W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Kociara, gratulacje 2 trym i udanego urlopu! 😍 gdzie jedziecie? 😁17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Sway ogromne gratulacje! Mały jest przeuroczy 🥰🥰. Super, że poród nie byl traumatycznyn przeżyciem..
Wiola podziwiam za determinację i super, że się udało:)
Ja w piątek mam połówkowe. Zaczyna do mnie docierać, że może naprawdę tym razem będzie okWiolala, Karo123, Olcykowa, Simons_cat, Sway lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 🙂 te nakładki rzeczywiście ratują nam karmienie bo jak próbuję mu dać gołą brodawkę to patrzy na mnie i nie wie o co chodzi 🙈
Cecylia a jak z rozmiarem tej nakładki MAM ? Ja mam rozmiar M z Nuka ale są za duże trochę.
Sway mój też był podobno najgłośniejszy
Gosia Ty jesteś następna w kolejce 🙈😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2022, 10:54
-
Red555 wrote:Sway ogromne gratulacje! Mały jest przeuroczy 🥰🥰. Super, że poród nie byl traumatycznyn przeżyciem..
Wiola podziwiam za determinację i super, że się udało:)
Ja w piątek mam połówkowe. Zaczyna do mnie docierać, że może naprawdę tym razem będzie ok
Połówkowe to już poważnie 🙂 na pewno wszystko będzie dobrze 🍀 co u Ciebie?Red555 lubi tę wiadomość
-
Wiolala wrote:Dzięki dziewczyny 🙂 te nakładki rzeczywiście ratują nam karmienie bo jak próbuję mu dać gołą brodawkę to patrzy na mnie i nie wie o co chodzi 🙈
Cecylia a jak z rozmiarem tej nakładki MAM ? Ja mam rozmiar M z Nuka ale są za duże trochę.
Gosia Ty jesteś następna w kolejce 🙈😁
I tak, jestem następna, tylko proszę nie wpychać mi sie w kolejkę 😅😅 marzę o tym żeby miec już małą po tej stronie a kompletnie nie czuje żeby cokolwiek się zbliżało 🙈Wiolala, madzia28 lubią tę wiadomość
-
asiek96 wrote:Sway gratulacje, śliczny maluch 😍
Wiola ja karmiłam przez nakładki pół roku, mały przybierał ponad normę, ani razu nie miałam zastoju. Nie wiem za bardzo czego tak demonizują te nakładki, u mnie one uratowały kp ✊😊
Też zamierzam tak karmić jeżeli dalej będzie nam dobrze szłotylko póki co nie wiem ile wypija bo jak miał butelkę to miałam nad tym kontrolę. Może niedługo wyczuje.
-
Gosia24 wrote:Wiolala jeszcze trochę i przekona sie do golego cyca 🙈
I tak, jestem następna, tylko proszę nie wpychać mi sie w kolejkę 😅😅 marzę o tym żeby miec już małą po tej stronie a kompletnie nie czuje żeby cokolwiek się zbliżało 🙈
A tak się bałaś, że nie dotrwasz a jak Ci się trafił taki uparciuch jak mi to sobie jeszcze poczekasz -
nick nieaktualnyWiolala wrote:Dzięki dziewczyny 🙂 te nakładki rzeczywiście ratują nam karmienie bo jak próbuję mu dać gołą brodawkę to patrzy na mnie i nie wie o co chodzi 🙈
Gosia Ty jesteś następna w kolejce 🙈😁
Mi położna mówiła żeby brać M zawsze bo to raczej uniwersalny rozmiar. Więc miałam M ze wszystkich firm. Wydawały mi się duże ale takie chyba mają być, jak młody zassie to sutek się powiększa i za mała nakładka by ci mogła zrobić ranę. -
Ja mam jutro połówkowe 🙈. Proszę o kciuki i żeby zgodzili się, żeby tatuś patrzył, bo ma jechać ze mną zobaczyć PIERWSZY raz dziecko na żywo na usg 😬.
Karo123, Siri, Cecylia, Mersalla, miska122, Felinka94, Jusia88, Skorek, Ivanka93, Jeszcze_Blizniaki, Wiolala, Asia2309, Olcykowa, Jo_an, Marti777, Kluska95, Simons_cat, asiek96, Sway, karola lubią tę wiadomość
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia. -
Wiolala tego się obawiam a im blizej tym bardziej czlowiek schizuje i się martwi..
Lawendowe mocne kciuki za jutro!! Myślę że spokojnie mąż bedzie mógł wejść, w końcu to prywatne badania wiec nie wygłupialiby się 😊
Ja też mam jutro wizytę i mam nadzieje że dowiem się coś więcej niż to że jest rozwarcie na opuszek bo to już slyszę od 32tc. -
Kociara gratuluje wejscia w 2gi trymestr 🥳🎉 no i udanego urlopowania 😊
Lawendowe kciuki oczywiscie beda ✊🏻🍀
Red dla Ciebie rowniez ✊🏻✊🏻
Ja mam polowkowe w czwartek 😁 tez mam plan zajac sie wyprawka zaraz po polowkowych. Na szczescie te najdrozsze rzeczy mam po corce (wozek, lozeczko, kolyska…), zostana mi tylko ciuszki, jakies akcesoria i rzeczy apteczne… niby niewiele a jednak duzo 😅
Milej niedzieli dziewczyny 😊Wiolala, Asia2309 lubią tę wiadomość
-
Gosia24 wrote:Lawendowe mocne kciuki za jutro!! Myślę że spokojnie mąż bedzie mógł wejść, w końcu to prywatne badania wiec nie wygłupialiby się 😊
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia. -
nick nieaktualnylawendowePole wrote:Jakie prywatne? Na NFZ 😛.
Wchodźcie razem i nikogo nie pytaj. U mnie jak ktoś pytał to mówili że nie można, na drzwiach kartka że bez osób towarzyszących, ale wchodziliśmy zawsze razem pewni siebie i nigdy nikt nic nie powiedział. A jakby co to mąż miał mówić że to jego dziecko i dotyczy go to tak samo jak mnie. -
nick nieaktualnyRed555 wrote:Di wyprawki jeszcze daleka droga, bo nie wiem nawet jak to wszystko rozegrać logistycznie. Mamy 2 dosyć nale pokoje, musimy się zastanowić gdzie łyżeczki itp, jak to wszystko ogarnąć...
Staram, się myśleć pozytywnie, ale różnie to ostatnio bywa...
Masz dwa pokoje, niektórzy mają 2-3 dzieci i mieszkają w kawalerce. Da się. Szczególnie z niemowlakiem co aż tak dużo miejsca nie potrzebuje na razie. Myśl pozytywnie😘 -
Lawendowe kciuki ✊❤️ mój pierwszy raz też widział dziecko na połówkowych i to były mega emocje ☺️
Wiola nie wyczujesz ile mały zjada jak karmisz piersią. Je tyle ile chce i potrzebuje i musisz mu zaufać 😉 jak będzie moczył pieluszki i przybierał na wadze to będzie znaczyć, że wszystko jest w porządku 😁Wiolala, Sway lubią tę wiadomość
-
Ivanka Gosia moja siostra pewnie też by tak zrobiła, że z bólami jeszcze by myła włosy i robiła makijaż 😂 mnie tak boli krok że mi te włosy były obojętne 🙈 ale jak chciała się nimi zaopiekować to się poddałam 💁🏻♀️
Marti uwierz mi że ja aż się splakalam że tak mi dużo pomogła 😭 niestety na rodzinę narzeczonego liczyć nie mogę mimo że mieszkamy z teściową i jego siostra przyjeżdża tu codziennie... Więc tym bardziej jestem szczęśliwa że ją mam ❤️
Gosia a kontaktowalas się z lekarzem w sprawie tej infekcji? Może trzeba by podać coś mocniejszego na w razie czego 🤔
Kociara udanego urlopu i gratuluję drugiego trymestru 🥳🥳
Red będzie dobrze 🥰 w końcu musi być! ✊🏼✊🏼
Lawendowe ✊🏼✊🏼✊🏼
Właśnie sobie uświadomiłam biorąc pod uwagę wczorajszą sytuację z czopem, że wcale nie muszę wytrwać do 16.08 i mogę jechać w każdej chwili 😳 na szczęście ja mam dużo włosów i tak szybko się nie brudzą jeśli nie ma upałów 😅 no ale znając moje szczęście będzie tak że coś się odwali w najmniej korzystnym momencie 💁🏻♀️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kociara, udanego wypoczynku, należy Wam się 😍
Red, dacie rade, polowkowe to juz polowa 🤔 będzie dobrze...
Lawendowe, u mnie na początku babka mówiła zawsze ze sama mam wchodzić, az w końcu zapytałam wprost czy możemy razem, bo maz chce zobaczyć... zwłaszcza ze malej nigdy nie mogl zobaczyć 😢 i zaczęła wpuszczać... potem byl układ prosty, jak dokładniej oglądaliśmy to wchodził, a co druga wizytę byla tylko szyjka i przepływy wiec jak szłam siw ubierać po badaniu to słyszałam przes drzwi, ze "następnym razem będzie na szybko, więc nie będzie pan potrzebny "
Dla tatusia bezcenne uczucie, zamiast na małego patrzyłam na mine męża... ✊🏻✊🏻✊🏻 za jutro
Gosia, 8 dnito już tylko chwila 😍 ✊🏻✊🏻✊🏻 za jutro
Felinka, ja tez się zaczynam bac ze coś sie wydarzy nagle przed ustalonym cc... 😱 z jednej strony wiem, zw szpital to nic fajnego, ale chciałabym juz tam byc, wiedzieć ze ktoś wie co robi...
✊🏻✊🏻✊🏻 za wszystkie wizyty
Ja na razie mam ujemny posiew i jeden GBS, więc jest dobrze... jutro jedziemy na IP, mam nadzieję ze albo podadza date cc, albo beda chcieli zamknąć ba patologii trochę wcześniej... jutro zaczynamy 34+0, wg USG to 36tc... czyli mam 2-3 tygodnie 😱27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
12.05 💉=> 24🥚=>🫧20
13.05 =>🫧18
17.05 => PGTa => 5 doba❄️4.1.1✅️; ❄️4.1.1✅️;❄️4.2.2❌️; ❄️4.2.2✅️; ❄️3.2.2❌️; ❄️3.1.2❌️
18.05 => 6 doba❄️4.2.2✅️; ❄️4.2.2❌️
06.25 - FET 🙏🙏❓️❔️❓️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić"