testy z allegro
-
WIADOMOŚĆ
-
ja kupowałam wiele razy tesy owu z allegro, te niebieskie i te zielone, mnie osobiście ładnie pokazywały II tłuste krechy kiedy miała nadejść owulacja, jeśli do owu było daleko to druga kreska była znacznie słabsza albo nie było jej wcale.
ja osobiście jestem zadowolona z nich.Karola -
A ja kupiłam od razu hurtowo bo chyba z 50 owulacyjnych, do tego 3 ciążowe dali gratis. Tylko że moje mają białe opakowanie z różowym napisem. I rzeczywiście te owulacyjne wyrażnie pokazują dwie krechy, natomiast ciążowych jeszcze nie wypróbowałam (po części dlatego, że nie ma info o ich czułości)
-
Ja też mam te z allegro i w sumie polecam bo taniej wychodzą a wynik ten sam co hydrex, bo testowałam w tym cyklu obydwa na raz żeby sprawdzić wiarygodność tych z allegro za 1zł żeby na następne cykle już wiedzieć czy mogę im ufać
Wstawiłam zdjęcia do galerii testów to te 2 pierwsze zdjęcia przy opcji zaznaczonej z testem owulacyjnym dodatnim
pozdrawiam
Oskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc) -
A ja kupowałam testy ciążowe. W 11 dpo, po dłuższej chwili pojawiła się słaba druga kreska, w tym samym dniu beta wyniosła 63. Powtarzałam test domowy jeszcze kilka razy, co parę dni i kreseczka ładnie robiła się coraz mocniejsza i pojawiała się coraz szybciej. Więc jeśli chodzi o mój przypadek, śmiało mogę potwierdzić, że działająhttps://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png -
Ja sprawdzałam owulacyjne, zdawały egzamin. Wyglądają na pierwszy rzut oka mocno badziewiaście, jak zlepek dwóch przypadkowych kartoników, ale dobrze wykonują swoją robotę no i 1 test owulacyjny po 1zł, gdzie w sklepie masz 5 testów po 25zł... więc to się opłaca . Na tych sklepowych bym zbankrutowała.
-
ja jak byłam w ciąży to właśnie dzięki tym z allegro testom się o tym dowiedziałam i to 4 dni przed planowanym okresem a teraz staramy się z mężem o drugie i kupowałam w aptece i mi pokazał błędny wynik tzn napaliliśmy się że jestem w ciąży a tu niespodzianka - nie! Fakt, że ta kreska ledwo co widoczna była, ale była...
-
w zeszłym cyklu mi pokazał w 11 dpo owu 2 kreskę ale @ i tak przyszła
teraz czekam bo nawet nie jestem pewna kiedy była owu normalnie cykle mam 28 dniowe dziś 28 ale jeżeli owu była 15dc a 2 moja faza trwa 16 dni to mam jeszcze czas na dniach się okażemarzenia się spełnią -
nick nieaktualny
-
ja również z owulacyjnych testów jestem zadowolona, ładnie pokazywały mi dwie krechy , co do ciazowych to za duzo powiedziec nie moge- testowałam dwa - negatywne bo ciazy faktycznie nie bylo . Wieć jak dla mnie testy z allegro są ok
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
Ja z allegro kupuję tu http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20927758
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 22:21
-
Stosowałam testy owulacyjne z allegro i były bardzo dokładne, druga kreska zawsze wychodziła bardzo wyraźna w dniu owulacji. Jeśli chodzi o testy ciążowe to są trochę mniej czułe. Pierwszego sierpnia zrobiłam test ciążowy i druga kreska wyszła bardzo blada, natomiast dzisiaj kiedy jestem już przy końcu 6 tygodnia ciąży test wyszedł bardzo wyraźny Jeszcze dodam, że gdy robiłam pierwszy test ciążowy, do tego samego pojemnika z moczem włożyłam test owulacyjny i druga kreska pokazała się w ciągu sekundy wyraźniejsza od kreski testowej - kiedyś gdzieś wyczytałam, że testy owulacyjne też wykrywają ciążę (ale nie jest to regułą).
-
ja kupiłam hurtem 50 testów owu a do tego 5 ciążowych. Testy owu wyszły ciążowy jeszcze nie /ciąży brak póki co/.
Zdecydowanie bardziej się opłaca. Bo w aptece za 5 testów owu zapłaciłam 24 zł a na allegro z wysyłką za 50 testów zapłaciłam 40zł. -
nick nieaktualny