W ciepłą lipcową noc poczęcia nastąpi moc!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelciaa wrote:Kochane Ciężarówki w którym tygodniu zaczęły wam ustępować objawy? Bo u mnie już mniejsza senność, mniej cycki bolą, mniej mdłości, tylko apetyt dopisuje
Edit: powiem Ci jeszcze że mimo bardzo nasilonych objawów i tak chodziłam do lekarza z duszą na ramieniu. Teraz dopiero jak już czuję jak się pani klopsikowa rusza to jestem spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2020, 12:48
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Eh no ja mam usg za tydzień i jakoś tak mnie martwi łagodnienie objawów.
kokoszka31 lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
U mnie najgorsze mdłości minęły koło 12 tygodnia, ból piersi jakoś koło 18 tygodnia ustąpił, ale generalnie czasami i teraz zemdli, wrażliwość na zapachy została oczywiście i zachcianki z dupy jakieś 🙈 ale w pierwszej i drugiej ciąży czułam się wyśmienicie, więc to zależy od ciąży chyba :p
-
Frelciaa wrote:Eh no ja mam usg za tydzień i jakoś tak mnie martwi łagodnienie objawów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2020, 13:13
-
Dziewczyny to ja na koniec miesiąca melduję , że u mnie w brzuchu mieszka zdrowa parka:)
Co do objawów to od środy mam lepszy czas, ale obawiam się, że to tylko przejściowe.... W standardzie mdłości, wymioty i ogólne osłabienie.*Agape*, JaSzczurek, Misiaa, Magdalena29, Sielankaaa, eemmiilliiaa, Daniela, agge, MonikA_89!, ElfiaKsiężniczka, Niercierpliwa v2.0, Suszarka, moni05, Mlodamezatka, Fiore, Frelciaa, Pauliśka, Milka85, Pati96, Okularnica_:), Kaśik, Simons_cat, Magddullina2, szona, Barbarka1984, GrubAsia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Dziewczyny to ja na koniec miesiąca melduję , że u mnie w brzuchu mieszka zdrowa parka:)
Co do objawów to od środy mam lepszy czas, ale obawiam się, że to tylko przejściowe.... W standardzie mdłości, wymioty i ogólne osłabienie.
Ja dziś wysyłam krew na NIPT. 😊Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola, gratuluję z całego serca Będzie rodzynka w doborowym męskim towarzystwie
I mam pytanie do Ciebie, jeśli mogę. O szczoteczki soniczne. Warto dla dzieci? Polecasz jakieś konkretne ewentualnie?Rucola lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Rukola, ale fajnie! Ogromne gratulacje
Młoda mężatka, widać że twoja szefowa minęła się z powołaniem... Przykro mi, że tak zakończyłaś ostatni dzień pracy, ale z drugiej strony cieszę się, że podjęłaś dobrą decyzję o odejściu. Niech teraz szefowa żałuje, że straciła dobrego pracownika, może się nauczy, że ludzi trzeba szanować.
Frelcia, nie martw się brakiem objawów. Ja może nie jestem dobrym przykładem, bo straciłam ciążę w 13tyg, ale poza lekkim zmęczeniem to nie miałam żadnych objawów. Nawet mnie nie mdliło. Już niedługo kolejne USG, po którym się uspokoisz chociaż na chwilę
Sielankaa, super że masz dobre układy z teściową 🤗 Faktycznie zachowała się z klasą.
Co do mówienia"mamo" do teściowej, to mi przez gardło nie przejdzie i jestem za modelem amerykańskim. Mówię albo bezosobowo, albo na Ty Mam najcudowniejszych rodziców na świecie i tylko do nich się zwracam mamo i tato. Zresztą uważam, że rodziców ma się tylko jednych, no ale to moje zdanie. Każdy mówi tak, jak mu pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2020, 13:53
Rucola, Sielankaaa lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Daniela wrote:Rucola, gratuluję z całego serca Będzie rodzynka w doborowym męskim towarzystwie
I mam pytanie do Ciebie, jeśli mogę. O szczoteczki soniczne. Warto dla dzieci? Polecasz jakieś konkretne ewentualnie?Daniela lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Dziewczyny to ja na koniec miesiąca melduję , że u mnie w brzuchu mieszka zdrowa parka:)
Co do objawów to od środy mam lepszy czas, ale obawiam się, że to tylko przejściowe.... W standardzie mdłości, wymioty i ogólne osłabienie.Rucola lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
MonikA_89! wrote:Co do mówienia"mamo" do teściowej, to mi przez gardło nie przejdzie i jestem za modelem amerykańskim. Mówię albo bezosobowo, albo na Ty Mam najcudowniejszych rodziców na świecie i tylko do nich się zwracam mamo i tato. Zresztą uważam, że rodziców ma się tylko jednych, no ale to moje zdanie. Każdy mówi tak, jak mu pasujeIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
JaSzczurek wrote:Mnie w ogóle cycki nie bolą, mdłości miałam dwa dni, bardziej bardzo negatywny stosunek do jedzenia miałam przez ostatnie tygodnie. Ogólnie już w 9 tygodniu zrobiło się spoko, u mnie też symptomy złagodniały Apetyt wrócił do normy. Jedynie migreny mi dokuczają. Anyway, to o niczym nie świadczy Z Tomem najgorsze mdłości były w 6-8 tygodniu, w 9-10 już był spokój Myślałaś o detektorze tętna?
I tak i nie. Nie wiem czy to mnie będzie uspokajać.. a podoba mi się taki za 700zl 😂😂😂 generalnie detektor bez tych całych żeli👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
Frelciaa wrote:I tak i nie. Nie wiem czy to mnie będzie uspokajać.. a podoba mi się taki za 700zl 😂😂😂 generalnie detektor bez tych całych żeli
-
Dzien dobry dziewczyny. ❤️ Ja zaczne tu z Wami bywac z doskoku ze wzgledu na wyjazdy i slabego neta w lesie 🤪
Dzis oddalam juz caly sprzet i pojechalam do meza. Siedzimy na obozie w lesie, a ja mam totalny reset. Bylam rano w rossmanie jeszcze i zobaczylam takiego przeslicznegp pajaca - bialego z nadrukiem misia. Na rozmiar 56. Zakochalam sie i kupilam. Stwierdzilam, ze grzecznie poczeka, az bede oznajmiac mezowi ze wyprodukowalismy zawartosc pajacyka 😍
Rucola ogromnie gratuluje parki. Pieknie sie wam zlozylo ❤️❤️ Mam nadzieje, ze objawy juz szybko dadza Ci spokoj ❤️
Frelciu objawami sie nie martw, co dziewczyna to ma inaczej. Niedawno mialas usg, wszystko bylo w porzadku. Tydzien szybko Ci zleci i znow zobaczysz fasolke ❤️
Madziandzia przykro mi ze dzis przylazl @ ale jak sie umawialysmy tak bedzie! Razem droznosc praktycznie robiona to razem zafasolkujemy w sierpniu albo wrzesniu ❤️
Milego dnia i calego weekendu dziewczyny! Ja juz dziekuje wam za wspolny lipiec, Monia pieknie poprowadzilas ten watek, a ile bobasow wpadlo ❤️ Ciezki byl to dla mnie miesiac, ale teraz z ufnoscia patrze na to co bedzie dalej. Do zobaczenia na sierpniowym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2020, 16:11
Magdalena29, Kaśik, szona, GrubAsia lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
JaSzczurek wrote:wow, 700 😂 ja mam taki za niecałe sto i jest spoko :F no ale babram się w żelu
Nie No krucho teraz z kasa i nie kupię. Najwyżej pomyśle o tym Angel Sounds👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
agge wrote:Rucola, a dla 5-latki jakaś fajna szczoteczka soniczna lub elektryczna?
agge, ElfiaKsiężniczka, Daniela, GrubAsia lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021