W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Za mały, żeby go zmierzyć, ale gin zaznaczył w którym miejscu się "wgryza". No nic, czekamy do jutrzejszej bety teraz. Postaram się na przyszły tydzień do kogoś umówić, ale to nie będzie takie proste 🙈lorinka9191, Sasanka55., Pati96, Irvine90, Niercierpliwa v2.0, Madziandzia, frezyjciada, eemmiilliiaa, Gosiek1993, PaniKsięgowa, moni05, szona, Salome, MonikA_89!, Iseko, Ochmanka, Magddullina2, Malinowa91, moyeu, Malgonia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, Pauliśka trzymam kciuki za rosnące fasolki!
My wczoraj byliśmy na wizycie, mała już się obróciła głową do dołu, waży ok. 1400 gram. Niestety ale prawdopodobnie będę miała przyjemność rodzić sama, bez męża, bo lekarz nie przewiduje, żeby ta maskara się skończyła przed porodemNiercierpliwa v2.0, olik321 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyNiecierpliwa, cudny test
Pauliska, baaardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku W szoku jestem, ze widac mini pecherzyk przy tak niskiej becie :o No i endo piekne, mimo wczesniejszych krwawien Liiiiii!
Misiaa, dbaj o siebie, kochana i duzo wypoczywaj :* Tak sobie pomyslalam, ze moze koronawirus odwroci troche nasze mysli od staran i bedzie wysyp ciaz. Poza tym, siedzenie w domu z M. moze sie szybko znudzic, a jak sie czlowiek nudzi, to idzie do lozka
Szoneczko, wierze, ze ten jeden jedyny test moze przyniesc Ci szczescie :*
Ochmanko, jak u Ciebie? :*
Dziewczyny, nie oceniajcie mnie zle, ale jednak poslucham M. i pojade jutro na monitoring. Porozmawiam z lekarzem, co proponuje i niech on decyduje...Niercierpliwa v2.0, Misiaa, Mlodamezatka, szona, MonikA_89!, Ochmanka, moyeu lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Niecierpliwa, Pauliśka trzymam kciuki za rosnące fasolki!
My wczoraj byliśmy na wizycie, mała już się obróciła głową do dołu, waży ok. 1400 gram. Niestety ale prawdopodobnie będę miała przyjemność rodzić sama, bez męża, bo lekarz nie przewiduje, żeby ta maskara się skończyła przed porodem
Nie lubię za poród bez męża Ale dobrze ze się szybko odwróciła:) kawał kobietki:) -
Sasanka55. wrote:Niecierpliwa, cudny test
Pauliska, baaardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku W szoku jestem, ze widac mini pecherzyk przy tak niskiej becie :o No i endo piekne, mimo wczesniejszych krwawien Liiiiii!
Misiaa, dbaj o siebie, kochana i duzo wypoczywaj :* Tak sobie pomyslalam, ze moze koronawirus odwroci troche nasze mysli od staran i bedzie wysyp ciaz. Poza tym, siedzenie w domu z M. moze sie szybko znudzic, a jak sie czlowiek nudzi, to idzie do lozka
Dziewczyny, nie oceniajcie mnie zle, ale jednak poslucham M. i pojade jutro na monitoring. Porozmawiam z lekarzem, co proponuje i niech on decyduje...
Ja też byłam w szoku, tym bardziej, że przed usg najpierw mówił, że i tak nic nie zobaczymy tam pewnie, a jak zaczął robić to nagle mówi, a nie, jednak coś tu widać...Sasanka55., Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
Izape, pięknie malutka waży. Nie trac jeszcze nadziei na porod rodzinny, ale nawet jeśli nie będzie to możliwe, to dasz radę na pewno. I zaraz 30 tydzień skończysz, niesamowite
Pauliska, u mnie przy becie około 400 było tylko grube endo. Dlatego się zdziwilam. Uczciwie przyznam, że nie widzę na Twoim usg pecherzyka, ale nie będę podwazac słów Twojego gina, bo to on jest specem a nie ja. Będę jutro mocno trzymać kciuki za super ekstra rosnącą betę dobrze, że plamienie ustalo
Sasanko, ode mnie masz pełne poparcie, ja jestem z tych, co wykorzystują każda chwilę i każda sposobność Kciuki!!!Sasanka55., Mlodamezatka lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Sasanko ja myślę że nikt tutaj źle Cię nie oceni. Masz rację że najlepiej zdać się na lekarza 😍 masz moje kciuki 😘
Pauliska super wieści, oby było już tylko lepiej 😊
Alleluja, u nas od przyszłego tygodnia 50% załogi na home office. Lepiej późno niż wcale.Sasanka55., MonikA_89! lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyPauliska, Daniela, Suszarko, dziekuje do IUI i tak pewnie nie dojdzie- za krotki czas na wyniki posiewow w stosunku do owu, zreszta nie mam pewnosci, czy w ogole beda ok, bo przy lutowym zapaleniu pecherza mialam candida albicans w moczu. Nie wiem, czy antybiotyk wybil wszystko. W kazdym razie bede miala poczucie, ze zrobilam, co moglam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 12:46
-
Sasanka55. wrote:Niecierpliwa, cudny test
Dziewczyny, nie oceniajcie mnie zle, ale jednak poslucham M. i pojade jutro na monitoring. Porozmawiam z lekarzem, co proponuje i niech on decyduje...
Sasanka pewnie też bym szła, to nie fryzjer czy paznokcie:)Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Daniela wrote:Izape, pięknie malutka waży. Nie trac jeszcze nadziei na porod rodzinny, ale nawet jeśli nie będzie to możliwe, to dasz radę na pewno. I zaraz 30 tydzień skończysz, niesamowite
Pauliska, u mnie przy becie około 400 było tylko grube endo. Dlatego się zdziwilam. Uczciwie przyznam, że nie widzę na Twoim usg pecherzyka, ale nie będę podwazac słów Twojego gina, bo to on jest specem a nie ja. Będę jutro mocno trzymać kciuki za super ekstra rosnącą betę dobrze, że plamienie ustalo
Sasanko, ode mnie masz pełne poparcie, ja jestem z tych, co wykorzystują każda chwilę i każda sposobność Kciuki!!! -
Sasanko, ja na Twoim miejscu też bym poszła! 🙂 Co prawda sama miałam mieszane uczucia co do starań teraz, ale przekonały mnie argumenty niektórych z Was tutaj i działaliśmy 😉
Pauliśka, ✊ za jutrzejszą betę! Wierzę, że wszystko bedzie dobrze.Sasanka55. lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnyPauliśka no teraz to już musi być dobrze wszystko! I faktycznie jak lekarz ma dobry sprzęt, to może zobaczyć duuuuużo więcej niż przeciętny gin na przeciętnym sprzęcie.
Sasanka! No coś Ty! Ja też bym szła,bez zastanowienia nawet! Trzeba łapać byka za rogi! Zresztą nigdy nie wiadomo, czy później nie wydarzy się jeszcze coś gorszego. Zawsze jest jakieś "ale".Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Sasanko jakbym miała wszystko poumawiane to też bym poszła
My jak skończy się ta cholerna @ też będziemy działać ale naturalnie bez stymulacji jeszcze ale to ze względu na nasze przeziębienia ale i przede wszystkim na to że nie wiem dokładnie który dzień @ dzisiaj czy 1 czy też te wcześniejsze plamienia liczyć..więc nie wiem kiedy miałabym zacząć brać clo..a może wydarzy się trzeci dla nas cud? ❤
Pauliśko ja też nic na tym usg nie widzę ale wierzę że jutro beta poleci w kosmosSasanka55. lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Pauliśka super, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze dalej szło i już nic cię nie martwiło 😍 Niecierpliwa ale teścior marzenie!!! Izape przykro mi, że jest taka ewentualność, że będziesz rodzic sama, trudna to jest sytuacja 🙁 na kiedy masz termin tak w ogóle? Sasanka ja jestem ostatnia co by Cię miała oceniać, bo sama dziś po wielkiej rozmkmince zdecydowlam się iść w czwartek na monitoring- w klinice powiedzieli mi, ze to decyzja lekarza indywidualna, czy będzie wizyta, czy nie. Moj lekarz powiedział, że jest zalecenie żeby chwilowo nie robić transferów , ale zakazu nie ma i ze decyzja po naszej stronie. I ze to jego zdaniem bardzo trudna decyzja co robić, bo niewiadomo co będzie dalej, ile to potrwa. Umówiliśmy się, ze pójdę na monit w czwartek zobaczyć czy w ogóle jest jakaś szansa na owulacje i ewentualnie wziąć ovitrelle na pęknięcie. Chce zobaczyć co tam się dzieje.
Niercierpliwa v2.0, Mlodamezatka, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa jakie krechy!
Pauliśka trzymam kciuki za betę ✊
Ja czekam na dalszy rozwój sytuacji u mnie. Póki nie mam wizyty to gówno wiem. Nie sądzę żeby nagle po tylu miesiącach niepowodzeń samo zaskoczyło. Oczywiście nadzieja zawsze jest, tym bardziej, że jakaś nadwrazliwa jestem ostatnio.Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
-
Ja zrobiłam test - z tych z Allegro. Zgodnie z przewidywaniami biało. Jak zawsze i co miesiąc J*bać to już! 🎉
Misiaa lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Ja zrobiłam test - z tych z Allegro. Zgodnie z przewidywaniami biało. Jak zawsze i co miesiąc J*bać to już! 🎉
Cholerne przeziębienie, gdyby nie ono wsiadłabym na rower i pojechała beztrosko pojeździć po lesie...jak ja lubię takie chwile w spokoju, bez stresu...ot tak po prostu tylko ja i moje myśli..czasami jeźdząc łzy mi lecą, czasami się śmieje.. ludzie to na bank myślą jak mnie widzą że mam z deklemszona, lorinka9191 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."