W ciepłą lipcową noc poczęcia nastąpi moc!
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się witam z wami w lipcu! Frelcia ja na początku tez miałam największa gastro fazę rankiem, o matulu co ja na te śniadania wymyślałam to mąż się za głowę łapał i nadążyć nie mógł. To jest dobry znak mówię Ci to ☺️ I niech się dzieje magia na lipcowym wątku Moniki! 💕
Sasanka55., Frelciaa, Japoneczka z Porcelany, GrubAsia, MonikA_89!, moyeu, Iseko, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Witam Was w lipcu ❤️
Wirusów moc rozsyłam z całych sił!!!!! 🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️❤️❤️❤️🍓🍓🍓Mango44, Sasanka55., ef36, Mm, Japoneczka z Porcelany, GrubAsia, Milka85, Simons_cat, Iseko lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Dzień dobry w lipcu! Aż mi się nie chce wierzyć że minął już taki kawał 2020 roku 😱
Frelciu Kochana, mnie na początku ciąży co noc śniła się krew. Wiem jakie to jest straszne, nieraz się budziłam z płaczem. Niestety nie mam złotej porady na to, ta ciąża w której jesteś jest inna niż poprzednia, masz świetny progesteron, musi być dobrze tym razem. Ani się obejrzysz a będziesz szła na prenatalne a po nich to już wielka ulgaGrubAsia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Witam piękne panie, w ten słoneczny, pierwszy dzień lipca.
Przypominam, że w tym miesiącu mamy promocje na testy z dwoma kreskami. By taki odebrać, należy:
-usmiechnąć się do siebie w lustrze
-przypomnieć sobie, że każda jest niesamowitą na każdym etapie swojego życia
-wykonać figury gimnastyczne na arenie łóżkowej ku uciesze wszystkich zebranych (zwierzątek domowych, pluszaków czy roślinek)
Jednocześnie przypominam, że dwie kreseczki nie są dostępne dla nikogo 2 czy 3dpo dlatego prosimy o cierpliwość, dla każdego starczy.
Przede mną owulacja za jakieś 3-4 dni o ile się nie spóźni. Już dzisiaj zapowiedziałam eMkowi, żeby rozgrzewał swoich żołnierzy, bo ja również pragnę z tej promocji skorzystać. Trzymajcie kciuki, żeby owulacja była z lewej strony, bo z tej mam jajowód. Miłego dnia piękne duszyczki 😘 a i oczywiście powodzenia dla tych, które testują na początku miesiąca ✊🍀lorinka9191, *Agape*, Mango44, Mlodamezatka, ElfiaKsiężniczka, Makino, szona, Japoneczka z Porcelany, ef36, Sasanka55., GrubAsia, MonikA_89!, Simons_cat, moyeu, lawendowePole, Red555, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja zostawiając ogrom ciążowych wirusków! >] <] ~{¿¿||} €®¥§£§¶%$#@#2%#%?!@$%%$%#%?!!#??++$!!?#%%#?!!$?"%%%@@%##?)%%@.?!!!! 😘😘😘
Frelcia sny są odzwierciedleniem naszych zmartwień, na pewno wszystko jest w porządku i donosisz śliczniutkiego bobasa! 😘Mango44, Mlodamezatka, ef36, Mm, Japoneczka z Porcelany, Sasanka55., agge, Frelciaa, MonikA_89!, Simons_cat, Iseko lubią tę wiadomość
-
miska122 wrote:Witam piękne panie, w ten słoneczny, pierwszy dzień lipca.
Przypominam, że w tym miesiącu mamy promocje na testy z dwoma kreskami. By taki odebrać, należy:
-usmiechnąć się do siebie w lustrze
-przypomnieć sobie, że każda jest niesamowitą na każdym etapie swojego życia
-wykonać figury gimnastyczne na arenie łóżkowej ku uciesze wszystkich zebranych (zwierzątek domowych, pluszaków czy roślinek)
Jednocześnie przypominam, że dwie kreseczki nie są dostępne dla nikogo 2 czy 3dpo dlatego prosimy o cierpliwość, dla każdego starczy.
Przede mną owulacja za jakieś 3-4 dni o ile się nie spóźni. Już dzisiaj zapowiedziałam eMkowi, żeby rozgrzewał swoich żołnierzy, bo ja również pragnę z tej promocji skorzystać. Trzymajcie kciuki, żeby owulacja była z lewej strony, bo z tej mam jajowód. Miłego dnia piękne duszyczki 😘 a i oczywiście powodzenia dla tych, które testują na początku miesiąca ✊🍀
Lubię to!
Mocne kciuki za Twoje jajeczka :-*miska122 lubi tę wiadomość
Syn 2018
-
Hej wszystkim ! Witamy sie w lipcu
Zobaczymy co przyniesie nam lipcowa noc
U mnie dzis 9dc , owu pewnie za 3-4 dni po clo od 3-7dc . Wielkich nadziei se nie robie bo bede miała mojego tylko od 10-14dc ALE moze akurat jakis złoty strzał bedzie heheh
Probuje sie zapisać na monitoring na 3 lipca (11dc) ale zero odezwu od lekarza eh... wciaz czekam na odp...
No nic powodzonka życzę wszystkim i trzymam kciuki!! :Mango44 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Pauliśka wrote:Witam się i ja zostawiając ogrom ciążowych wirusków! >] <] ~{¿¿||} €®¥§£§¶%$#@#2%#%?!@$%%$%#%?!!#??++$!!?#%%#?!!$?"%%%@@%##?)%%@.?!!!! 😘😘😘
Frelcia sny są odzwierciedleniem naszych zmartwień, na pewno wszystko jest w porządku i donosisz śliczniutkiego bobasa! 😘
Kupiliśmy mieszkanie, i praktycznie od stycznia nie możemy zrobić parapetówki. Plany krzyżują nam wirusy , w lutym angina, od marca COVID-19, mam nadzieję że ciążowy będzie kolejnym wirusy ciążowe wdycham pełną piersią!
Ps. piękny brzuszek ♡
agge, Pauliśka, GrubAsia lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
O rany, ile stron!
Nie nadrobiłam jeszcze, widzę wiele nowych twarzy - pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!
Ja od wczoraj jestem przygnieciona, jakby spadł na mnie jakiś głaz. Będę walczyć, wiadomo - ale tak mi dziś ciężko, jak nigdy dotychczas przez te 1,5 roku. Może wieczorem uda mi się dorwać do forum, wszystko nadrobię.
Dobrego dnia! -
Monia, Sasanka, pewna nie jestem bo w obu naturalnych ciążach @ miałam w terminie. I jak przy CP to dość powszechne, tak w drugiej ciąży mogła to być wlaśnie późna implementacja...
Tym razem @ jest za wcześnie, ale od łyżeczkowania nic mnie nie dziwi. Mam wrażenie że moja macica robi na złość.
Trudno, badania czas zacząć
Wiecie może gdzie w Warszawie można zrobić chlamydie i mykloplazme PCR wymaz z pochwy? Znalazłam tylko we Wrocławiu, a to niestety za daleko...1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
Szonka nie poddajemy się tylko walczymy! Bo jak nie my to kto? Ja tez mialam wczoraj doła ale dzieki Wam suple juz dzisiaj kupione maja byc w czwartek i wbrew całemu światu wiem że będę mama a moje dziecko bedzie prawdziwym cudem! Malo tego..mimo ze pecherzyki po clo znowu nie urosły to się nie poddaję i ❤ sa nawet z wieksza czestotliwoscia nizeli zawsze. Wierze w cuda ❤
Edit: co do snów...mi sie dzisiaj snilo ze urodzilam dziecko i je oddalam 🙈 pozniej chodzilam i zanaszac sie placzem go szukalam i nie moglam znalezc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 10:10
ef36, lorinka9191, Pauliśka, GrubAsia lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Fiore, Mango44, Pauliśka, GrubAsia, Simons_cat, moyeu, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Szona, daj sobie chwilę na odpoczynek a potem wstawaj i walcz dalej!
Dobrze, że wiecie co trzeba naprawić! a taka wiedza jest bezcenna.. warto wdrożyć suplementy, i powtórzyć badanie za trzy miesiące.
Z in vitro bym się nie spieszyła, moim zdaniem warto poprawiać parametry nasienia także przed ivf.szona lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualnyef36 wrote:Monia, Sasanka, pewna nie jestem bo w obu naturalnych ciążach @ miałam w terminie. I jak przy CP to dość powszechne, tak w drugiej ciąży mogła to być wlaśnie późna implementacja...
Tym razem @ jest za wcześnie, ale od łyżeczkowania nic mnie nie dziwi. Mam wrażenie że moja macica robi na złość.
Trudno, badania czas zacząć
Wiecie może gdzie w Warszawie można zrobić chlamydie i mykloplazme PCR wymaz z pochwy? Znalazłam tylko we Wrocławiu, a to niestety za daleko...
Ef, Kochana, ogromne kciuki, by ten cykl Cie jednak zaskoczyl :* Wymazy na muche zrobisz w Novum, bo mialam je tam ostatnio, ale pewnie sa tansze miejsca, bo pisalyscie, ze tu przeplacilamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 10:45
ef36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Slaba jakosc, ale widaaaac!!
Magddullina2 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Czyżbyś jako pierwsza skorzystała z promocji 2 kresek? 😂 Gratulacje, może beta teraz? 🍀✊Japoneczka z Porcelany, ef36, agge, GrubAsia lubią tę wiadomość