X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy owulacyjne clearblue
Odpowiedz

Testy owulacyjne clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szarlotka124 Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2024, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post dotyczący testów elektronicznych clearblue

Czy jeśli w 16 dc testy wychodzą dalej z pustym kółeczkiem to znaczy że owulacji nie będzie lub będzie bardzo późno ?
    W poprzednim cyklu miałam już migającą buźkę od 10 dc a stałą w 16 dc. I teraz nie wiem co myśleć….
    Czy któraś wie jak to jest z tymi testami ? Jakieś rady ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2024, 12:40

• Lala92 Nowa

Wysłany: 8 maja 2024, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka124 wrote:
    Post dotyczący testów elektronicznych clearblue

Czy jeśli w 16 dc testy wychodzą dalej z pustym kółeczkiem to znaczy że owulacji nie będzie lub będzie bardzo późno ?
    W poprzednim cyklu miałam już migającą buźkę od 10 dc a stałą w 16 dc. I teraz nie wiem co myśleć….
    Czy któraś wie jak to jest z tymi testami ? Jakieś rady ?

Hej, jesli masz fioletowe testy to mierzy Ci estrogen i LH. Jesli buzka Ci miga, to masz podwyzszone wartosci estrogenu, jesli stale sie swieci to znaczy ze masz pik LH. Jesli masz puste kolko to test nie wykryl ani LH ani estrogenu, wiec prawdopodobnie cykl bezowulacyjny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2024, 11:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ