❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj tak Tarisal to było takie super podsumowanie 😄 a wiecie że chyba udaje nam się ten nasz prawdziwy charakter oddać w wirtualnym świecie bo w pracy też często słyszę że jestem bardzo dyplomatyczna w przekazywaniu przeróżnych informacji 🤣
Babsi jesteś taka super ciepłą osobą.... myslalam wczoraj dużo o tym co pisałaś o połączeniu z ciałem i odreagowywaniem... niby to wszystko wiem , ale dobrze było to jeszcze raz przeczytać, przypomnieć sobie....
Dobra , lecę do naszej Vergeet, kierowniczki lutowego KCP, dziś powinnam dostać okres także idealny czas by otworzyć nowy rozdział staran! 🥰Molahonkeey, Julia24, Vergeet, Tarisal lubią tę wiadomość
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅
🔜
7.02: HSG
19.02: diagnoza endometriozy
badanie na pasożyty -
Juleczko ja również dziękuję za prowadzenie wątku. Jesteś wspaniała 🩷
Powodzenia na egzaminie!
Verget zaraz się przenosimy 😁😁Julia24, Vergeet lubią tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
Wyszłam z egzaminu- zdziwiłabym się, jakbym nie zdała, ale ciekawe ile % udało się uzyskać! Dzięki za kciuki 🫶
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz! ❤️ Cieszę się, że mogłam wnieść trochę od siebie i równie dużo od Was otrzymać! 🥹
@Aszin już dawno Cię tu nie widziałam. Czułam Twój ból związany z koniecznością przerwy w staraniach. Wciąż mam nadzieję, że jednak uda się Wam jakoś spotkać w odpowiednim czasie. Będziemy czekać na Ciebie z otwartymi 💕, czy to będzie w lutym, czy w kwietniu! 😘Nowa2024 lubi tę wiadomość
💃'95🕴️'90
🍀 Aktualnie 10cs o pierwsze bobo! 👶
🗓️ Plan działania:
🌼 05/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego + wymazy MUCHa + powtórka AMH(?)
🌼 10-12/02/25 Sono- HSG
🌼 21/02/25 dodatkowa konsultacja planu z innym specjalistą
🌼 Koniec lutego- powtórka seminogramu + HBA + fragmentacja DNA
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
➖ IO, BMI 25.3 (-> metformina + dieta)
☑️ U partnera wyniki ok (morfologia 4%, obniżony ruch postępowy, ale dużą ilością nadrabia).
☑️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml -