X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy owulacyjne clearblue
Odpowiedz

Testy owulacyjne clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szarlotka124 Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2024, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post dotyczący testów elektronicznych clearblue

Czy jeśli w 16 dc testy wychodzą dalej z pustym kółeczkiem to znaczy że owulacji nie będzie lub będzie bardzo późno ?
    W poprzednim cyklu miałam już migającą buźkę od 10 dc a stałą w 16 dc. I teraz nie wiem co myśleć….
    Czy któraś wie jak to jest z tymi testami ? Jakieś rady ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2024, 12:40

• Lala92 Nowa

Wysłany: 8 maja 2024, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka124 wrote:
    Post dotyczący testów elektronicznych clearblue

Czy jeśli w 16 dc testy wychodzą dalej z pustym kółeczkiem to znaczy że owulacji nie będzie lub będzie bardzo późno ?
    W poprzednim cyklu miałam już migającą buźkę od 10 dc a stałą w 16 dc. I teraz nie wiem co myśleć….
    Czy któraś wie jak to jest z tymi testami ? Jakieś rady ?

Hej, jesli masz fioletowe testy to mierzy Ci estrogen i LH. Jesli buzka Ci miga, to masz podwyzszone wartosci estrogenu, jesli stale sie swieci to znaczy ze masz pik LH. Jesli masz puste kolko to test nie wykryl ani LH ani estrogenu, wiec prawdopodobnie cykl bezowulacyjny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2024, 11:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ