Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • Karloina Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też czas ucieka jak szalony;/ A za tydzień mąż idzie na kręgle A później na imprezę Chyba pierwszy raz od 2 lat😅 chce się czuć dobrze, żeby poszedł sobie do kolegów bo cały czas wolna chwilę spędza z rodzinką;)
    Co mnie cieszy oczywiście Ale chce żeby się rozerwal trochę;)
    Jaja będą jak tego 20.11 zacznę rodzić an8n będzie pijany 😅

25.👩
    29.👱‍♂️
    Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨‍🦰
    Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
    Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Skąd masz moja córkę? Stary mówił ze idzie z nią na spacer a nie… 😂 ze spaniem mamy praktycznie identycznie. I tez chce jeść na stojąco, już kiedyś to pisałam 😂
    Nawet mi nie mów... Ja to już nie wiem jak się nazywam,
    Te dzieci są jakieś... DZIWNE, żeby nie użyć innych słów.
    Cycki opadają.
    Dzisiaj tylko raz karmiłam na stojąco, więc jest jakiś progres, może jej czapa wróci do normy.
    Nadia nadal tak je?

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohh Karolcia to Mezus ma wychodne! 😊 oby mu sie udalo skorzystac 😹😹

Na jregle to ja sama bym chetnie poszla 😹
    Ale powiem wam ze dzis wyszlismy na dluzej pierwszy raz,
    Jupilismy jedzenie (wprawdzie do auta bo nie mamy szczepien a u nas tylko z certyfikatem mozna wchodzic) potem pojechalismy na godzinny spacer, pozniej z godzine po sklepach chodzilismy, mala okey, spala bo na swierzym powietrzu ale juz w sklepie jej sie grymas wlaczyl, ale za to moje cycki 😑 po 3h ponad juz myslalam ze mi wybuchna 😏 juz mowilam ze dalej nie dam rade... masakra... pelne do eksplozji...
    I jak ja mam do fryzjera jechac ? Przeciez nie bede w fryzjerki odciagac mleka 😹 jak wy to ogarniacie? Takie dluzsze wyjscia w miejsca publiczne? Sklepy itp? Juz myslalam nawet dzis isc do auta i odciagnac w aucie i wrocic na zakupy 😹😹

Ps. U nas po CC nie wolno mi jezdzic autem do 6tyg wiec jeszcze dwa i zaczne z mala jezdzic... 😋 wkoncu jakis szoping w ciagu tygodnia, bo tak to maz mnie wozi... no ale jak mam sie orzygotowac z tymi cyckami 😹

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2021, 23:03

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Ohh Karolcia, wyrazy wspolczucia ze wzgledu na strate ❤
    Moze to byc prawda ze Tadziu zastapi Ci ta pustke, no i jakby przyszedl na Swiat w ten dzien to oznaczanloby ze ktos tam z gory go zeslal 🥰❤
    Chociaz i tak wierze ze ta osoba sie przyczynila to tego bys byla szczesliwa..

Czy ten czas w ciagu dnia musi tak zapier? 😹😹 jejku nie wiem czemu ale ja nie nadazam sie tak nacieszyc mezem ani nic zeobic dla siebie... dzien leci jak szalony 😹😹
    Marien, ja to sie cieszę, jak pójdę się wykąpać xD

klz9krhm1wqtef7i.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Ohh Karolcia to Mezus ma wychodne! 😊 oby mu sie udalo skorzystac 😹😹

Na jregle to ja sama bym chetnie poszla 😹
    Ale powiem wam ze dzis wyszlismy na dluzej pierwszy raz,
    Jupilismy jedzenie (wprawdzie do auta bo nie mamy szczepien a u nas tylko z certyfikatem mozna wchodzic) potem pojechalismy na godzinny spacer, pozniej z godzine po sklepach chodzilismy, mala okey, spala bo na swierzym powietrzu ale juz w sklepie jej sie grymas wlaczyl, ale za to moje cycki 😑 po 3h ponad juz myslalam ze mi wybuchna 😏 juz mowilam ze dalej nie dam rade... masakra... pelne do eksplozji...
    I jak ja mam do fryzjera jechac ? Przeciez nie bede w fryzjerki odciagac mleka 😹 jak wy to ogarniacie? Takie dluzsze wyjscia w miejsca publiczne? Sklepy itp? Juz myslalam nawet dzis isc do auta i odciagnac w aucie i wrocic na zakupy 😹😹
    Ja mam jedno, bardzo proste rozwiązanie. I bez stresu!

NIE WYCHODZĘ :D

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2021, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😹😹😹😹 w sumie to tez jest jakies wyjscie 😹😹

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana, Nadia ma takie odchyły co jakiś czas. Np wczoraj wieczorem. zazwyczaj jak już zacznie spokojnie jeść to pozwala mi nawet usiąść 🙈 a czasami sobie nie życzy i musimy stać. Ostatnio już było lepiej a wczoraj znowu.. w nocy na szczęście jak normalne dziecko 🤪

Marienn, również nie wychodzę na dluzej niż 3h wiec nie pomogę 🙈 do tego czasu jeszcze cycki nie wybuchają. No i w końcu laktacja Ci się ustabilizuje i już nie będą chciały tak wybuchać 😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz na mysli ze sie ustabilizuje to bede miala wiecej czasu? Np dzis w nocy nie karmilam malej jakies 6h juz , ona spala 4h i zaczynala kwilic, moglaby chwile jeszcze pospac ale jak sie obudzilam to moje cyce juz ciekły...
    Tzn ze we mosecie sobie juz spac 5h np bez cieknacyc cycow?

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn, my karmimy sie o 20 i później 3/4 wiec jest to 7/8 godzin. Cycki czasem są już pełne ale nie bolą jakby chciały wybuchnąć, tak jak na początku. Czasem nawet nie są specjalnie pełne. Ale wiadomo ze każdy organizm reaguje inaczej 😁

Po konsultacji z pediatra na razie zrezygnowaliśmy z budzenia w nocy. Mam nadzieje ze poprawi jej się to przybieranie

klz9df9h8o8dolch.png
  • Karloina Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam ,dobrze że jest pokarm 😁🤗
    Ja przespalam całą noc, budzilam się tylko jak chciałam zmienić bok. Ale przed spaniem zostałam trochę skopana, mąż skakał z radości A ja myślałam że zemdleje 😁🙄
    Dzisiaj przydałoby mi się iść na pobranie krwi Ale nie chce mi się.. jest taka paskudna pogoda

Mimo pogody, życzę miłego dnia kochane, tryskające mlekiem mamuski i nie tylko 😆😘🤗

25.👩
    29.👱‍♂️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Wczoraj cały dzień skurczy, ale nieregularnych... w nocy też mnie budziły...
    Wlasnie się zbieram do dentysty, muszę skończyć to leczenie, miałam iść w środę no ale na antybiotyku byłam wiec nie poszłam...
    Później skocze do mojej doktorki się spytać o te wymaz GBS czy będzie robic czy nie, przy okazji niech sprawdzi czy wszystko w porządku....
    Karloina, za każdym razem jak widzę że napisałaś to mam nadzieję że już urodziłaś 🤣🤣🤣🤣

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2021, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też jest tak kiepsko że sapaniem w ciągu dnia. Istny dramat. Jakub potrafi obudzić się po 20 minutach i już nie spać. Ciężko mi go nosić po rękach więc biorę go i siadam. I tak lecą całe dnie a w domu nic nie zrobione 😂😆 ale co zrobić on jest teraz całym światem 🥰❤️

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • Karloina Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie urodziłam i mam nadzieję że mam jeszcze trochę czasu😅
    Dzisiaj noc przespana Ale wzamian wymiotuje.
    Dzisiaj nie pojadę na te badania chyba.
    Alutka szacun że masz siłę 😉

Nadzieja ile Kubuś już waży?,)

25.👩
    29.👱‍♂️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2021, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karloina wrote:
    Jeszcze nie urodziłam i mam nadzieję że mam jeszcze trochę czasu😅
    Dzisiaj noc przespana Ale wzamian wymiotuje.
    Dzisiaj nie pojadę na te badania chyba.
    Alutka szacun że masz siłę 😉

Nadzieja ile Kubuś już waży?,)

Karola 4730 , ale to waga z zeszłego wtorku, jutro mamy wizytę u położnej więc pewnie go zważy .
    Teraz usiadłam do śniadania. Wreszcie zasnął. Nawet tak mocno że nie czuł jak mu paznokcie obcinalam 😂

Właściwie kiedy on zaśnie to nie wiem od czego zacząć..czy ogarnąć siebie, sprzatanie, pranie, obiad a może odpocząć ? 😆🤷🏼‍♀️

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam identycznie... jestem po jedym jogurcie.. pogoda jest piekna i nie wiem czy jak zasnie to isc na spacer? Sprzatac? Jesc? Ogarnac siebie? (Ostatnio wygladam gorzej niz zle) 😁🤯🤯😹😹

Od kilku dni mala wydaje dziwny dzwiek przy oddychaniu czasem ale to nie sapka... i troche mnie to stresuje..ale obserwuje... moze to norma..

Nadzieja to Kubus juz kawal faceta...

Alutka daj znac po wizycie 😁

Karolcia twoje wymioty itp to wczystko objawy przed porodem... zbliza sie 😊😊

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Karloina Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechałam z koleżanką na pobranie krwi, wróciłam ok10 i tak do tej pory spałam.

Fajnie chociaż dzień mi zleciał 🙂
    Marien jak mąż będzie w domu, niech się dzieje co chcę. Ale sama już czuje że organizm się szykuje. Jeny laski, kiedy to zleciało?

25.👩
    29.👱‍♂️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karloina, to chyba my jakieś nienormalne jesteśmy bo na wróciłam od lekarza, położyłam się i właśnie się obudziłam 🤣🤣🤣🤣 czyżby cisza przed burza? 🤣🤣🤣🤣

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Karloina Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już powoli myślimy z mężem o seksie takim jak przy staraniach. A jaka radość z jego strony jak powiedziałam gdzie może skończyć 😅😊

25.👩
    29.👱‍♂️
    6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
    14.02- jest serduszko ❤️
    3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez tego czopa który mi odpadł nie mogę już się seksic..... :(

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia 😹 Fajnie ze twoj sie uradowal na taka wiadomosc bo moj jak to uslyszal to mowi "jak to tak do malej tam?" 😹😹 nie byl za tym😋😋
    I ten seks te, nie byl taki fajny bo jakis taki ze strachem z mojej i jego strony 😹

Alutka no i co u lekarza ? Zbadali cie?

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
‹‹ 322 323 324 325 326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ