Wielodzietne
-
Hej. Są tu może mamusie które zdecydowały się na 4 ciążę?
Jestem po 3cc i staramy się o kolejnego bobasa, mimo krytyki od wielu osób ze nas *xxxxx* bo to już patologia, zdecydowaliśmy się na kolejne maleństwo.
Jestem ciekawa czy są tu mamusie które mają 3,4 dzieci i myślą o powiększeniu rodziny
Mam cudowna 3ke na pokładzie (2013,2016,2018) a serce podpowiada by spróbować jeszcze razWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:35
-
Jeżeli nie masz przeciwskazań do kolejnej ciąży to nie widzę problemu. Ludzie gadają i będą gadać. Patrzcie na swoje szczęście 😊
Miska992 lubi tę wiadomość
-
Ginekolog dał zielone światło, mówił że na pewno (jak się uda) będzie ciąża pod obserwacją ale na obecną chwilę nie ma przeciwwskazań.
Ja ogólnie jestem z osób które ma wywalone na gadania innych. Ale niektóre słowa zwłaszcza od najbliższych potrafią czasami dobić człowieka.
Nigdy z moimi dziećmi nikt z rodziny nie siedział, radzimy sobie z mężem sami ale komentują wszyscy ze nas tak dużo. 🫢Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Miska992 wrote:Ginekolog dał zielone światło, mówił że na pewno (jak się uda) będzie ciąża pod obserwacją ale na obecną chwilę nie ma przeciwwskazań.
Ja ogólnie jestem z osób które ma wywalone na gadania innych. Ale niektóre słowa zwłaszcza od najbliższych potrafią czasami dobić człowieka.
Nigdy z moimi dziećmi nikt z rodziny nie siedział, radzimy sobie z mężem sami ale komentują wszyscy ze nas tak dużo. 🫢
Miska992 lubi tę wiadomość
-