X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wczesna ciąża a objawy
Odpowiedz

Wczesna ciąża a objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinka Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2021, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w 29 d c testy pozytywne beta 169,8 . Jednak nie mam żadnych objawow czy to normalne ??czy jeszcze za wcześnie …

• Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2021, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka wrote:
    Dziewczyny jestem w 29 d c testy pozytywne beta 169,8 . Jednak nie mam żadnych objawow czy to normalne ??czy jeszcze za wcześnie …

Hej, każdy organizm jest inny. Ja nie nie miałam objawów oprócz lekkiego bólu piersi. Myślę że to normalne.

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
    Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
    AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
    inne badania w normie
    🧔 - 32
    WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    HSG (prawy jajowód nie do oceny)
    03.23r. IUI ❌
    04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

IUI ODWOŁANE ➡️ NATURALNY CUD... ♥️

Nasze szczęście jest już z nami 🤍
    🤍 Franek 🤍 SN - 3200g, 52cm 🤍

age.png
  • Alinka Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2021, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nawet piersi nie bolą a w 1 ciąży bolały … jedyny objaw to podwyższona temp…

• Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2021, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli jesteś zaniepokojona to myślę że warto zrobić betę jeszcze raz i powtórzyć po 48 h, jeżeli wzrasta prawidłowo narazie bym się nie martwiła i odpuściła nerwy 💚

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
    Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
    AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
    inne badania w normie
    🧔 - 32
    WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    HSG (prawy jajowód nie do oceny)
    03.23r. IUI ❌
    04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

IUI ODWOŁANE ➡️ NATURALNY CUD... ♥️

Nasze szczęście jest już z nami 🤍
    🤍 Franek 🤍 SN - 3200g, 52cm 🤍

age.png
  • Karcix Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2021, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, tak jak napisała Aneta, każdy organizm jest inny, moja koleżanka np nie odczuwała kompletnie nic, gdyby nie brzuch i brak okresu to się śmiała że czuje się jakby w ciąży nie była

• Alinka Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2021, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta2506 wrote:
    Jeżeli jesteś zaniepokojona to myślę że warto zrobić betę jeszcze raz i powtórzyć po 48 h, jeżeli wzrasta prawidłowo narazie bym się nie martwiła i odpuściła nerwy 💚

Jutro i tak i tak powtarzam betę . Ale wiadomo emocje robią swoje . Swoją droga zrobiłam dziś następny test kreska ciemniejsza niż wczoraj wiec chyba tak zle nie jest ?

Karcix lubi tę wiadomość

• Karcix Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2021, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka wrote:
    Jutro i tak i tak powtarzam betę . Ale wiadomo emocje robią swoje . Swoją droga zrobiłam dziś następny test kreska ciemniejsza niż wczoraj wiec chyba tak zle nie jest ?
    Na pewno jest ok, skoro już ciemniejsza wyszła to Gratulacje ❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ