❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Tarisal pewnie będę zaglądać mniej lub bardziej. Potrzebuje po prostu na ten moment buforu który pozwoli mi zamilknąć i się nie odzywać jeśli będę tego potrzebować, bo nie zawsze jestem w stanie wszystko czytać - tzn mój mózg robi blokadę i nie przyswaja, nawet jeśli nadrabiam wszystki. Nie czuję się z tym za dobrze, że tak to wybiórczo działa, więc się zabezpieczam. Ot muszę sobie poukładać w głowie wszystko. Wszak to żadna tragedia, wiele dziewczyn dostaje anty z powodu wyciszenia endomendy czy w długim protokole. Ale fakt faktem nie tego się spodziewałam i się obraziłam na wszystko, bo przecież "nie tak miało być". 🤡
Najgorzej że te dni mina szybko a za razem jednak bardzo wolno. W pracy mnie wyciorają a potem będę egzystować resztę dnia na oparach z myślą że na kolejny dzień znowu ten maraton. I tutaj też muszę zająć się chwilowo sobą, w drugiej połowie dnia zadbać o swoje ja zamiast nadrabiać forum. Usiąść, powyszywac czy poćwiczyć, zamiast trwać w zawieszeniu i nie robić nic bo chce wszystko a za razem nic. 😅 Bo mi dzień za szybko zleci i znowu będzie rano i robota.Tarisal lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
@siesiepy rozumiem totalnie ja takie dni dla siebie mam właśnie do dziś jak mąż jest w domu, mnóstwo rzeczy do zrobienia, załatwienia a zarazem czas dla siebie , więc zajmuj się sobą, tul i dbaj o siebie, zaopiekuj się swoimi pasjami, żeby dać odetchnąć głowie ❤️ Wiesz z jednej strony to nie tragedia, ale wiem, że każda nasza zmiana planu czy zawirowanie to nasze osobiste tragedie szczególnie jesli takie przeszkody pojawiaja sie jedna po drugiej jak juz wlaczy nam się szczypta optymizmu i idzie ona w pi..du, nie odbieraj sobie prawa do przeżywania tego, bo liczyłaś na coś innego, więc odpoczywaj, zresetuj się, tup nogami ze złości nie żałuj sobie, czekam aż wrócisz znów walczyć pełna sił 🫂
P.S polubiłam za dbanie o siebie ❤️ dbaj i tup nóżkami , bo tupanie to też dbanie o siebieWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 04:27
-
Julcia Kochana! Z całego serca dziękuję Ci za poświęcony czas, ogromne zaangażowanie i ciepło, jakie włożyłaś w prowadzenie tego wątku! ❤️ Twoja cierpliwość, wsparcie i pozytywna energia sprawiały, że każda z nas czuła się tutaj dobrze i mogła liczyć na zrozumienie. Dzięki Tobie ten miesiąc był pełen nadziei, wzajemnego wsparcia i motywacji. Jesteś cudowną osobą, która łączy ludzi i daje im siłę!
I wierzę, że ogarnie Cię klątwa prowadzącej 🙈❤️Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
AMH - 2,44 (12.2024)
2025r. 🤞🏻 -