Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka128 wrote:Hahahaha Boże Luna trochę mnie rozśmieszył Twój post bo mój stary właśnie przed chwilą lekko przeciął się w rękę i krzyczy że krwawi i ze mam mu znaleźć plaster 😂😂😂
No ale z Twoim nienajlepiej... Jeszcze Ty na końcówce.. współczuję....
Ratuj starego! Biedny się wykrwawi 😂 -
Hahahaha luna wybacz ten śmiech Ale skąd ja to znam.. mój szczepienie na covid przeżywał Ale nie mogę o tym pisać nawet bo jak sobie przypomnę to mnie skreca😅25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Przepraszam Was dziewczyny ale.. KUUUURWA MAC!!! Jeśli usłyszycie dziś o ciężarnej która zabiła swojego męża to będę to ja. Ale to nic bo kuzwa każdy sąd mnie uniewinni.
Okazało się ze poparzenie słoneczne to nic, cholera wie co mu siw stało w stopę. Chyba go coś ugryzło a to alergik i łazić nie może. Do pt na zwolnieniu. Stęka, marudzi, ze go boli. Jak patrzy na moja minę wtedy to stęka ze mi nie pomaga i jeszcze mi dokłada a ja taka zmęczona. No kuzwa eureka. Niestety jest za młody żeby go do domu starców przyjęli i nie mam wyjścia i muszę biedaczkowi pomagać.
I oczywiście to normalne ze mu pomagam ale boli mnie już wszystko od noszenia pulpeta w brzuchu, a jeszcze mam jego kalekę. Najbardziej mnie wkurwia to gadanie ze jest takim ciężarem dla mnie i jak to mnie przeprasza ale on nie może stopy postawić 😵💫
Jak to napisałam to wydaje mi sie to mega głupie 🤷♀️ Ale może któraś z Was zrozumie mnie i moje ciążowe wkurwienia 😂 -
A oprócz bólu brzucha coś więcej?np biegunka?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka128 wrote:Jezus Maria jak mnie brzuch boli.. jak na okres... Boje się ...
Uspokój się! Bo pizgne! 😁 W ciąży wszystko boli, jak na okres też czasami ból będzie, bo się ROZCIĄGA, TADAM 😁😁😁 JESZCZE BĘDZIE BOLAŁO BARDZIEJ!!!! 😁🤣
😘😘😘 -
Wczoraj za przeproszeniem sralam non stop, ale stolec był normalny, nie biegunka, i twardnienie brzucha i ból miałam wczoraj ale przeszło, a teraz boli mnie podbrzusze dosłownie jak na okres. Trochę się boje bo ta moja szyjka to nie ma rewelacji, 2,5 cm ...
-
Alutka mnie też tak czasami brzuch boli
wczoraj lekarz mi mówił że to naturalne;) W razie czego Przepisał mi czopki .
A z twoją szyjka może być już lepiej;)
Ja ostatnio miałam 4cm teraz 4,3 cm i na pewno tobie się poprawiło;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja ostatnio miałam bol jelit i akcje "kupa" w Lidlu..
Ale tam Ci się wszystko rozciąga i dlatego tak. Macica się podnosi, dzidzia rośnie;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mi się wydaje po wczorajszych twoich dolegliwościach że to jelita tak Ci po tyłku dają .25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
niewyspana wrote:Ja wiem! U mnie regularnie wychodzi stopa z prawej strony brzucha, więc jej ją miziam. Oczywiście od razu zabiera 🤣
Ale nie wolno, możesz położyć rączkę i trzymać, ale nie poruszają nią! 😁
Tylko że ja mam trochę jeszcze zapasu tłuszczyku i muszę trochę docisnąć rękę żeby dobrze poczuć 😂😂😂 więc nie wiem czy dobrze robię czy nie 😂 -
Alutka pisalam o tymkiedys ze okolo19tygodnia przyszedl mi ten boljak na okres... i to byl ostatni taki bol . . . ♥️spokojnie duzo odpoczywaj
Przy krotkiej szyjce tez czytalam ze potrzebujesz mniej ruchu, duzo lezenia i oszczedzania sie. Sex tez nie jest wskazany. Ale to tylko czytania ♥️ ty zapewne juz dostalas jakies wytyczne od lekarza 🥰
Luna usmialam sie z twojego wpisu! Dzieki za humorek 🙈😂 naprawde pomoz temu biedakowi bo on zycie sobie teraz marnuje nic nie robiac... jest przecie, taki bezuzyteczny 🤦♀️🤦♀️😂😂🙈🙈
U nas dzis ostatni dziej upalow i od jutra znowu deszcze dzien w dzien przez najblizsze 15dni napewno 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Wiec od jutra moge wierzyc ze w koncu zrobie szafy 🙈🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 17:41
👩 31l. + 👱♂️ 31l.