w MAJu testuje, pod koniec roku wyprawkę kompletuje ✊🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Jestem takim burakiem, jakich malo, wywalilam sie wczoraj na rowerze zaraz po tym, jak M. krzyknal, zebym tak szybko nie jechala po wyrwidupach. Mam caaalutkie starte kolano tak gleboko, ze nawet krew nie leciala 🤯🤯🤯 Pol nocy nie spalam, tak boli, ale przynajmniej czuje sie jak za gowniarza, kiedy non stop mialam kuku
Sasanka55. lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Mart95, witaj, rozgosc się. My też czasami produkujemy po 5 stron dziennie, ale mam nadzieję , że miło spędzisz tutaj czas i szybko pokażesz nam II
Andżelika, jak samopoczucie ? Rozwiązanie już niedługo. 😍
Moyeu, pink nie wylapue chyba Twojej bety. Na tym wieczornym była ładna różowa kreseczka.
Suszarko poczekaj na sny erotyczne 🙈 ja miałam 3, z orgazmem przez sen 😅
Sasanko, uważaj na siebie skarbie ❤️Sasanka55., moyeu, Suszarka, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Agape, wiem że objawy uspokajają, na pewno się jeszcze jakiś doczekasz. Oby się obyło bez tulenia porcelany ✊
Miałam jedynie nudności i było mi ciągle niedobrze 🤢
Ale zauważyłam, że to rodzinne, bo żadna z moich sióstr nie tuliła porcelany w ciąży, i moja mama również 😉
Oczywiście wiem, że każda ciąża jest inna, ale jakoś się tym sugeruję 🤷🏻♀️😉Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
nick nieaktualny
-
Makino wrote:Cudowne 😍, obym za dwa tygodnie też takie zobaczyła 🙂
A do mnie powoli dociera, że między moimi dziećmi będzie prawie 5 lat różnicy. Taka przepaść 😳
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
niewidzialna wrote:Ja nie wytrzymałam i zatestowałam dziś. Biel wizira. I znowu krew w śluzie. 27dc, 10 dpo, w 6 tez była krew w śluzie. Już nie wiem co o tym myśleć
niewidzialna lubi tę wiadomość
-
Moyeu✊✊✊✊✊
Sasanko mam nadzieję że to nic poważnego z tym kolanem 😘
Agape kreska marzenie 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2020, 08:02
Sasanka55., *Agape*, moyeu lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
moyeu wrote:Szona, Młodamężatka ❤️❤️❤️
Poza pinkami mam jeszcze paskowe z Allegro, jutro zrobię pinka i tego alegraka. Elektroniczny Clearblue zostawię sobie na później, dla potwierdzenia jeśli na pinku coś się pojawi😉
Ja mam tylko pinki, zakupiłam ich 10 zostało jeszcze 5🤣🤣Byłam przekonana że pinki to jakieś super czule, ale już się naczytałam że tak nie jest do końca🤔 tak więc tym bardziej czekam z testowaniem jak najdłużej 🤦moyeu lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Ja mam tylko pinki, zakupiłam ich 10 zostało jeszcze 5🤣🤣Byłam przekonana że pinki to jakieś super czule, ale już się naczytałam że tak nie jest do końca🤔 tak więc tym bardziej czekam z testowaniem jak najdłużej 🤦
-
*Agape* wrote:Zobaczysz na pewno 😘
A do mnie powoli dociera, że między moimi dziećmi będzie prawie 5 lat różnicy. Taka przepaść 😳
Ech... Też z tym walczę 🤦 zawsze wyobrażałam sobie to wszytsko inaczej... Mowielam sobie że chce rok roznicy między dziećmi. Ale nie podołam nie byłam gotowa, później mowielam sobie że 2 lata jest idealnie. Ale wychodzi na to że to wcale takie proste znowu nie bedzie. Po problemach z zajściem w pierwszą ciążę byłam przekonana że z drugą pójdzie łatwiej.... 😳🤯Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
niewidzialna wrote:A jakie najlepsze? Ja właśnie zawsze pink super czule
Nie mam zielonego pojęcia 🤣🤣 Bobo testy 25 bardzo szybko pokazują ciaze. Ale na głównym czytałam że dużo kobiet oszukał 🤦 Ja ogólnie lubię pinki i mam do nich sentyment bo to na nich pokazała mi się ciąża z córką. Tak więc nie kombinuje póki co z testowaniem od 10dp bo boje się tych cieni i powiedziałam sobie że będę testować najwcześniej dzień przed @. Myślę że Pink w takiej sytuacji gdyby miała być ciąża to już by ją pokazał ✊✊✊niewidzialna, szona, Annie1981 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Ech... Też z tym walczę 🤦 zawsze wyobrażałam sobie to wszytsko inaczej... Mowielam sobie że chce rok roznicy między dziećmi. Ale nie podołam nie byłam gotowa, później mowielam sobie że 2 lata jest idealnie. Ale wychodzi na to że to wcale takie proste znowu nie bedzie. Po problemach z zajściem w pierwszą ciążę byłam przekonana że z drugą pójdzie łatwiej.... 😳🤯Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
Jeszcze dodam że przy pierwszej ciąży miałam okropne mdłości od 5tc do 17tc 🤯🤯 już naprawdę w głowie miałam myśli że na jednym dziecku się skończy. Nic nie mogłam jesc, całkowity brak apetytu, często kończyło się w łazience 🤢🤢 odkryłam że działają na mnie takie malutkie mentosy wyglądające jak słodzik, mocno mietowe. Nie wychodizlam bez nich z domu 🤣🤣🤣 mąż przychodząc z zakupów zawsze miałam dla mnie kilka nowych paczek bo naprawdę nie mogłam bez nich funkcjonować 🤦. Po 17tc wszytsko minelo, ciąża zaczęła być przyjemnością i już do samego końca nie było problemu 🥰🥰🥰
Ze mną już jest coś nie tak... Robiąc zakupy internetowe zamówiłam sobie dwie sukieneczki które podkreślają talię ale to tylko z myślą o ciążowym brzuszku 🤦 w pierwszej ciąży jakoś nie czułam tego, i bardziej nosiłam luźne ciuszki bo nie chciałam pokazywać brzuszka. Teraz nie marze o niczym innym jak o nim i o tym by kazdy go widział.. no to jest chore 😳 a jeszcze bardziej wydaje mi się chore jak to napisałam 😬👀szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021