X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W maju święto mają Matki 💕, w styczniu chce odebrać swoje kwiatki 💐
Odpowiedz

W maju święto mają Matki 💕, w styczniu chce odebrać swoje kwiatki 💐

Oceń ten wątek:
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2024, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie ma co czekać, jest tu trochę dziewczyn oczekujących wątku, SailorMoon sie nie pojawiła, nikt inny się nie zgłosił ani nie założył czerwcowego wątku więc zaraz się za to zabiorę, pozwolę sobie użyć tytułu jaki zaproponowała Sailor : W czerwcu w brzuchu jest kruszynka 🧸w lutym będzie walentynka 💌 ❤️

Edit: wątek powstał, zapraszam wszystkie staraczki <3 jeszcze raz dziękuję Ci Murilega za prowadzenie majowego wątku i gratulacje <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2024, 22:59

Insane, PsiaMama93, lawendowePole, JoAnn, Angela1108, aambrozjaa93, Pulsik, Smerfelinka lubią tę wiadomość

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022
    🩵Syn 03.2025
  • aambrozjaa93 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2024, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Murilega również dziękuję za majowy wątek❤️ byłaś super prowadzącą🥰

Henio🩵 4065g i 57cm💙

age.png

Staś🩵 3980g i 58cm💙

age.png
  • Pulsik Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2024, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dziękuję za majowy wątek 🥰🥰🥰

Alicja 🩷 2016r.
    Antoni 🩵 2018r.

D&S 👰‍♀️🤵 13.07.2024r.

L. 🩷 🎀 🤰🧨 15.12.2024r.
    19+2 tc 286g. 🍊

preg.png
‹‹ 54 55 56 57 58
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ