X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W listopadzie przytulanki, w lipcu piękne kołysanki 🤰🤰🤰
Odpowiedz

W listopadzie przytulanki, w lipcu piękne kołysanki 🤰🤰🤰

Oceń ten wątek:
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2020, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulcia28 wrote:
    Również dziękuję za wszystko dziewczyny i życzę Wam by w grudniu posypały się pozytywne testy!!!
    Ja mam prawdopodobnie mega torbiel która blokuje okres więc sobie poczekam i tym samym odpadam z testowania i nie przechodzę z Wami na nowy wątek bo po prostu to bezsensu u mnie. Zresztą od środy zaczynam 3 tygodniowa rehabilitację kręgosłupa by w styczniu ruszyć z kopyta do nowej pracy bo już zaraz pół roku minie odkąd siedzę w domu , czas przestać marzyć i brać co mi życie daje czyli kopniak za kopniakiem 😂😂 Życzę wam z całego serca spełnienia marzeń i dużo siły w dążeniu do celu ✊✊✊🍀💪

Ogłaszam oficjalnie GAME OVER dla mnie

Paulcia - odpocznij, napraw kręgosłup i wracaj do nas! Zadna z nas nie jest i nigdy nie będzie przegrana! 😘

Paulcia28, Noelle lubią tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Simons_cat Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2020, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulcia, pamiętaj, że jak będziesz miała potrzebę się wygadać to wiesz, gdzie nas znaleźć 🙂

Paulcia28, Noelle lubią tę wiadomość

Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56

age.png

Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54

age.png
    👩‍❤️‍💋‍👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.

💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
    💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023

😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
    💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%
  • Paulcia28 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2020, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Paulcia - odpocznij, napraw kręgosłup i wracaj do nas! Zadna z nas nie jest i nigdy nie będzie przegrana! 😘
    Naprawić się nie da, idę wzmocnić mięśnie pleców bp rehabilitacja to ostatnie co mogą mi zaoferować, co do starań, ludzilam się ,że skoro w zeszłym roku udało się zajść naturalnie mimo ,że tp cb była to miałam cichą nadzieję,że jeszcze kiedyś się uda ale ostatnio wszystko spada mi na łeb i jeszcze teraz ta cholerna torbiel i mam dość, koniec oszukiwania samej siebie,że się uda naturalnie ( ivf itp nie biorę już pod uwagę, wystarczy mi.kłopotów po tym wszystkim) więc wolę pokazać białą flagę i się poddać bo żyć nadzieja i dostawać kopa- już mi wystarczy , wycofuje się póki jeszcze mogę ,póki w to nie wsiaklam zbyt mocno by później dolowac się każdym okresem itp
    Jeszcze raz dziękuje dziewczyny, miło było Was poznać, będę trzymać kciuki za Was wszystkie

Diagnoza:Azoospermia
    3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
    3x crio , 1 świeży transfer
    29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
    13.09.18😞15.03.19😭

-12/19 naturalny cud- cb
    -Aniołki (8*)2015 (12*)2018
    -Amh 2,74
    -Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
    21.10.19 histeroskopia
    -Zespół Ashermana
    -Usunięty polip
    9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
    Zero zrostow, jajowody drożne
    Torbiel 😬
    02.2022 rozwód i początek nowego życia...
    Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2020, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje, Dziewczyny, za wspolny miesiac <3 do zobaczenia w grudniu

Księgowa, Noelle, Simons_cat lubią tę wiadomość

• agusia_246 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @

Gratulacje wszystkim Szczęśliwym Staraczkom i Powodzenia, tym które wkrótce ujrzą dwie kreski!!

Ona+On - wszystkie wyniki w normie
    02.20 Lewy jajowód niedrożny

19.09.20 - I IUI ☹️🍷
    12.11.20 - II IUI 🍷
    31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺

02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%

04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️

Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️

Gameta Gdynia:

04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
    TSH, FT3, FT4 ✔️

Plan:
    Długi protokół:

Ovulastan ✔️
    Gonapeptyl Daily ✔️
    Bemfola ✔️
    Menopur ✔️
    Mensinorm ✔️

21.06.21 punkcja 🍀🍀
    Mamy 4 komórki

26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
    27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
    30.08.21 transfer 4.2.2. 😭

Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️

Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...

ANA1 dodatnie

Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ?
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2020, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agusia_246 wrote:
    U mnie @

Gratulacje wszystkim Szczęśliwym Staraczkom i Powodzenia, tym które wkrótce ujrzą dwie kreski!!

Nie lubie! Ale nie poddawaj sie!

agusia_246 lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2020, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulcia28 wrote:
    Naprawić się nie da, idę wzmocnić mięśnie pleców bp rehabilitacja to ostatnie co mogą mi zaoferować, co do starań, ludzilam się ,że skoro w zeszłym roku udało się zajść naturalnie mimo ,że tp cb była to miałam cichą nadzieję,że jeszcze kiedyś się uda ale ostatnio wszystko spada mi na łeb i jeszcze teraz ta cholerna torbiel i mam dość, koniec oszukiwania samej siebie,że się uda naturalnie ( ivf itp nie biorę już pod uwagę, wystarczy mi.kłopotów po tym wszystkim) więc wolę pokazać białą flagę i się poddać bo żyć nadzieja i dostawać kopa- już mi wystarczy , wycofuje się póki jeszcze mogę ,póki w to nie wsiaklam zbyt mocno by później dolowac się każdym okresem itp
    Jeszcze raz dziękuje dziewczyny, miło było Was poznać, będę trzymać kciuki za Was wszystkie

Oby życie Cię zaskoczyło i te II kreski się pojawiły <3. A jeśli nawet nie, to obyś znalazła super pracę i cieszyła się życiem! Choć ja wierzę w niespodziankę :)

Paulcia28, Simons_cat, Cecylia lubią tę wiadomość

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2020, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chciałam podziękować za listopad z nadzieją, że dalam rade.

Przykro mi, że tak wiele malp, a tak malo serduszek wpisalam, ale mam nadzieję, ze Simons poprawi to w grudniu 😘 do zobaczenia na nowym watku!

Kaśik, Simons_cat, Cecylia, Japoneczka z Porcelany, Natalia_L lubią tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • szona Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2020, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulcia, nie widziałam wcześniej Twoich wpisów.
    Ja też niedawno wywiesiłam białą flagę - ale wiesz co? Znowu chwilowo wrzuciłam ją do piwnicy. Życzę Ci żebyś odpoczęła i wróciła do nas prosto z pozytywnym testem. Trzymam za to kciuki mocno

Księgowa, Natalia_L lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2020, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Dziekuje za listopadowy watek ;) mimo, ze u Nas nie bylo staran. Dziekuje za kazde doswiadczenie z Wami, za kazde kciuki itp. Do zobaczenia w grudniu;)

Księgowa lubi tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
‹‹ 118 119 120 121 122
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ