X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Torbiel albo ciaza
Odpowiedz

Torbiel albo ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilka94 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy..
    Moja ostatnia miesiączka była 5 kwietnia, 24 test owulacyjny negatywny, 25 już pozytywny więc próbowaliśmy. Wczoraj zrobiłam dwa testy ciążowe na jednym (tanioch z allegro) słaba kreska, na drugim już wyraźna..mega się ucieszylam bo staramy się parę miesięcy (mam stwierdzone pcos) i teraz się zastanawiam czy to ciaza czy może torbiel i wynik jest fałszywy. Czuję kłucie w podbrzuszu, jajnikach i bolą mnie piersi ale podobno torbiel daje podobne objawy i pozytywne testy.. Zanim pójdę do lekarza zejdzie się jeszcze parę dni bo narazie chyba nie ma sensu. Powiedzcie czy któraś z was była w podobnej sytuacji?

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to byłby bardzo rzadki przypadek, żeby to była torbiel. Idź na bete, a następnie powtórz ją po 48 h

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam ogromną torbiel przeogromna, okresu nie było ale testy niegatywne

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ