X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy owulacyjne clearblue
Odpowiedz

Testy owulacyjne clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szarlotka124 Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post dotyczący testów elektronicznych clearblue

Czy jeśli w 16 dc testy wychodzą dalej z pustym kółeczkiem to znaczy że owulacji nie będzie lub będzie bardzo późno ?
    W poprzednim cyklu miałam już migającą buźkę od 10 dc a stałą w 16 dc. I teraz nie wiem co myśleć….
    Czy któraś wie jak to jest z tymi testami ? Jakieś rady ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia, 12:40

• Lala92 Nowa

Wysłany: 8 maja, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka124 wrote:
    Post dotyczący testów elektronicznych clearblue

Czy jeśli w 16 dc testy wychodzą dalej z pustym kółeczkiem to znaczy że owulacji nie będzie lub będzie bardzo późno ?
    W poprzednim cyklu miałam już migającą buźkę od 10 dc a stałą w 16 dc. I teraz nie wiem co myśleć….
    Czy któraś wie jak to jest z tymi testami ? Jakieś rady ?

Hej, jesli masz fioletowe testy to mierzy Ci estrogen i LH. Jesli buzka Ci miga, to masz podwyzszone wartosci estrogenu, jesli stale sie swieci to znaczy ze masz pik LH. Jesli masz puste kolko to test nie wykryl ani LH ani estrogenu, wiec prawdopodobnie cykl bezowulacyjny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja, 11:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ