X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy owulacyjne clearblue
Odpowiedz

Testy owulacyjne clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szarlotka124 Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2024, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post dotyczący testów elektronicznych clearblue

Czy jeśli w 16 dc testy wychodzą dalej z pustym kółeczkiem to znaczy że owulacji nie będzie lub będzie bardzo późno ?
    W poprzednim cyklu miałam już migającą buźkę od 10 dc a stałą w 16 dc. I teraz nie wiem co myśleć….
    Czy któraś wie jak to jest z tymi testami ? Jakieś rady ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2024, 12:40

• Lala92 Nowa

Wysłany: 8 maja 2024, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka124 wrote:
    Post dotyczący testów elektronicznych clearblue

Czy jeśli w 16 dc testy wychodzą dalej z pustym kółeczkiem to znaczy że owulacji nie będzie lub będzie bardzo późno ?
    W poprzednim cyklu miałam już migającą buźkę od 10 dc a stałą w 16 dc. I teraz nie wiem co myśleć….
    Czy któraś wie jak to jest z tymi testami ? Jakieś rady ?

Hej, jesli masz fioletowe testy to mierzy Ci estrogen i LH. Jesli buzka Ci miga, to masz podwyzszone wartosci estrogenu, jesli stale sie swieci to znaczy ze masz pik LH. Jesli masz puste kolko to test nie wykryl ani LH ani estrogenu, wiec prawdopodobnie cykl bezowulacyjny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2024, 11:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ