X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wczesne objawy, odczucia...
Odpowiedz

Wczesne objawy, odczucia...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sandtasz Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczesne odczucia...
    Dziewczyny, czy czulyscie coś już w parę dni po owulacji?
    U mnie 23dc... od tygodnia ucisk w macicy, pelnosc, klucie w macicy od lewej strony, bol ale taki ani na @, ani na owulacje. Dużo białego wodnistego śluzu... Bardzo wrażliwe, bolace sutki. Szybka zadyszka. Senność przeogromna, ale i taka pozytywna, spokojna jestem, nie nerwowa jak zawsze przed @. Czuje się inaczej... i coś mi mówi, że jestem w ciazy...
    Nie chce sie nakrecac...
    Ale chyba miałam podobnie ostatnim razem... (niestety wtedy poronilam)

Czy czulyscie się inaczej zanim zrobilyscie test?

"Nienarodzone dziecko nie umiera, ono po prostu wybiera inna datę przyjścia na świat..."
    Aniołek [*] 8tc - 9.01.2019 - poronienie samoistne

0e2f73061a3d0019b2229a038edbc8f0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ