X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W którym dniu cyklu zaszłyście w ciążę?
Odpowiedz

W którym dniu cyklu zaszłyście w ciążę?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angie184 Nowa

Wysłany: 22 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Mam pytanie do dziewczyn , w którym dniu cyklu Wam się udało?
    Ja jestem teraz w 12 dc przy 28 cmiesiaczkowym.
    Przytulanie było w 9dc i wtedy pojawił się ciągnący przezroczysty sluz , a potem w 11 dc śluz przezroczysty wilgotny nie ciągnący . Proszę o porady dopiero zaczynamy się starać .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 15:19

Angie
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już 5 cykl starań mogę spisac na straty , dzisiaj jest termin spodziewanej @ i czuję,że zaraz się pojawi, ja do teraz mam wodnisty śluz ...

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co Ci te porady dadzą? każdy organizm jest inny
    zależy kiedy masz owu.
    Nie patrz na inne tylko bzykaj się przynajmniej w okresie okołoowu
    jeśli mierzysz temp i prowadzisz wykres sama będziesz miała wiedzę mniej więcej kiedy najlepiej :-)
    powodzenia
    Angie184 wrote:
    Hej :)
    Mam pytanie do dziewczyn , w którym dniu cyklu Wam się udało?
    Ja jestem teraz w 12 dc przy 28 cmiesiaczkowym.
    Przytulanie było w 9dc i wtedy pojawił się ciągnący przezroczysty sluz , a potem w 11 dc śluz przezroczysty wilgotny nie ciągnący . Proszę o porady dopiero zaczynamy się starać .

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ