Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W sierpniu w zbożu się miziamy 🌾 na Dzień Mamy prezent mamy 🎁
Odpowiedz

W sierpniu w zbożu się miziamy 🌾 na Dzień Mamy prezent mamy 🎁

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2021, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunkierka wrote:
    Bardzo Ci dziękuję. Jest to dla mnie dość trudny czas. Bo miało być inaczej.. :(
    Rozumiem, bo też tego doświadczyłam. Również 3 iui nieudane. A macie diagnozę?

• Bunkierka Autorytet

Wysłany: 1 września 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielone.Slońce wrote:
    Rozumiem, bo też tego doświadczyłam. Również 3 iui nieudane. A macie diagnozę?

Brak diagnozy. Myślałam, że może moje mutację mają wpływ na problem z zagnieżdżeniem się zarodka, ale biorę acard i nadal brak efektu... I nie zdecydujemy się na kolejne podejście IUI, ale raczej już będziemy myśleć o in vitro i zbierać kasę na procedurę. Zastanawiam się, czy jest już teraz sens umówić się do lekarza i ustalić jak miałoby to wyglądać i jakie badania trzeba robić... Czy poczekać, aż uzbieramy.

I szczerze mówiąc po cichu liczyłam, że się udało. Bo piersi mocno mnie bolały. Temp. nie spadała i w sumie piersi nadal bolą:/ A okres dość bolący:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2021, 19:18

💓 39+0

age.png
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja przychodzę z małym opóźnieniem. Miałam testować 24 sierpnia, ale owulacja się przesunęła i w sumie nawet nie wiem kiedy była. Także czekałam sobie aż do dziś z testowaniem.

dec0b8e1b0be.jpg

Otter, Gośka29, bindweef, Karo123, Cecylia, Jo_an lubią tę wiadomość

• Otter Autorytet

Wysłany: 5 września 2021, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2022, 17:29

Sylllwa lubi tę wiadomość

‹‹ 135 136 137 138 139
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ