w MAJu testuje, pod koniec roku wyprawkę kompletuje ✊🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wiecie co ? Lekarz napisał mi, że beta poniżej 50 jest wątpliwa i żeby powtórzyć za 3 dni....
Troche zgasił moją radość....👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Dziewczyny wiecie co ? Lekarz napisał mi, że beta poniżej 50 jest wątpliwa i żeby powtórzyć za 3 dni....
Troche zgasił moją radość....
co do powtórzenia to się niestety zgodzę. Trzeba sprawdzić czy jest prawidłowy przyrost i wykluczyć ciążę biochemiczna
Edit: przyrost sprawdź za dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:24
-
ElfiaKsiężniczka wrote:co do powtórzenia to się niestety zgodzę. Trzeba sprawdzić czy jest prawidłowy przyrost i wykluczyć ciążę biochemiczna
Rozumiem ,że musi być przyrost ale też nie ma co oczekiwać że tydzien przed terminem okresu będzie wynosiła niewiadomo ile .....
No i teraz do poniedziałku wieczór czeka mnie masakra..... czas będzie się dłużył w nieskończoność....
Edit : w sobotę labolatorium nieczynne.....musze do poniedziałku czekacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:29
szona lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Rozumiem ,że musi być przyrost ale też nie ma co oczekiwać że tydzien przed terminem okresu będzie wynosiła niewiadomo ile .....
No i teraz do poniedziałku wieczór czeka mnie masakra..... czas będzie się dłużył w nieskończoność....
A dla mnie ten dr jest wątpliwy
Beta startuje od zera. U Ciebie jest pewnie niewiele po implantacji. Za dwa dni będzie konkret i koniec! Głowa do góry
Sasanka55., Mama8latka, Nuch2, Suszarka, kasiasiasia28, moyeu, Mlodamezatka, JaSzczurek, agge, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
-
szona wrote:A dla mnie ten dr jest wątpliwy
Beta startuje od zera. U Ciebie jest pewnie niewiele po implantacji. Za dwa dni będzie konkret i koniec! Głowa do góry
No myślę,że bedzie dobrze jakbym miała cierpliwość to zatestowała bym dopiero 21.05 i wtedy bym sie pierwszy raz dowiedziała o ciąży, a tak już przynajmniej coś wiem.Tylko chciałam wiedzieć jak najszybciej bo boję się że ta heparyna będzie za pozno podanaszona, GrubAsia lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Dziewczyn y wiecie co ? Lekarz napisał mi, że beta poniżej 50 jest wątpliwa i żeby powtórzyć za 3 dni....
Troche zgasił moją radość....szona, kasiasiasia28, Mlodamezatka, agge lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Mama8latka wrote:Dziewczyny wiecie co ? Lekarz napisał mi, że beta poniżej 50 jest wątpliwa i żeby powtórzyć za 3 dni....
Troche zgasił moją radość....Suszarka, Mama8latka, szona, JaSzczurek, agge, Iseko lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Wiadomo że powtórzyć trzeba, tak jak pisała Elfia. Ale moja beta pierwsza wynosiła 21.9 dwa dni przed terminem @, a w poniedziałek słyszałam serduszko
Ja do okresu mam jeszcze tydzień, termin okresu to 21.05 i jest 17,35 to ile moze byc w terminie ... <mysli>👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Ja do okresu mam jeszcze tydzień, termin okresu to 21.05 i jest 17,35 to ile moze byc w terminie ... <mysli>
W okolicy 150 wg mnie.
(14.05-18; 16.05-36; 18.05-72; 20.05-140 to 21.05 w sumie i w okolicy 200 może być)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:48
Mama8latka lubi tę wiadomość
-
Mama8latka wrote:Ja do okresu mam jeszcze tydzień, termin okresu to 21.05 i jest 17,35 to ile moze byc w terminie ... <mysli>
Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
Mama8latka wrote:No myślę,że bedzie dobrze jakbym miała cierpliwość to zatestowała bym dopiero 21.05 i wtedy bym sie pierwszy raz dowiedziała o ciąży, a tak już przynajmniej coś wiem.Tylko chciałam wiedzieć jak najszybciej bo boję się że ta heparyna będzie za pozno podana
-
Ja nie wiem czy ja jestem aż tak pechowa czy co. O co kur** chodzi. Poszłam na betę, na cito miała być. Stresowalam się cały dzień. Dzwoniłam. No i teraz czekam juz przed gabinetem na biopsje i dostałam wyniki. I mam wszystko co zrobiłam oprócz pieprzonej bety. Rozumiecie... Jakiś potas, żelazo, ferrytyne sobie strzeliłam bo czemu nie.. Bety nie ma. Nie dostali zlecenia że chce. No ja pierdziele 😰😢 już mi brakuje słów na tą szopkę staraniową. Człowiek biega, prosi i nawet głupie badanie które zrobiłam tylko po to że lekarz kazał nie że jestem w ciąży i czekam na piękny wynik.. I nawet to się musi zesrać. Tyle drogi tu jechałam i nie wiem co teraz. Pokaże jej testy z sików? Mam se sobą nawet test nowy😣ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
-
Judit wrote:Ja nie wiem czy ja jestem aż tak pechowa czy co. O co kur** chodzi. Poszłam na betę, na cito miała być. Stresowalam się cały dzień. Dzwoniłam. No i teraz czekam juz przed gabinetem na biopsje i dostałam wyniki. I mam wszystko co zrobiłam oprócz pieprzonej bety. Rozumiecie... Jakiś potas, żelazo, ferrytyne sobie strzeliłam bo czemu nie.. Bety nie ma. Nie dostali zlecenia że chce. No ja pierdziele 😰😢 już mi brakuje słów na tą szopkę staraniową. Człowiek biega, prosi i nawet głupie badanie które zrobiłam tylko po to że lekarz kazał nie że jestem w ciąży i czekam na piękny wynik.. I nawet to się musi zesrać. Tyle drogi tu jechałam i nie wiem co teraz. Pokaże jej testy z sików? Mam se sobą nawet test nowy😣
Kurde, mam nadzieję, że się uda -
Judit wrote:Ja nie wiem czy ja jestem aż tak pechowa czy co. O co kur** chodzi. Poszłam na betę, na cito miała być. Stresowalam się cały dzień. Dzwoniłam. No i teraz czekam juz przed gabinetem na biopsje i dostałam wyniki. I mam wszystko co zrobiłam oprócz pieprzonej bety. Rozumiecie... Jakiś potas, żelazo, ferrytyne sobie strzeliłam bo czemu nie.. Bety nie ma. Nie dostali zlecenia że chce. No ja pierdziele 😰😢 już mi brakuje słów na tą szopkę staraniową. Człowiek biega, prosi i nawet głupie badanie które zrobiłam tylko po to że lekarz kazał nie że jestem w ciąży i czekam na piękny wynik.. I nawet to się musi zesrać. Tyle drogi tu jechałam i nie wiem co teraz. Pokaże jej testy z sików? Mam se sobą nawet test nowy😣
-
Aaaaa mamo8latka! Ja policzyłam przyrost w 48h na poziomie 100% a poprawny to już 66%!
-
Sasanko, to wszystko brzmi bardzo spoko! Histero - super. Ja okoloowulacyjne endo mam zawsze w okolicy 9 mm i kazdy gin je chwalił. Wiec niech dr nie marudzi Nie puszczam kciuków za Ciebie nawet na chwilę!
ElfiaKsiężniczka, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:a kiedy ma być ta biopsja? Nie dzisiaj? Jakbyś się z dr umówila na termin biopsji, zrobisz awanturę w labie i zadzwonisz jutro / w sobotę z wynikiem
Elfia dzisiaj, zaraz miała być. Ale miałam mieć betę z dzisiejszego dnia. No i mam wynik tylko że kurde wszystkiego oprócz bety. Dzwoniłam tam oczywiście i nie nie mają na zleceniu.
Tyle że ja miałam jutro dostawać okres i przejść na antyki. A biopsja jest możliwa w drugiej fazie cyklu.. Zobaczymy co powie. Ehh jeszcze stres spowodował że aktualnie zamiast grzać krzesło przed gabinetem to grzeje kibel. Mam jeszcze wynik progestetonu wynosi 5 więc no jak byk jutro pojutrze okres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 17:09
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
*Agape* wrote:Ja mojej bety i progesteronu też się dziś nie doczekam... Nigdy nie czekałam tak długo na wyniki 🙄
Jak będą - daj znać!