Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Widoczność ciałka żółtego - od kiedy, jak długo?
Odpowiedz

Widoczność ciałka żółtego - od kiedy, jak długo?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie - 26.03 pęcherzyk miał na monitoringu 17.5 mm a 31.03 na usg był już tylko ślad po pęknięciu.

Zastanawia mnie kiedy staje się widoczne ciałko żółte i czy pozostaje widoczne do końca cyklu? Nie mierzyłam temperatury w tym cyklu, a chciałabym orientacyjnie przynajmniej wiedzieć kiedy mogła być owulacja...

Wiecie coś w tym temacie?

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Link do obrazu usg :

http://i.imgur.com/bRdc11E.jpg/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 13:12

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ