Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
blue00 wrote:Sorki,wyciągałam dzieci z kąpieli.Kreska jest ale bledsza niż rano,nie uchwycę jej tel.Poranny jutrzejszy wynik będzie wiarygodniejszy.
Mysle ze jutro ma szanse wyjśc dzisiaj z popołudniowego to aczej przecientnie ale ze w ogole wysła to super -
Ja dzisiaj skorzystałam z okazji mysle ze @ dzis zawita jak zwykle wieczorem spadek temp juz mam . Mam tylko nadzieje ze moja FL nie będzie znowu miała 16 dni jak w ostatnim cyklu bo to chyba by trącało wizyta u lekarza??
Ps: i w ogóle nadrobić dzien wpisów to wyzwaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 18:53
-
Rub 16 dni to chyba jeszcze mieści się w normach. Z pewnością lepiej niż 10 czy 11.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Rub ja też myślę, że lepiej 16 dni niż za mało może przy okazji spytaj o to gina
hehe tia gina to zapytam w sierpniu bo wtedy bede w ppl tu mnie wysnieja jak pójdę i powiem ze mam 16 FL poza tym tu gin to przyjmuje juz poważne przypadki np ciaze poza maciczna a tak to położna obsługuje ciężarne -
nick nieaktualnyLunka jestem zapisana póki co na 22.03, ale nie wiem czy wcześniej nie pójdę, skoro mam badania wykonane te, które chciał. Poprosiłabym wtedy o lutkę na fazę lutealną no i tę heparynę od razu. Może i HSG sobie zrobię w tym cyklu w takim razie i koniecznie mutacje.
-
Chłopcy z mojej klasy wymyślili dziś, że dadzą dziewczynom na dzień kobiet testy ciążowe, bo prędzej czy później każdej się przyda. W duchu poniekąd przyznaję rację, ale na taki prezent nie wyraziłam zgody:/ Mam nadzieję, że tak sobie tylko gadają i niedługo wymyślą coś lepszego.
Szczerze, w pierwszym odruchu pomyślałam - dajcie te wszystkie testy mnie! Ja zrobię lepszy użytek.
Osłabiają mnie czasem te moje pupilki. Niby toto już prawie dorosłe - strach pomyśleć.Luna1993, lamka, reset, Siwulec, nowa na dzielni, frezyjciada, Bajkaaa, Kingulla, Sanka, Emiilka, Meśka, Czrna 81, Bocianiątko, Karma88, ANkaG, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Nika mogłaś skonfiskować testy dla siebie
Lamka jak były takie ładne objawy owu i masz badania zrobione to ja bym szła szybciej, zanim zajdziesz w ciążę :*Luna1993 lubi tę wiadomość
-
dobry wieczór,
witam się po kilkudniowej nieobecności
Emi i Jeżu gratuluje wizyt - cudowne pierwsze fotki okruszków
kobitki z bielą - pamiętajcie że siła jest kobietą :* :* :*
Warszawo !!! udanego spotkania (następnym razem może jakaś relacja live ? )
Nika ale masz fajnych chłopaków
u nas w ekonomie kumpela zaciążyła w wieku 16 lat z chłopakiem rok starszym, rodzice bardzo wierzący więc szybciutko ślub - i koledzy z klasy szarpnęli się na prezent i kupili jakieś drzewko takie małe (zapomniałam nazwy) i nawtykali na gałązki prezerwatywy - ojciec panny młodej był "zachwycony" jak zobaczył ten prezent w kościele (tak mi się przypomniało)nowa na dzielni, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika bardzo dobrze zrobiłaś, ja wiem że to prezent dla fanu, ale są pewne granice... Chodzi mi w szczególności o rodziców.
Dla mnie fajnym prezentem byłoby aby chlopcy zrobili sobie grupowe zdjęcie, oprawili w ramkę i każdej dziewczynie dali na pamiętkęSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Nika bardzo dobrze zrobiłaś, ja wiem że to prezent dla fanu, ale są pewne granice... Chodzi mi w szczególności o rodziców.
Dla mnie fajnym prezentem byłoby aby chlopcy zrobili sobie grupowe zdjęcie, oprawili w ramkę i każdej dziewczynie dali na pamiętkę
a z tyłu jeszcze mogliby się podpisać -
Luna1993 wrote:Siwulec kiedy masz wizytę ? :*
dopiero 5 marca
w poniedziałek już miałam tel w garści i wybierałam nr doktorka żeby Go namówić na wcześniejszą wizytę, ale odpuściłam. Wytłumaczyłam sobie że przecież nie ma pośpiechu a brak niepokojących oznak to dobry znak itd itp
jutro idę na wyniki i dopiero z nimi mam się pojawić u doktorka, choć pewnie w poniedziałek znów będzie walka samej ze sobą żeby nie przyspieszyć wizyty
a Ty jak się czujesz?
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Rub może teraz owu była te dwa, trzy dni później niż wskazywały objawy, stąd może być opóźnienie
No w tym cyklu nie ma opóźnienia na razie dzisiaj teoretycznie 14dpo jak dzisiaj nie przyjdzie wieczorem @ to rano za testuje chociaż przy tych temp co mam to raczej ciążowy te wykres nie jest