822f.jpg.html

dc1cc987822f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 18:50

oar8yx8d1pjoogg2.png
  • Karola1688 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Jestem tu nowa dziś 23dc zrobiłam test wyszła bardzo jasna kreska która po czasie scieminiala I teraz sama nie wiem co myśleć cykle mam 25-26 ostatni stosunek w 10 dc.

preg.png
  • Karola1688 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2020, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/822b139571a96.jpg.html

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ