Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W marcu dobra passa trwa🍀niechaj wysyp bąbelków nam da👶
Odpowiedz

W marcu dobra passa trwa🍀niechaj wysyp bąbelków nam da👶

Oceń ten wątek:
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 16 marca, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kałamarniczko 🦑znów stanęły mi w oczach łzy jak zobaczyłam twoją wiadomość ale cieszę się, że dajesz sobie przestrzeń na to żeby tutaj później wrócić, czekamy z utęsknieniem ale daj sobie czasu tyle ile potrzebujesz🩷

Nitko ciesze się, że startujesz! Oby to był TEN transfer! 🤞🏼

Lisik wiadomo przykro bo każda z nas, mimo wszystko, gdzieś tam w głębi liczy na ten cud. Ale kochana, zaraz robisz MILOWY krok w tym kierunku, szykuj się na błogie lenistwo na długim L4 (oby również bezbolesne w miarę) i lecimy z tym! Już będziesz o wiele wiele bliżej 🩷

Brilko bardzo mi przykro… myślę że histero będzie dobrym tropem. Mam nadzieję, że dr Sydor i lekarz prowadzący zaproponują jakieś sensowne kroki. Trzymam kciuki 🤞🏼

Bajeczko jestem i trzymam kciuki mocno,mocno!! 🤞🏼🤞🏼🩷
    A jaki tam masz klimacik! 🤩
    A co do weekendu to u nas bez szału- sobota działaliśmy z ogrodzeniem, później wpadli do nas znajomi na pierwsze w tym sezonie grillowanie, co prawda w spartańskich warunkach bo na naszym ogródku są hałdy ziemi, nie mamy też żadnych mebli ogrodowych więc siedzieliśmy na oponach i krzesełkach turystycznych 🤣 ale było fajnie i tak!
    A w niedzielę spacer z Dexim i mąż się pakował na dwutygodniowe szkolenie do wojska 💔 ale pogoda była piękna więc Dexi wybiegany i szczęśliwy, to my też ☀️ IMG-3389.jpg

Sylaada też tak miałam po estrofemie! 😃 no i trzymam kciuki za Twoje przygotowania, wszystko zapowiada się wspaniale! 🩷

Zielone słońce tak mi przykro z powodu tych wydarzeń… sama się martwię, że mamy tylko jedną szansę i co jak spotka mnie podobna historia. W statystykę już nie wierzę, że to tylko może 10%. Statystycznie szanse że żaden z czterech zarodków nie będzie zdrowy też niby były małe…

Biochemiczko masakra z tymi choróbskami u was… aż ciężko uwierzyć, że aż tyle tego! 🤯 trzymajcie sie tam jakoś!
    I cudowne wieści z wizyty, lepszych być nie mogło 🩷

Niteczko jakiego masz cudownego włochatego pomocnika!! 🥹 mam nadzieję, że pomoże ci wstać na nogi!

U mnie właśnie w końcu po długich 42dniach- dziś 1dc 🤫 więc zaczynamy cykl transferowy, na cyklu naturalnym więc nie prędko i również podobnie jak dziewczyny tutaj- nie planuję zdradzać szczegółów więc po prostu proszę o kciuki 🩷 choć no nie nastawiam się z tą mozaiką na zbyt wiele ale kciuków nigdy za wiele :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 15:22

Lisik, Biochemiczka, Kingus 1, Nitka96, Liora , Aga_92, aszin, Sylaada, Migotka96, Bajka92, Motylek93, Jaszczureczka lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️29🙎🏼‍♂️29 🐶
    🍼 Starania o 1 bobasa od 08/23 - teraz już 🌈
    22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
    4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne
    3.08.25 ⏸️- 💔 ciąża biochemiczna
    👩🏼‍🦱
    ❌lekka IO- glucophage 1500 ❌hashimoto- Letrox 50 ❌ PAI-1 - 4G/5G hetero ❌ KIR AA- accofil
    ✅onkopakiet ✅własne owulacje ✅homocysteina ✅białko C,S ✅kariotyp ✅zespół antyfosfolipidowy ✅ AMH
    🧔🏽‍♂️
    ❌ morfologia 4% ➡️ 0% ➡️2%
    ❌ chromatyna DNA 30,85
    ✅ ruchliwość a+b ✅ duża ilość ✅test MAR ✅onkopakiet ✅kariotyp

01.26 IVF IMSI: ❄️❄️ ❄️❄️ → PGTA → 1❄️mozaika →FET ⏳
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verget coś czuję że będziemy razem testować na święta/po świętach 🍀🤞🏻

👩🏻 96' - PCOS, IO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY
    STARANIA OD 01.24
    START IVF 03.25
    I procedura - 4 ❄️
    I transfer FET 04.25 (cykl sztuczny) ❌
    II transfer FET 05.25 (cykl naturalny) - ACARD, PROLUTEX, UTROGETSAN - 7+1 łyżeczkowanie próżniowe 😢💔
    III transfer FET 01.26 (cykl naturalny) - ACARD, CLEXANE, ENCORTON 10 MG, PROLUTEX, UTROGESTAN - cb ❌
    🔜 IV transfer FET - Z ZALECENIAMI IMMUNOLOGA
  • Aaagaa Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko ręce aż bolą od trzymania kciuków 🤞jak się czujesz?

Biochemiczko, cudownie że u kropusia wszystko dobrze ❤️

Nitko, ale masz słodziaka u boku, zazdroszczę 😊

Vergeet, kciuków nie puszczam 🤞 ❤️

A ja jestem po monitoringu, 13dc, pęcherzyk 17mm, endometrium 6.6mm. Zwykle endometrium miałam grubsze w tym momencie cyklu, mam nadzieję, że podkoksuje. Generalnie chyba nie powinnam chodzić do tego lekarza na badania, bo tak zawsze mnie nastawi, mówiąc jakie te moje jajniki okropnie policystycznie i że on życzy powodzenia ... eh wyszłam dość zrezygnowana. Wizyte u swojej ginekolog mam 27.03. Nie wiem czy umawiać się na kolejny monit czy czekać już do wizyty. Jakieś to wszystko dzisiaj takie nijakie

Bajka92, Biochemiczka lubią tę wiadomość

👩30 🙋‍♂️30

Starania od 4.2025

PCOS
    Nieregularne cykle
    Cykle bezowulacyjne
    ❌️ferrytyna 28
    💊inozytol, foliany, D3,magnez,Omega,laktoferyna, sanprobi IBS

❌️Morfologia 2%
    ❌️Ruch postępowy a+b 23,77
    💊D3, Omega, cynk, l-karnityna, Q10

03.2026 trzeci cykl z Aromkiem 🤞
  • Aga_92 Ekspertka

Wysłany: 16 marca, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Bajeczko cudowny widok na stare miasto! Ma ono swoj klimat :) jeszcze w sobote byla taka piekna pogoda 🥰 ja kciukow nie puszczam !!! 🍀🍀🍀

@Biechemiczko duzo duzo zdrowka oby Was te chorobska w koncu opuscily na dobre i bardzo sie ciesze ze po wizycie wszystko jest ! :)

@Nitko ale masz fajnego pomocnika 😁 i tez trzymam kciuki !!! 🍀🍀🍀

@Vergeet ale fajny weekend mieliscie i takie spontaniczne spotkania sa najlepsze :) trzymam mocno kciuki !!! 🍀🍀🍀

Bede z niecierpliwoscia wyczekiwac na wiadomosci od Was wszystkich oby znow pozytywne 💕

U mnie weekend na spokojnie, nadal sie srednio czuje po antybiotyku wiec w sobote odpoczywalam w domu a wczotaj wysialam pomidory, bazylie, astry i groszke pachnacy :) i przepikowalam papryki i teraz je doswietlam 😁

Udanego tygodnia dziewczyny!!! 🌷

PaulinKA, Bajka92, Lisik, Biochemiczka lubią tę wiadomość

Starania od 03.2023
    Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
    👱‍♀️34 🧑40

👱‍♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram ✅️
    Amh: 1,440
    Tsh: 11.2024: 1.94 ➡️ 10.2025: 0.826
    Euthyrox n75
    IO: glukoza: 84 insulina: 12.20❌️
    Wyniki krzywej cukrowej (11.2024)
    glukoza na czczo 79, po h102, po 2 h 88,
    insulina na czczo 2.85, po h 30.80, po 2 h8.30
    Symformin xr 750
    DHEA-SO4: 11.2024: 394 ➡️ 10.2025: 319
    Prolaktyna: 11.2024: 21.3 ➡️ 10.2025: 6.4
    Dostinex 0.5 mg, 1/2 tabletki raz w tygodniu

💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone besins

Allo-MLR: 27,1%
    💉 accofil

Drożność jajowodów plus podany lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️

Cykle owulacyjne ✅️

👱‍♀️biocenoza,MUCHa, bad. bakteryjne✅️

🧑nasienie ✅️

Ovitrelle 14x ❌️
    Letrozole Bluefish 7x ❌️
    Nigdy nie zobaczyliśmy⏸️
‹‹ 17 18 19 20 21
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ