Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W oczekiwaniu na wynik bety
Odpowiedz

W oczekiwaniu na wynik bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia199688 Debiutantka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moja ostatnia miesiączka miała być tydzień temu zamiast tego miałam jednodniowe plamienie zrobiłam 18 czerwca bete hcg ,testów nie robię bo już dużo razy mnie oszukały wynik z bety 2.30 dziś 21 czerwca zrobiłam ponownie i teraz czekam na wynik ale zastanawiam się czy jest jakaś nadzieja bo po takim czasie już powinno coś wyjść

• Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogła się owulacja przesunąć, wiec spokojnie
    Jeśli już byłaś na powtórce bety, poczekaj do wyników i wszytko będzie jasne
    Trzymam kciuki! Mam nadzieje ze to właśnie powód twojego braku miesiaczki ❤️

Wysłany: 21 czerwca 2021, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chciała bo to już dwa lata jak sie staramy o maleństwo

Atena37 lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 czerwca 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie wyjaśniło nic nie drgnęło dalej 2,30 wizytę mam w piątek

• Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mi przykro! Trzymaj się kochana! Dużo sily’
    Klaudia199688 wrote:
    No i sie wyjaśniło nic nie drgnęło dalej 2,30 wizytę mam w piątek

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ