W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka55. wrote:Dziekuje za zrozumienie. Naprawde nikogo nie chcialam urazic, jedynie podniesc na duchu:* Milego dnia, niech szybko bedzie piatek
Haha, czubie Nie wiem co byś musiała powiedzieć, żeby mnie urazić. Może np. że moja teściowa jest fajna 🤣
Ef, mam nadzieję, że mail dotarłef36, Sasanka55., Magdalena29, Rucola lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Haha, czubie Nie wiem co byś musiała powiedzieć, żeby mnie urazić. Może np. że moja teściowa jest fajna 🤣
Ef, mam nadzieję, że mail dotarł
Przypomniał mi się serial "Miodowe lata" i słynne spory Karola z teściową 😂 Działa to w obie stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2020, 11:12
agge, szona, Suszarka, *Agape*, lorinka9191, Sasanka55., Magdalena29 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Dziewczyny, moje pierwsze brzuszkowe dla WAS.
W końcu z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to nie mój tluszczyk tylko Wikusia się wypycha. Wg transferu to już 22 tydzień, wg om jest 2 dni młodsza.
Magddullina2, Nuch2, Mm, Suszarka, ef36, Pati96, *Agape*, Lilou, lorinka9191, MonikA_89!, Fiore, Niercierpliwa v2.0, Mlodamezatka, Frelciaa, agge, moni05, GrubAsia, Makino, Sasanka55., eemmiilliiaa, Mama_Zuzia, Magdalena29, Milka85, Rucola, Okularnica_:), Ochmanka, szona, moyeu, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Ja cały czas nie potrafię zrozumieć jak mając taką fajną synową jak Ty czy Sasanka można być takim wrzodem na tyłku 🤷 Ehhh niezbadane są odmęty mózgownic teściowych 😜
Przypomniał mi się serial "Miodowe" lata i słynne spory Karola z teściową 😂 Działa to w obie strony
Bo moja teściowa uważa, ze jest najmądrzejsza w galaktyce i bardzo brutalnie wszystkich o tym przekonuje. 99,9% ludzkości przemilcza jej farmazony, bo po co tracić nerwy. Ja tymczasem nigdy nie przemilczam debilstwa, także ma ze mną strasznie pod górę Jej najlepsza koleżanka gdy mnie poznała powiedziała jej: wreszcie trafiła kosa na kamień. A mnie z kolei spytała: czy ty przypadkiem nie jesteś zodiakalnym skorpionem?
Booooszeeeeeee jak gorrrąąącoooooo
Suszarka, Magddullina2, ef36, *Agape*, MonikA_89!, GrubAsia, Sasanka55., eemmiilliiaa, Mama_Zuzia, Magdalena29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szona wrote:Haha, czubie Nie wiem co byś musiała powiedzieć, żeby mnie urazić. Może np. że moja teściowa jest fajna 🤣
Ef, mam nadzieję, że mail dotarł
Tak, dziękuję :* dobrze jest wiedzieć na czym się stoi, tym bardziej że wydawało mi się iż grunt jest bardziej stabilny. Odpisze po pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2020, 11:08
szona lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Elfia cudowny brzusio ❤️❤️❤️😍
Ja to mam rozkminke... Normalnie od myślenia nad tym co mam zrobić aż mi się odechciewa.... Len że mnie totalny ostatnio.... 🙈🤣
Ale ale zajrzałam do szafy i znalazłam piżamki ciążowe, majtki poporodowe, staniki do karmienia, nawet pieluszki tetrowe białe i kolorowe 🥺🙂 także ten , heh wszystko jest prócz łóżeczka, wózka, przewijaka i pościeli +kołderki bo się po dwóch wyniszczyły niestety 🙃
Tak wogole dziś rozpoczynam 8 tydzień 🙂 coś czas naprawdę przyspieszył ..szona lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Elfiku ale słodki brzuszek ♥️
Lilou myśmy dowozili z domu nasienie. Potem w sumie mój mąż żałował bo stwierdził że dlatego mógł wyjść zły wynik (nie jest to prawda, bo do labo mamy jakieś 5 minut drogi). Tylko jak dowozicie z domu to musicie trzymać pojemniczek przy ciele żeby temperatura była w miarę zachowana. Ogólnie cała ta operacja jest dość komiczna i następnym razem chyba bym go wypchnęła jednak do labo żeby załatwił sprawę na miejscu 🤔
Ja mam fajną teściową śmiało mogę powiedzieć że mnie traktuje jak własne dziecko. A teraz odkąd jestem w ciąży to w ogóle mam super, ostatnio mówiłam że wchodzą mi tylko lody to w niedzielę czekał na mnie taki z lodziarni 🥰Rucola lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lilou wrote:Dziękuję, masz rację.
Patrzę na najbliższą klinikę i tam jest tak, ze odbiera się pojemnik od nich ewentualnie specjalną prezerwatywę, a materiał pobiera się w domu. Przy czym w ciągu godziny trzeba go dowieźć (akurat mamy do tego miejsca max 10-15min), myślicie ze to dobre rozwiązanie? Czy jednak lepiej udać się tam, gdzie na miejscu pobiera się materiał do badania?
Na pewno bardziej komfortowe dla badanego.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
Magdulina, na przeszukuje vinted w kierunku łóżeczka /komody/przewijaka. Wiadomo, że fajna jest ta ekscytacja, że to pierwsze dziecko to wpaść w taki zakupowy szal i wszystko mieć nowiutkie z salonu meblowego. Z drugiej strony chciałabym, żeby nasze dzieciaczki żyły na jak najczystszej planecie.
Ciekawe czy uda mi się ogarnąć wielopielo 🙈
Ja mam dobrą teściowa, czasem aż za bardzo i to też bywa męczące. Jak cukier i taka nadmiera troska aż się wylewa na każdym kroku. Z drugiej strony wiem, że w stosunku do własnych dzieci jest bardzo apodyktyczna i krytyczna.Magddullina2, szona lubią tę wiadomość
-
Piękny 💖
-
Ladinola wrote:
igg to jest przebyta infekcja, więc masz przeciwciala.
Toxo nie zlapalas nigdy -
Cytomegalię raczej dawno, ja też IgG miałam dodatnie jak badałam w ciąży. Toxo nie przechodziłaś.
-
nick nieaktualnyOk to już wiem wszystko.
I niechi ktoś powie, że koty to tacy straszni nosiciele toksoplazmozy, całe życie z kotami. Wiadomo, że mogą być nosicielami ale nie muszą, albo mogą ale nie trzeba się zarazić jeśli utrzymuje się higienę. po drugie jestem ciekawa skąd to złapałam. Mąż za to się zastanawia czy nie od niego. 🙆♀️ -
ef36 wrote:Piękny ten Twój brzuch! Ja też chcę taki
ef36 lubi tę wiadomość