Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W oczekiwaniu na wynik bety
Odpowiedz

W oczekiwaniu na wynik bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia199688 Debiutantka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moja ostatnia miesiączka miała być tydzień temu zamiast tego miałam jednodniowe plamienie zrobiłam 18 czerwca bete hcg ,testów nie robię bo już dużo razy mnie oszukały wynik z bety 2.30 dziś 21 czerwca zrobiłam ponownie i teraz czekam na wynik ale zastanawiam się czy jest jakaś nadzieja bo po takim czasie już powinno coś wyjść

• Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogła się owulacja przesunąć, wiec spokojnie
    Jeśli już byłaś na powtórce bety, poczekaj do wyników i wszytko będzie jasne
    Trzymam kciuki! Mam nadzieje ze to właśnie powód twojego braku miesiaczki ❤️

Wysłany: 21 czerwca 2021, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chciała bo to już dwa lata jak sie staramy o maleństwo

Atena37 lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 czerwca 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie wyjaśniło nic nie drgnęło dalej 2,30 wizytę mam w piątek

• Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2021, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mi przykro! Trzymaj się kochana! Dużo sily’
    Klaudia199688 wrote:
    No i sie wyjaśniło nic nie drgnęło dalej 2,30 wizytę mam w piątek

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ