Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Niewyspana, ryczałam pół niedzieli. Tez już mam dość tych huśtawek nastroju. Cholera wie o co mi chodziło. A jak stary za mną łazi i powtarza „nie martw się niczym, nie smuć się, uśmiechnij się” to mam ochotę mu walnąc 🤷♀️ Wiem ze się martwi o mnie, ale mnie to wkurwia, ja nie wiem o co mi chodzi, magiczny czas 😂
Mka, agaga cieszę się ze wszystko dobrze. Dawajcie znać częściej 🥰
Karloina, wszystko idealnie ❤️ To już zero zamartwiania, tylko wydawanie hajsu na wyprawkę 😁
Karloina lubi tę wiadomość
-
Karolina ♥️ to cudownie ! Czyli wszystko sie naprawilo czy twoj lekarz mogl sie mylic?
Dziewczyny zlozylismy wozek i jestem zachwycona! Jakie to uczucie ♥️ teraz juz bym chetnie powozila malutką ♥️
Fotelik do auta Cybex Aton 5 +baza są mega! 🥰🥰
Wybieranie online i przez Youtube kosztowalo nas duzo nerwow i godzin ale jednak to byl dobry wybor bez dotykania 😁🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Łożysko się przesunelo ładnie daleko od szyjki;)
Szyjka twarda.
Nie wiem dlaczego mój lekarz tak mnie troszkę straszyl;(
Być może wcześniej było zbyt blisko i zapobiegawczo dostalam Luteine.
Mogę chodzić na basen i spacerować sobie ile chce:)
Zwolnienie mam do końca września
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
https://zapodaj.net/73520737ad6d5.jpg.html
https://zapodaj.net/53e39865b4aa6.jpg.html
Drugie jest realne moje zdjecie jedyne jakiw zrobilam bo schowalismy do schaka juz go
Ale na pierwszym zdjeciu jest identyczny 😁😁🥰🥰 raczke w tym zamawialismy specjalnie w tym kolorze zlotym ♥️
Karolcia fajnie ze wszystko sie udalo ♥️
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien fajny wózek 🥰
Ja chciałabym jaśniejszy z taką rączką, będę szukać
Najlepiej granat 😊
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Niewyspana, ryczałam pół niedzieli. Tez już mam dość tych huśtawek nastroju. Cholera wie o co mi chodziło. A jak stary za mną łazi i powtarza „nie martw się niczym, nie smuć się, uśmiechnij się” to mam ochotę mu walnąc 🤷♀️ Wiem ze się martwi o mnie, ale mnie to wkurwia, ja nie wiem o co mi chodzi, magiczny czas 😂
Mka, agaga cieszę się ze wszystko dobrze. Dawajcie znać częściej 🥰
Karloina, wszystko idealnie ❤️ To już zero zamartwiania, tylko wydawanie hajsu na wyprawkę 😁
Ale najgorsze jest to, co dzisiaj usłyszałam. Boli mnie podbrzusze, skurcze wchodzą, brzuch twardnieje. Siedzimy na kanapie i słyszę "źle wyglądasz".
To się znowu popłakałam, bo wiem i mam wrażenie, że coś jest nie halo -
Karolina Camarelo Ollio mi siepodobal jako granatowy. Tylko to byl miastowy wozek aletez mi wpadl w oko.
Nie mial zlotych dodatkow.
Ale juz teraz wiem ze rączke złotą wlasnie napewno producent by ci zrobil na zamowienie.
My nawet nie doplacalismy do tego. Poprostu musielismy poczekac niecale 2 tygodnie.
A zapytalam okolo 15 roznych sklepow czy mogliby to zrobic dla nas i tylko jeden sklep sie zgodzil.
Superwozki.eu = to oni byli tak cudowni.
Takze jak masz jakies wymyslne rzeczy to polecam. Mam nawet numer priv na whatsup to Pana z tego sklepu jesli bedziesz potrzebowac.
Ps. Na ich stronie nie ma wozkow wszystkich ale ogarniają wszystkie jakie chcesz.
Niewyspana, to prawda fotelik Cybexa anton 5 jest ciezki nawet ale nie ma masakry. Wlasnie musze sprawdzic w aucie ten Isofix dokladniej bo wydawalo mi sie ze chyba bedzie trzeba pod baze recznik zwiniety wlozyc bo chyba za bardzo stozkowo stoi fotelik..
Ogolem moj przyszly maz nie jest super zadowolony z bazy, on uwaza ze to nie jest wcale takie stabilne jak to jest opisywane i on bedzie dodatkowo zapinal w pasy, a ja mysle ze tyle co na szybkie zakupy po miescie moze nie bede musiala w bazie zapinac juz w pasy.. a on uwaza ze to dziwne jest 😂😂 i zeby nie upierdliwa ja, to on w zyciu by bazy nie kupil 😂😂 a ja to widze tak ze bez bazy bym sie chyba poplakala z tym zapinaniem pasow 😂😂🙈👩 31l. + 👱♂️ 31l.
U nas też ręcznik będzie leżał pod bazą. 🤦 Paranoja z tym jest, ale no co... Na pewno będzie wygodniej, żeby go ogarnąć i wrzucić fotelik od razu.
Chociaż nadal też nie uważam, żeby baza była wymagana i dawała niesamowity poziom bezpieczeństwa.🤷
Kurcze, ja to w ogóle nie wiem już jak to jest mieć siłę i energię. Nie wiem, nie mam, nie znam.
Z dnia na dzień coraz więcej bym spala, leżała i oglądała seriale.
A w piątek muszę jakoś doczolgac się do mojej prowadzącej, a potem mam paznokcie.
No akurat z robienia paznokci nie umiem zrezygnować. Noł, noł, noł. 🙈 -
Niewyspana chyba wezmę z Ciebie przykład i zacznę znowu chodzić na paznokci. Nie Wiem dlaczego przestałam o to dbać. Przecież teraz mam dużo czasu..
Mam nadzieję że twoje samopoczucie się zmieni ;(
Marien 2 tyg czekania to nie tak dużo i fajnie że mają taką możliwość ☺
I uwaga ..wchodze W 20tc🥰
A to mój mały bokser 🥰
https://zapodaj.net/76423889c0cb2.jpg.html
Ja chyba nie wierzę jeszcze w to wszystko.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Po lewej stronie jest główka?😍
Przepraszam, ja jestem po prostu ślepa. 😂
Samopoczucie to mi się zmieni jak przytulę córkę chyba dopiero... Czekam na kurierów z dzisiejszymi ostatnimi przesyłkami i koniec. Pozostaje leżeć i czekać.
Co do paznokci - ja mam tak słabe, że bez hybrydy łamią mi się do krwi, nie zamierzam ściągać nawet do porodu, bo to będzie dramatyczne, szybciej zrobię dziecku krzywde naturalnymi. A hybrydę już robię od tego miesiąca krótką. -
Tak glowka;)
Szczerze to ciąża jest czasem stresu dla mnie nie wiem czy się ze mną zgadzacie..
Aha i w opisie doktor wpisał że lozysko znajduje się na ścianie przedniej, 10mm od ujścia wewnętrznego szyjki macicy.
Powiedział że jest wszystko w porządku i że jak będzie rosło to się odsunie do tyłu. Mówił tak spokojnie że mnie przekonał że jest okej;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Muszę wyluzować dlatego dzisiaj pogadałam z Tadziem na spokojnie;)
I mamy nadzieję że nie będę się już denerwować25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ciąża to największy stres jaki kiedykolwiek doznałam, nigdy nie sądziłam że kiedyś będę o kogoś się tak bała, a tu gdzie jeszcze do końca życia za takiego bąbla się bać.
Ja mam też fajne zdj z USG, widać i główkę, kręgosłup, szyję, raczek i nóżek na zdjęciu nie widać, ale ma, bo mi machalo, no i dalej nie wiem kto mi mieszka tam :p
https://naforum.zapodaj.net/3dba4ae53c5f.jpg.html -
Alutka128 wrote:Ciąża to największy stres jaki kiedykolwiek doznałam, nigdy nie sądziłam że kiedyś będę o kogoś się tak bała, a tu gdzie jeszcze do końca życia za takiego bąbla się bać.
Ja mam też fajne zdj z USG, widać i główkę, kręgosłup, szyję, raczek i nóżek na zdjęciu nie widać, ale ma, bo mi machalo, no i dalej nie wiem kto mi mieszka tam :p
https://naforum.zapodaj.net/3dba4ae53c5f.jpg.html -
niewyspana wrote:Pokaż, może coś wywróżymy, jeśli masz chęć 😁
Słabo na tym widać, taki malusi był więc nic się nie wywróży 😂
https://naforum.zapodaj.net/ae76145039ee.jpg.html
Ale śni mi się że rodzę dziewczynkę, dzisiaj śniło mi się maleństwo które urodziłam, było w niebieskie ciuszki ubrane a jak przewijalam pampersa to była cipka😂 i strasznie było podobne do mojego męża