testy z allegro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kupowałam na allegrp testy owulacyjne te z oczoyebnym różowym paskiem. Zawsze pokazywały dwie kreski ale wtedy gdy naprawdę była owu to kresko były grube i ciemne. Zaszłam w drugim cykli stosowania.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
optymistkaaa wrote:Podbijam pytanie, używa ktoś afrodyty???
Przyznaje, że zakupiłam i osobiście testuje
Mam też mikroskop owulacyjny, też używałam choć dla mnie wygodniejsze były testy owulacyjne:-) na mikroskopie często miałam liście paproci.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Ja też mam testy z allegro (w biało-różowym opakowaniu), kupiłam 50 owu + 5 ciążowych. Testuję owu od roku, zawsze późno wieczorem, unikam nadmiaru picia przed testem. Mam bardzo regularne cykle po 28 dni i zawsze ok. 12-13 dnia wychodzi blada kreska (jeszcze nigdy nie było takiej ciemnej jak kontrolna). Kiedyś 11 i 12 d.c. miałam bladą kreskę (do tego ból jajnika i płodny śluz), a 13 d.c. gin sprawdził, że owu była i pęcherzyk pęknięty, wieczorem test wyszedł negatywny. Tak więc te testy są chyba mniej czułe od aptecznych, ale coś tam pokazują, szkoda płacić 5 razy więcej żeby kreska była ciemniejsza"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Ja mam z allegro owulacyjne i ciazowe.
Nigdy na owulacyjnych mi sie nie pokazala druga kreska tak samo ciemna jak kontrolna. W tym samym momencie zrobilam apteczny i z allegro - kreski testu z apteki byly rowno ciemne. Test z allegro byl w polowie ciemny.
Co do ciazowych testow z allegro - nie bylam w ciazy. Ale dzien po zastrzyku Ovitrelle kreska byla jasniejsza testowa od kontrolnej.
33lat/Starania 6 lat/ Graves-Basedow
ANA-1:640, NK 15,1%,
hetero MTHFR 1298 C, PAI, VR2
4 IUI -
Usunieta tarczyca
Niespodziewane 2 kreski w prima aprilis '22
c. naturalna bez leczenia- "NIEPLANOWANA" -