W lipcu śpimy bez piżamy👙, w kwietniu bobo przytulamy🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanka wrote:Przykro mi ja zyje jeszcze nadzieja do jutra ale czuje juz okres ze pojawi się pon-wt
Ja zatestowałam bardzo wcześnie, jeszcze nigdy tak nie robiłam 🙄 ale od 3 dni mam wieczorami takie bóle jajników, że się nakręciłam, że to może być to oczywiście. Do tego podniesiona temperatura, bóle głowy i zgaga. Na cóż, już wracam powoli na ziemię 😅 wydaje mi się, że te zawirowania u mnie mogą być po prostu po szczepionce i tyle. -
nick nieaktualnybindweef wrote:Ja zatestowałam bardzo wcześnie, jeszcze nigdy tak nie robiłam 🙄 ale od 3 dni mam wieczorami takie bóle jajników, że się nakręciłam, że to może być to oczywiście. Do tego podniesiona temperatura, bóle głowy i zgaga. Na cóż, już wracam powoli na ziemię 😅 wydaje mi się, że te zawirowania u mnie mogą być po prostu po szczepionce i tyle.
U mnie wczesne testowanie nie ma sensu bo wyjdzie wynik zfalszowany pozytywny -
Ja też czuje dziś zblizajacy się okres i chyba pierwszy raz mnieto cieszy😄
Ja dziś też wesele. Co do włosów mnie szybko rosną, więc nigdy nie mam skrupułów obciąćAsia2309 lubi tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Księgowa oznaczyłam póki co Ana4 i zobaczymy, z tym wynikiem pójdę do immunologa, bo faktycznie z samym dodatnim Ana1 to nie za wiele mi powie 😉 ma ktoś może kogoś do polecenia w Warszawie?
Mam nadzieję, że nie wyjdzie jakiś toczeń, oczywiście już przewertowałam internet i nie mam charakterystycznych objawów... 😥 -
Po wczorajszym zapytaniu Ivanki nie poszłam na badania, bo przecież biorę acard 😂
Z dobrych wieści to mamy wynik fragmentacji męża: 7% 😁
Czekając na kolejne 👚👚 życzę wszystkim miłego weekendu 😊Wiolala, Simons_cat, Limonka26, Asia2309, Kaśik, Księgowa, Ivanka93, Karo123, Red555, Jo_an, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOtter wrote:Po wczorajszym zapytaniu Ivanki nie poszłam na badania, bo przecież biorę acard 😂
Z dobrych wieści to mamy wynik fragmentacji męża: 7% 😁
Czekając na kolejne 👚👚 życzę wszystkim miłego weekendu 😊Otter lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już chwytałam za test przed chwilą, mimo że całą noc miałam takie bóle na okres że aż tampon włożyłam bo myślałam że to już. Ale biało było. A teraz miałam testować ale niestety róż na papierze. Więc nic z tego, mam nadzieję że chociaż do jutra dociagnę.
Ale któraś musi tą koszulę niebieską założyć!! Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki za te co jeszcze zostały na liście 🤞😙 -
anka wrote:Tak ale ja brałam ovitrelle wiec może być jeszcze falszywy u nas było 2-3 ❤ tym się wgl nie przejmuje bo nawet z 1 ❤ sa ciążę wuec to ty sikaj
A ha z kolei ide dzisiaj na chrzciny i nie chce sobie psuć humoru ☺ wole widok krwawej mery niż biel vizira
Anka nie zdążyłam siknac bo już 🐒 się rozkręca 😔
Dziewczyny apel, już w niektórych miejscach zaczęły zaczęły żniwa 🙈 została kukurydza, także proszę uważać na 🐗21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie szyjka tak wysoko, że nawet jej nie dosięgam. Na🐒 w takim razie sobie jeszcze poczekam 🙄
Otter, wynik do pozazdroszczenia! 😍
Ja jak jakaś głupia ciągle chodzę do tego porannego testu i oglądam go z każdej strony, jakby nagle się tam miało coś pojawić. Chyba muszę go wywalić 🤣 -
Cecylia sierpień będzie nasz, zobaczysz!!! ❤🤞🙏
Jo_an polubiłam za wesele 😊 zbliżającego się okresu nie lubię!
Ale ale, dziewczyny po tych naszych wygibasach w kukurydzy/pszenicy założymy w końcu piękne ciążowe koszule !
Dziś mimo tego okresu optymistycznie patrzę na kolejny miesiąc.
Miłego weekendu wszystkim życzę 😘😘😘 te które mogą niech dziś wypiją dobre alko a reszta niech zadowoli się soczkami 😘Cecylia, Wiolala, Jo_an lubią tę wiadomość
21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
nick nieaktualnyJa mam cienkie błond włosy. Dodatkowo przez kilka lat je rozjaśniałam ale od grudnia już nie maluje. Z jednej strony bardzo bym chciała Grube włosy ale plusem jest to, że są falowane i podatne na skręt.
https://zapodaj.net/27c527a5a782e.jpg.htmlbindweef, Asia2309, asiek96, Cecylia, Wiolala, miska122, Karo123, Mlodamezatka, Simons_cat, Walcząca-o-miłość, Red555, Lajna, Jo_an lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZielone.Slońce wrote:Ja mam cienkie błond włosy. Dodatkowo przez kilka lat je rozjaśniałam ale od grudnia już nie maluje. Z jednej strony bardzo bym chciała Grube włosy ale plusem jest to, że są falowane i podatne na skręt.
https://zapodaj.net/27c527a5a782e.jpg.html
Łaaa, jakie ładne! Nie wiem dlaczego, ale jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Mimo, że nie widać twarzy 🤣
Zielone.Slonce lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZielone.Slońce wrote:Ja mam cienkie błond włosy. Dodatkowo przez kilka lat je rozjaśniałam ale od grudnia już nie maluje. Z jednej strony bardzo bym chciała Grube włosy ale plusem jest to, że są falowane i podatne na skręt.
https://zapodaj.net/27c527a5a782e.jpg.htmlZielone.Slonce lubi tę wiadomość
-
Milka, pewnie tak zrobię w ostateczności, zeby odpocząć. Tak jak mówisz, odrosną 😊
Oliwka, ja szukałam na znanymlekarzu kogoś z szybkim terminem. Trafiłam na profesora, miał termin na kolejny dzień. 😊
Otter, a widzisz - dobrze, że Ivanka zadała to pytanie, bo ja tego pod uwagę nie wzielam w Twoim przypadku.Oliwka91 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Zielone jak masz piękne włosy! Zawsze marzyłam o takich falach niestety u mnie to nierealne nam ciężkie włosy proste jak druty nawet jak zakręcę to zaraz się rozpostowują 😒
Zielone.Slonce lubi tę wiadomość
-
Ivanka93 wrote:Zielone jak masz piękne włosy! Zawsze marzyłam o takich falach niestety u mnie to nierealne nam ciężkie włosy proste jak druty nawet jak zakręcę to zaraz się rozpostowują 😒
Znam ten ból! 😭Cecylia lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1)