X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W marcu 🐝 w każdej chacie, w grudniu bobas na kwadracie 👶🍼
Odpowiedz

W marcu 🐝 w każdej chacie, w grudniu bobas na kwadracie 👶🍼

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2021, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simons_cat wrote:
    Dobra, jestem, jestem. 😁 Poszłam spać, bo musiałam trzymać siuśki, a i tak musiałam iść do kibelka w międzyczasie, bo myślałam, że pęknę 😂😂😂 no i trochę były rozwodnione 😅😅 no i chciałam nadrobić, co pisałyście 🙂

Dzisiejszy 🙂
    688c76f456aa.jpg

Wczorajszy
    d37770aeb308.jpg

Siiiimoooonsssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wchodzilam kilka dni i ominelo mnie takie cos?! No nie, kwicze ze szczescia, chrumkam jak swinia, skacze do gory jak koza! Kocham te kreski <3 Juhuuuu!!! Pamietaj o mailu do dr o termin doszczepien miedzy 6 a 8tc. Ja zaciskam kciuki i puszcze dopiero pod koniec roku na porodowce

Simons_cat lubi tę wiadomość

• malwaxxx28 Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2021, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlodamezatka wrote:
    Pogadałam z malym sukinkotem. Kazałam mu dać znać o sobie. Pół h pozniej przyszly mdlosci, prawie scheftalam sie pod prysznicem. Prawie zaplakana dzwonie do meza, zeby mi kupil frytki w macu jak bedzie wracal bo nic innego nie wcisne. Wcisnelam. Pare fytek. A potem 🤮🤮. A teraz leze, ogladam Greya i dalej jem te frytki jak gdyby nigdy nic 😅😅😅

Cieszę się, że objawy wróciły i wojownik uświadomił Ci, że jest wszystko dobrze! 💪🏼 Czyli tak jak mówiłam, że jeszcze będziesz narzekać na mdłości 😀 Teraz powinnaś się relaxować i prowadzić spokojne życie kochana 😇

uwo9s65glp7vwet1.png

25.10.2020 poronienie zatrzymane (9 tydz)
    3.03.2021 ⏸ 😍
    5.03 beta 75 -> 9.03 670 -> 19.03 31 890
    24.03 0,82cm szczęścia, FHR+ 🍀
    28.04 prenatalne 6 cm szczęścia, FHR 156 ♥️
  • Dorota31 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2021, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny testowałam dzisiaj, i sama nie wiem czy coś tu jest czy nie? Jak myślicie?

https://naforum.zapodaj.net/f511816cea13.jpg.html

Japoneczka z Porcelany, Karo123, malwaxxx28, Simons_cat lubią tę wiadomość

zi13dqk3wulpzeaq.png
  • Dorota31 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2021, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj jeszcze jeden

https://naforum.zapodaj.net/c06f6dafd3ec.jpg.html

Japoneczka z Porcelany, Noelle lubią tę wiadomość

zi13dqk3wulpzeaq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2021, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, widze na jednym i drugim :)

• Dorota31 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2021, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Dorota, widze na jednym i drugim :)

Ooo dajesz mi nadzieję! 🤗 Jutro zrobię bete i będzie wszystko jasne

Sasanka55. lubi tę wiadomość

zi13dqk3wulpzeaq.png
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simons! Taaaaaak ❤️
    Boze nie moge sie doczekac Twojej bety! Czuje jak ja bym te kreski wysikala! Ale masz nerwy kobieto.. 😂🥳

Mloda ;) to bedzie synus mamusi! Mowie Ci :p ❤️

Dorota :) gratuluje po cichu 🥳🤞🏻 Widze na obu!

Dorota31, Simons_cat lubią tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
  • Justyna.Optyk Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko, jest na obu ! Leć na betę i zgłoś kiedy będziesz gotowa odebrać medal jak Malwa :p

malwaxxx28 lubi tę wiadomość

wnidupjyplv8ipq3.png

Hanusia, 3870g czystego szczęścia, 57cm miłości ❤️
    39+3 tc
  • Litta Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny 😊

Pięknie tu od wczoraj za sprawa ⏸ Simons 😍✊ Będę dobrze ! Rodzisz w grudniu !! 😍

Dorota, na testach widać druga kreskę ✊

• Dorota31 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2021, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna.Optyk wrote:
    Dorotko, jest na obu ! Leć na betę i zgłoś kiedy będziesz gotowa odebrać medal jak Malwa :p
    Tak zrobię, dziękuję🤗

Justyna.Optyk lubi tę wiadomość

zi13dqk3wulpzeaq.png
  • Jo_an Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do skorpionów to te, które znam to straszne uparciuchy! :) Ale przy tym złoci ludzie :)

malwaxxx28, szona lubią tę wiadomość

86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
    4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI :(
    7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery :(
    ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%

Naturalny cud:
    27.11 beta 36
    18.06 33+0🐣Adaś
    age.png
  • Magdaadgam Znajoma

Wysłany: 7 marca 2021, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Jestem trochę do tyłu bo mój ukochany postanowil zrobić mini remont, który przeciągnął się niestety bo wszystko robimy sami po pracy. Widzę, że to tak szybko się nie skończy. Oficjalnie zaczęłam nowy cykl, jednak chyba ten odpuszczę i poczekam do kwietnia jak będę miała tydzień urlopu.
    Bardzo gratuluję Malwaxxx :) dużo zdrowia:)

malwaxxx28 lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 marca 2021, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja nie wiem dosłownie co się dzieje, kreski za kreskami, jesteście cudowne ! :)

Simons_cat lubi tę wiadomość

wnidupjyplv8ipq3.png

39+3 tc
  • Otter Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2022, 17:42

Dorota31, Simons_cat, Cecylia lubią tę wiadomość

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna.Optyk wrote:
    Bc_m, Ala_d, Alutka co z Wami ? Nie dostałam żadnego oficjalnego info o Was :(

U mnie krecha przedwczoraj popołudniu inny test czułości już 25 https://naforum.zapodaj.net/7625b1167d3f.jpg.html

Wczoraj rano robiłam i wyszedł taki sam, w poniedziałek ostatni test, jeśli nie ściemni no to wiadomo co to znaczy,

Dzisiaj śniło mi się że beta mi bardzo urosła także jestem dobrych myśli,
    Na dzisiaj mam termin 🐵, podbrzusze raz cmi raz nie, chociaż to bardziej takie jakby rozciąganie, wczoraj wieczorem delikatny ból po lewej strony macicy, chyba jeszcze bardziej się kropek wgryzał 🙂

Simons aaaa piękna krecha, gratuluję ❤️❤️

Japoneczka z Porcelany, Simons_cat, Otter lubią tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także dzisiaj oficjalnie 4+0 mogę przyjąć medal 🏅 😂

Sasanka55., Noelle, Justyna.Optyk, Japoneczka z Porcelany, Iseko, Simons_cat, Kaśik, Otter lubią tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Karo123 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie tu kilka dobry dni a tutaj takie rzeczy 🤩 Simon gratulacje! 🤩🤩🤩🤩🤩
    Dorotka widze! 🍀✊

17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙

👱🏻‍♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️‍🩹, CB 💔, Mój Cud 💙
  • Noelle Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota jest krecha! 🤗

Dorota31 lubi tę wiadomość

Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️klz99vvj0698zxow.png

Wysłany: 7 marca 2021, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jaki mnie wczoraj dół złapał !
    Kupiłam ten wózek..i tak sobie zaczęłam myśleć - a jeśli z maluszkiem coś nie tak ? Jeśli się nie rozwija ? Przecież na wizycie ostatni raz byłam w 6+2 a jutro równy 10 tydzień. 2 tygodnie do prenatalnych, zaczęłam się martwic, że nie ma sensu może tam iść i się pospieszyłam z wózkiem...
    Mój kropek chyba nie wiedział jak inaczej ma mi przemówić do rozumu, więc zrobił mi takie poranne mdłości połączone z 🤮, że grzecznie rano go przeprosiłam 🤣🤣🤣

Alutka, medal już dostałaś ! Życzę Ci mega nudnej i bezproblemowej ciąży ! :)

wnidupjyplv8ipq3.png

39+3 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2021, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna.Optyk wrote:
    Dziewczyny, jaki mnie wczoraj dół złapał !
    Kupiłam ten wózek..i tak sobie zaczęłam myśleć - a jeśli z maluszkiem coś nie tak ? Jeśli się nie rozwija ? Przecież na wizycie ostatni raz byłam w 6+2 a jutro równy 10 tydzień. 2 tygodnie do prenatalnych, zaczęłam się martwic, że nie ma sensu może tam iść i się pospieszyłam z wózkiem...
    Mój kropek chyba nie wiedział jak inaczej ma mi przemówić do rozumu, więc zrobił mi takie poranne mdłości połączone z 🤮, że grzecznie rano go przeprosiłam 🤣🤣🤣

Alutka, medal już dostałaś ! Życzę Ci mega nudnej i bezproblemowej ciąży ! :)

Justyna, dobrze, ze malenstwo dalo Ci popalic :) Wspolczuje co prawda wymiotow, ale lepsze to, niz stres, ze cos jest nie tak

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ