X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Torbiel albo ciaza
Odpowiedz

Torbiel albo ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilka94 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy..
    Moja ostatnia miesiączka była 5 kwietnia, 24 test owulacyjny negatywny, 25 już pozytywny więc próbowaliśmy. Wczoraj zrobiłam dwa testy ciążowe na jednym (tanioch z allegro) słaba kreska, na drugim już wyraźna..mega się ucieszylam bo staramy się parę miesięcy (mam stwierdzone pcos) i teraz się zastanawiam czy to ciaza czy może torbiel i wynik jest fałszywy. Czuję kłucie w podbrzuszu, jajnikach i bolą mnie piersi ale podobno torbiel daje podobne objawy i pozytywne testy.. Zanim pójdę do lekarza zejdzie się jeszcze parę dni bo narazie chyba nie ma sensu. Powiedzcie czy któraś z was była w podobnej sytuacji?

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to byłby bardzo rzadki przypadek, żeby to była torbiel. Idź na bete, a następnie powtórz ją po 48 h

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam ogromną torbiel przeogromna, okresu nie było ale testy niegatywne

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ