W marcu 🐝 w każdej chacie, w grudniu bobas na kwadracie 👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimons_cat wrote:
Siiiimoooonsssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wchodzilam kilka dni i ominelo mnie takie cos?! No nie, kwicze ze szczescia, chrumkam jak swinia, skacze do gory jak koza! Kocham te kreski Juhuuuu!!! Pamietaj o mailu do dr o termin doszczepien miedzy 6 a 8tc. Ja zaciskam kciuki i puszcze dopiero pod koniec roku na porodowceSimons_cat lubi tę wiadomość
-
Mlodamezatka wrote:Pogadałam z malym sukinkotem. Kazałam mu dać znać o sobie. Pół h pozniej przyszly mdlosci, prawie scheftalam sie pod prysznicem. Prawie zaplakana dzwonie do meza, zeby mi kupil frytki w macu jak bedzie wracal bo nic innego nie wcisne. Wcisnelam. Pare fytek. A potem 🤮🤮. A teraz leze, ogladam Greya i dalej jem te frytki jak gdyby nigdy nic 😅😅😅
Cieszę się, że objawy wróciły i wojownik uświadomił Ci, że jest wszystko dobrze! 💪🏼 Czyli tak jak mówiłam, że jeszcze będziesz narzekać na mdłości 😀 Teraz powinnaś się relaxować i prowadzić spokojne życie kochana 😇 -
nick nieaktualny
-
Simons! Taaaaaak ❤️
Boze nie moge sie doczekac Twojej bety! Czuje jak ja bym te kreski wysikala! Ale masz nerwy kobieto.. 😂🥳
Mloda to bedzie synus mamusi! Mowie Ci :p ❤️
Dorota gratuluje po cichu 🥳🤞🏻 Widze na obu!Dorota31, Simons_cat lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
A co do skorpionów to te, które znam to straszne uparciuchy! Ale przy tym złoci ludzie
malwaxxx28, szona lubią tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Cześć,
Jestem trochę do tyłu bo mój ukochany postanowil zrobić mini remont, który przeciągnął się niestety bo wszystko robimy sami po pracy. Widzę, że to tak szybko się nie skończy. Oficjalnie zaczęłam nowy cykl, jednak chyba ten odpuszczę i poczekam do kwietnia jak będę miała tydzień urlopu.
Bardzo gratuluję Malwaxxx dużo zdrowia:)malwaxxx28 lubi tę wiadomość
-
Justyna.Optyk wrote:Bc_m, Ala_d, Alutka co z Wami ? Nie dostałam żadnego oficjalnego info o Was
U mnie krecha przedwczoraj popołudniu inny test czułości już 25 https://naforum.zapodaj.net/7625b1167d3f.jpg.html
Wczoraj rano robiłam i wyszedł taki sam, w poniedziałek ostatni test, jeśli nie ściemni no to wiadomo co to znaczy,
Dzisiaj śniło mi się że beta mi bardzo urosła także jestem dobrych myśli,
Na dzisiaj mam termin 🐵, podbrzusze raz cmi raz nie, chociaż to bardziej takie jakby rozciąganie, wczoraj wieczorem delikatny ból po lewej strony macicy, chyba jeszcze bardziej się kropek wgryzał 🙂
Simons aaaa piękna krecha, gratuluję ❤️❤️Japoneczka z Porcelany, Simons_cat, Otter lubią tę wiadomość
-
Nie było mnie tu kilka dobry dni a tutaj takie rzeczy 🤩 Simon gratulacje! 🤩🤩🤩🤩🤩
Dorotka widze! 🍀✊Dorota31, Simons_cat lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Dziewczyny, jaki mnie wczoraj dół złapał !
Kupiłam ten wózek..i tak sobie zaczęłam myśleć - a jeśli z maluszkiem coś nie tak ? Jeśli się nie rozwija ? Przecież na wizycie ostatni raz byłam w 6+2 a jutro równy 10 tydzień. 2 tygodnie do prenatalnych, zaczęłam się martwic, że nie ma sensu może tam iść i się pospieszyłam z wózkiem...
Mój kropek chyba nie wiedział jak inaczej ma mi przemówić do rozumu, więc zrobił mi takie poranne mdłości połączone z 🤮, że grzecznie rano go przeprosiłam 🤣🤣🤣
Alutka, medal już dostałaś ! Życzę Ci mega nudnej i bezproblemowej ciąży ! -
nick nieaktualnyJustyna.Optyk wrote:Dziewczyny, jaki mnie wczoraj dół złapał !
Kupiłam ten wózek..i tak sobie zaczęłam myśleć - a jeśli z maluszkiem coś nie tak ? Jeśli się nie rozwija ? Przecież na wizycie ostatni raz byłam w 6+2 a jutro równy 10 tydzień. 2 tygodnie do prenatalnych, zaczęłam się martwic, że nie ma sensu może tam iść i się pospieszyłam z wózkiem...
Mój kropek chyba nie wiedział jak inaczej ma mi przemówić do rozumu, więc zrobił mi takie poranne mdłości połączone z 🤮, że grzecznie rano go przeprosiłam 🤣🤣🤣
Alutka, medal już dostałaś ! Życzę Ci mega nudnej i bezproblemowej ciąży !
Justyna, dobrze, ze malenstwo dalo Ci popalic Wspolczuje co prawda wymiotow, ale lepsze to, niz stres, ze cos jest nie tak