X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wariuję!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tego się trochę obawiam, że teraz moja nadzieja podnosi mnie na duchu a w piątek bum! Dostanę okres i nici z testowania :/

My krociótko, bo to jest nasz drugi cykl dopiero jednak ja dość długo (5 lat) bralam tabletki anty.
    A Wam ile już zajmuje?

• Mikilove Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od początku tego roku i szczerze myślałam że szybko zajdę a tu - cisza. Niby do roku czasu bezowocnych starań to norma ale :( sama wiesz.

Niby 31 mam mieć okres, w tym miesiącu miałam tylko jeden z objawów owulacji - niezbyt dużo śluzu - rozciągliwy - w poprzednich cyklach aż się ze mnie lał. Dlatego nie wiem nawet czy jajeczko się uwolniło.

Mikilove
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem Ci, że ja tez myślalam, że to pójdzie o wiele sprawniej.. W końcu tyle się slyszy o wpadkach, a jak człowiek świadomie się decyduje to nic z tego nie ma :/

Ja za bardzo jeszcze nie wiem jak mam się mierzyć i tez nie robiłam tego do tej pory zaczęłam dopiero od niedawna. Kolejny cykl będzie tym, w którym chciałabym to robić tak jak to trzeba - czyli tempka, śluz i może jakimś cudem szyjka macicy.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ