Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wariuję!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tego się trochę obawiam, że teraz moja nadzieja podnosi mnie na duchu a w piątek bum! Dostanę okres i nici z testowania :/

My krociótko, bo to jest nasz drugi cykl dopiero jednak ja dość długo (5 lat) bralam tabletki anty.
    A Wam ile już zajmuje?

• Mikilove Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od początku tego roku i szczerze myślałam że szybko zajdę a tu - cisza. Niby do roku czasu bezowocnych starań to norma ale :( sama wiesz.

Niby 31 mam mieć okres, w tym miesiącu miałam tylko jeden z objawów owulacji - niezbyt dużo śluzu - rozciągliwy - w poprzednich cyklach aż się ze mnie lał. Dlatego nie wiem nawet czy jajeczko się uwolniło.

Mikilove
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem Ci, że ja tez myślalam, że to pójdzie o wiele sprawniej.. W końcu tyle się slyszy o wpadkach, a jak człowiek świadomie się decyduje to nic z tego nie ma :/

Ja za bardzo jeszcze nie wiem jak mam się mierzyć i tez nie robiłam tego do tej pory zaczęłam dopiero od niedawna. Kolejny cykl będzie tym, w którym chciałabym to robić tak jak to trzeba - czyli tempka, śluz i może jakimś cudem szyjka macicy.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ