Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie w MAJu testuje, pod koniec roku wyprawkę kompletuje ✊🏼
Odpowiedz

w MAJu testuje, pod koniec roku wyprawkę kompletuje ✊🏼

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2020, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agape, cudowna kreseczka :) Beta bez zwatpienia pieknie rosnie

*Agape* lubi tę wiadomość

• *Agape* Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Jestem takim burakiem, jakich malo, wywalilam sie wczoraj na rowerze zaraz po tym, jak M. krzyknal, zebym tak szybko nie jechala po wyrwidupach. Mam caaalutkie starte kolano tak gleboko, ze nawet krew nie leciala 🤯🤯🤯 Pol nocy nie spalam, tak boli, ale przynajmniej czuje sie jak za gowniarza, kiedy non stop mialam kuku :)
    Boże Sasanko 😱 Mam nadzieję, że to nic poważnego 🥺🥺

Sasanka55. lubi tę wiadomość

Nasz tęczowy synek 😍🌈
    mhsv6iyef4wh4u59.png

05.2016 synek 👦🏻
    01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart95, witaj, rozgosc się. My też czasami produkujemy po 5 stron dziennie, ale mam nadzieję , że miło spędzisz tutaj czas i szybko pokażesz nam II

Andżelika, jak samopoczucie ? Rozwiązanie już niedługo. 😍

Moyeu, pink nie wylapue chyba Twojej bety. Na tym wieczornym była ładna różowa kreseczka.

Suszarko poczekaj na sny erotyczne 🙈 ja miałam 3, z orgazmem przez sen 😅

Sasanko, uważaj na siebie skarbie ❤️

Sasanka55., moyeu, Suszarka, Angelika1313 lubią tę wiadomość

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2020, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Agape* wrote:
    W takim razie proszę bardzo, ze specjalną dedykacją dla Ciebie 😉

585ceb3bf205.jpg

Cudowne 😍, obym za dwa tygodnie też takie zobaczyła 🙂

*Agape*, Suszarka lubią tę wiadomość

• *Agape* Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:
    Agape, wiem że objawy uspokajają, na pewno się jeszcze jakiś doczekasz. Oby się obyło bez tulenia porcelany ✊
    W żadnej z poprzednich ciąż nie tuliłam porcelany (w pierwszej były 3 takie dni, ale dwa to po antybiotyku, który dostałam, a trzeci to zatrucie pokarmowe, więc nie liczę ich jako typowych 🤮 😜).
    Miałam jedynie nudności i było mi ciągle niedobrze 🤢

Ale zauważyłam, że to rodzinne, bo żadna z moich sióstr nie tuliła porcelany w ciąży, i moja mama również 😉

Oczywiście wiem, że każda ciąża jest inna, ale jakoś się tym sugeruję 🤷🏻‍♀️😉

Nasz tęczowy synek 😍🌈
    mhsv6iyef4wh4u59.png

05.2016 synek 👦🏻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2020, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko, współczuję przygody :(. Oby dziś mniej bolało, odpoczywaj 😘

Sasanka55. lubi tę wiadomość

• *Agape* Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino wrote:
    Cudowne 😍, obym za dwa tygodnie też takie zobaczyła 🙂
    Zobaczysz na pewno 😘

A do mnie powoli dociera, że między moimi dziećmi będzie prawie 5 lat różnicy. Taka przepaść 😳

Nasz tęczowy synek 😍🌈
    mhsv6iyef4wh4u59.png

05.2016 synek 👦🏻
  • niewidzialna Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2020, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wytrzymałam i zatestowałam dziś. Biel wizira. I znowu krew w śluzie. 27dc, 10 dpo, w 6 tez była krew w śluzie. Już nie wiem co o tym myśleć

• ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewidzialna wrote:
    Ja nie wytrzymałam i zatestowałam dziś. Biel wizira. I znowu krew w śluzie. 27dc, 10 dpo, w 6 tez była krew w śluzie. Już nie wiem co o tym myśleć
    to może być też plamienie implantacyjne. Dopóki nie ma @ jest nadzieja!

niewidzialna lubi tę wiadomość

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • dolores12 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2020, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Agape* wrote:
    W takim razie proszę bardzo, ze specjalną dedykacją dla Ciebie 😉

585ceb3bf205.jpg

Kreski coraz piękniejsze 😍😍

*Agape* lubi tę wiadomość

• Iseko Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moyeu✊✊✊✊✊

Sasanko mam nadzieję że to nic poważnego z tym kolanem 😘

Agape kreska marzenie 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2020, 08:02

Sasanka55., *Agape*, moyeu lubią tę wiadomość

32 lata | starania od stycznia 2017

IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌

💉Szczepienia limfocytami
    12.01.2022 Allo-mlr 54,5%

06.2022 - start IVF
    21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
    26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
    8tc 💔 3.09.2022 🖤

27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓

22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
    6dpt - beta 15 mlU
    8dpt - beta 32 mlU
    10dpt - beta 91,19 mlU
    13dpt - beta 358,61 mlU
    17dpt - beta 2064 mlU
    20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
    6tc💔
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Hejo! Ja też na ogólnym niestety nie nadążam :/
    Trzymam kciuki za 2 kreski na dniach ;) Kiedy wypada termin @?
    Termin @ to 8 maj. Ogólnie mam dłuższe cykle około 34 dni 🤦 tak więc ciągnie się jak..... 🤯🤯🤯

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021

Wysłany: 2 maja 2020, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ElfiaKsiężniczka wrote:
    to może być też plamienie implantacyjne. Dopóki nie ma @ jest nadzieja!

Wiem, wiem, dziękuje Kochana. Może owulka się przesunęła. No nic, proszę o przełożenie testowania na 8 maja 😊

• Martt95 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moyeu wrote:
    Szona, Młodamężatka ❤️❤️❤️

Poza pinkami mam jeszcze paskowe z Allegro, jutro zrobię pinka i tego alegraka. Elektroniczny Clearblue zostawię sobie na później, dla potwierdzenia jeśli na pinku coś się pojawi😉

Ja mam tylko pinki, zakupiłam ich 10 zostało jeszcze 5🤣🤣Byłam przekonana że pinki to jakieś super czule, ale już się naczytałam że tak nie jest do końca🤔 tak więc tym bardziej czekam z testowaniem jak najdłużej 🤦

moyeu lubi tę wiadomość

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021

Wysłany: 2 maja 2020, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martt95 wrote:
    Ja mam tylko pinki, zakupiłam ich 10 zostało jeszcze 5🤣🤣Byłam przekonana że pinki to jakieś super czule, ale już się naczytałam że tak nie jest do końca🤔 tak więc tym bardziej czekam z testowaniem jak najdłużej 🤦
    A jakie najlepsze? Ja właśnie zawsze pink super czule

• Martt95 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 14:04

eemmiilliiaa, Nynka lubią tę wiadomość

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Agape* wrote:
    Zobaczysz na pewno 😘

A do mnie powoli dociera, że między moimi dziećmi będzie prawie 5 lat różnicy. Taka przepaść 😳

Ech... Też z tym walczę 🤦 zawsze wyobrażałam sobie to wszytsko inaczej... Mowielam sobie że chce rok roznicy między dziećmi. Ale nie podołam nie byłam gotowa, później mowielam sobie że 2 lata jest idealnie. Ale wychodzi na to że to wcale takie proste znowu nie bedzie. Po problemach z zajściem w pierwszą ciążę byłam przekonana że z drugą pójdzie łatwiej.... 😳🤯

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewidzialna wrote:
    A jakie najlepsze? Ja właśnie zawsze pink super czule

Nie mam zielonego pojęcia 🤣🤣 Bobo testy 25 bardzo szybko pokazują ciaze. Ale na głównym czytałam że dużo kobiet oszukał 🤦 Ja ogólnie lubię pinki i mam do nich sentyment bo to na nich pokazała mi się ciąża z córką. Tak więc nie kombinuje póki co z testowaniem od 10dp bo boje się tych cieni i powiedziałam sobie że będę testować najwcześniej dzień przed @. Myślę że Pink w takiej sytuacji gdyby miała być ciąża to już by ją pokazał ✊✊✊

niewidzialna, szona, Annie1981 lubią tę wiadomość

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • *Agape* Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martt95 wrote:
    Ech... Też z tym walczę 🤦 zawsze wyobrażałam sobie to wszytsko inaczej... Mowielam sobie że chce rok roznicy między dziećmi. Ale nie podołam nie byłam gotowa, później mowielam sobie że 2 lata jest idealnie. Ale wychodzi na to że to wcale takie proste znowu nie bedzie. Po problemach z zajściem w pierwszą ciążę byłam przekonana że z drugą pójdzie łatwiej.... 😳🤯
    Ja też chciałam różnicę ok. 2 lat, ale sytuacja zawodowa zmusiła mnie do zweryfikowania tych planów. W międzyczasie zmieniłam pracę i w końcu można było zacząć działania, ale wiadomo- życie mocno weryfikuje nasze plany...

Nasz tęczowy synek 😍🌈
    mhsv6iyef4wh4u59.png

05.2016 synek 👦🏻
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2020, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze dodam że przy pierwszej ciąży miałam okropne mdłości od 5tc do 17tc 🤯🤯 już naprawdę w głowie miałam myśli że na jednym dziecku się skończy. Nic nie mogłam jesc, całkowity brak apetytu, często kończyło się w łazience 🤢🤢 odkryłam że działają na mnie takie malutkie mentosy wyglądające jak słodzik, mocno mietowe. Nie wychodizlam bez nich z domu 🤣🤣🤣 mąż przychodząc z zakupów zawsze miałam dla mnie kilka nowych paczek bo naprawdę nie mogłam bez nich funkcjonować 🤦. Po 17tc wszytsko minelo, ciąża zaczęła być przyjemnością i już do samego końca nie było problemu 🥰🥰🥰

Ze mną już jest coś nie tak... Robiąc zakupy internetowe zamówiłam sobie dwie sukieneczki które podkreślają talię ale to tylko z myślą o ciążowym brzuszku 🤦 w pierwszej ciąży jakoś nie czułam tego, i bardziej nosiłam luźne ciuszki bo nie chciałam pokazywać brzuszka. Teraz nie marze o niczym innym jak o nim i o tym by kazdy go widział.. no to jest chore 😳 a jeszcze bardziej wydaje mi się chore jak to napisałam 😬👀

szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ