Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaq - 13mm pęcherzyk ciążowy? A zarodek może było widać? Ja jutro ide pierwszy raz (końcówka 5 tyg) i się zastanawiam czy jest szansa na zobaczenia fasoli Miałam wczesną owulkę, więc mam nadzieję...
Misiaimis - jeszcze raz trzymam kciuki za odbicie bety :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misiaimis na razie spokojnie. Właśnie dlatego mój gin zabrania w ogóle robić, a co dopiero powtarzać bete, mówi, że nie potrzebnie się potem denerwujemy, że nie wzrasta tak czy siak, a potem na USG wszytko jest ok. Ja oczywiście i tak zrobiłam, ale właśnie w tedy mi to powiedział. Trzymam kciuki!⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
No u mnie nie podawał wymiarów, ani nic. Stwierdził, że jest ciąża, dokładnie pęcherzyk na ok 5 tydzień i kazał przyjść za dwa tygodnie. I tyle. Pozostaje czekać. Zarodka jeszcze nie było widać. No zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 23:42
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Witam witam. Oglaszam wszem ze z testu nici. Mąż mnie z rana zaskoczył i niestety testu nie zrobilam,temperatury nie zmierzylam. Jutro zrobie test. Obiecuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 06:22
innamorata88, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tutusia wrote:Misiaq - 13mm pęcherzyk ciążowy? A zarodek może było widać? Ja jutro ide pierwszy raz (końcówka 5 tyg) i się zastanawiam czy jest szansa na zobaczenia fasoli Miałam wczesną owulkę, więc mam nadzieję...
Misiaimis - jeszcze raz trzymam kciuki za odbicie bety :*
tak, pęcherzyk było widać, gin zmierzyła i 13 mm. Powiedziała że jak na początek 6 tyg to bardzo dobry wynik.
Zarodka jeszcze nie było widać, kazała przyjść za tydzień więc może wtedy ? -
Misiaimis wrote:No w pon 59,7 a dzisiaj 74,5.
Przyrost niecale 30℅
czyli trzeba czekać - wiadomo, łatwo powiedzieć trudniej wykonać.
Dlatego ja bety nie robiłam. Najpierw chciałam, ale potem pomyślałam że jak będzie mały przyrost to się będę stresować a i tak nie mam na to wpływu.
Bo chyba nie ma żadnych leków żeby podnieść poziom bety ?
Więc poszłam od razu do gin zamiast na betę
Misiaimis - trzymam kciuki, żeby kolejny przyrost był już prawidłowy -
misiaq wrote:czyli trzeba czekać - wiadomo, łatwo powiedzieć trudniej wykonać.
Dlatego ja bety nie robiłam. Najpierw chciałam, ale potem pomyślałam że jak będzie mały przyrost to się będę stresować a i tak nie mam na to wpływu.
Bo chyba nie ma żadnych leków żeby podnieść poziom bety ?
Więc poszłam od razu do gin zamiast na betę
Misiaimis - trzymam kciuki, żeby kolejny przyrost był już prawidłowy
A ja glupia zrobilam..aj tam. No nic juz nie zrobie. Moge sie tylko modlic, zeby bylo wszystko ok.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
nick nieaktualny