Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
NadziejaUmiera wrote:Jestem po Pappie i USG, już moje dziecko nie jest już młodsze niż termin OM.
Wady wykluczone, ale czekamy na wynik krwi i do odbioru za kilka dni.
Mózg ma dwie półkule, serduszko szybko bije, słuchaliśmy, kończyny mają po 5 paluszków, maluch nie chciał współpracować położył się głową w dół i wszystko zasłaniał , ale nie wariował za bardzo Lekarz jak włączył aparat mówi : ale kawał człowieka, macica ładnie się rozrosła.
Na koniec doktor : " a Pani czuje że to syn czy córka?" powiedziałam, ze mogę mieć niespodziankę, dla mnie tylko ważne że zdrowe ( tak jak i Wam wcześniej mówiłam)
Moja mama po objawach mówi ze dziewczynka, a mąż marzy o synku.
No i on : a co Pani tu widzi? Ja - Syn? Tak
W końcu mamy tu chłopa! 😍😍😍NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Mi się od dawna podobał Gabriel lub Jakub, nie wiem jeszcze jakie pomysły będzie miał mój mąż choć kiedyś nie protestował słysząc. może i mi się jeszcze zmienić
wiem że zdarza się że prawie całą ciąże niektórzy mają wybrane imię a po porodzie zmieniają ( u mojej siostry tak było)Synek
Poród SN 8 października 2021
-
NadziejaUmiera wrote:Dzięki dziewczyny
Mi się od dawna podobał Gabriel lub Jakub, nie wiem jeszcze jakie pomysły będzie miał mój mąż choć kiedyś nie protestował słysząc. może i mi się jeszcze zmienić
wiem że zdarza się że prawie całą ciąże niektórzy mają wybrane imię a po porodzie zmieniają ( u mojej siostry tak było)
Dziecku takiego imienia 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Nadzieja pieknie ❤🥰♥️ Gratulacje ze wszystko dobrze!
No i jest facet! 💜
I teoria ze nasze mamy to czują jaka bedzie plec zostala obalona 😁
Wazne ze zdrowiutki maluszek!
Nie moge doczekac sie swojej 12stki
Pierwsza w szpitalu 15go
Druga Prywatnie 19go -na ta licze najbardziej 💜😁
Niewyspana twgo samwgo dnia mamy badanie 🤞NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
No to extra 🥰 Bedziemy mialy o czym gadac 😁😁😁🤞🤞
Nadzieja 19go Prywatnie mam na 9.00 PL czasu a ty?
Czy prenatalne robi sie dopochwowo czy przez powloke? Bo gdzies przeczytalam ze dziewczyna miala dopochwowo...
Ja bym chciala znac plec... sprawdzam te zasady itp i wg mnie ten NUB pokazuje mi dziewczynke ale ktos mi na forum napisal ze chlopak...no i mam zagadke 😂😂😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ok super 😁😁 doczekac sie nie moge! 🥰 juz za dlugo nie widzialam Bejbusia i znaw zaczynam miec glupie mysli, wiec musi mi ten czas szybko minac 😂😁
Dzis ogladalismy wozek Adamex Reggio Special Edition
I powiem wam ze recenzje i jego "dizajn" mnie niesamowicie zaskoczyly na plus 🥰🥰 co o nim myslicie?
Niewyspana ciesze sie ze znaw zerocilas do zakupkow i juz ci sie humorek poprawia 😁🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Oooo z dziękuję za podsunięcie Adamexa 😂
Właśnie wybrałam coś 4 kg lżejszego od mojego Bebetto 😂
Marien, mnie w oczy wpadł Adamex Cristiano, bo spojrzałam przy Twoim na wagi!
Trzeba jechać obejrzeć.
Ja ogółem mam problem z takimi bardziej prostokątnymi gondolami, wolę te jajowate, ale tutaj waha wygrała 😂 -
No no kurcze zaciekawilas mnie 🥰 Cristiano tez sliczny !
Jakies 3kg lzejszy od Reggio , ale musze obejrzec jutro film prezentacyjny na Youtube.
Obejrzalam wczesniej o Reggio i powiem ze szok , tyle fajnych gadzetow, schowkow itp, troche maly koszyk pod spodem mial ale chyba mi wiekszy nie potrzebny bo i tak na zakupy autem jezdze... Adamexy coraz bardziej przepadaja mi do gustu no i opcja cichego zamykania daszku , latwe skladanie, wymiana gondoli na fotelik samochodowy jednym klikiem... mozna przelozyc raczke na druga strone... no i miejsce na kubek do kawy 🥰🥰😁😁😂😂 taki gadzeciarski jest
😁 ciesze sie ze adamexy nie tylko mi wpadly w oko 😁
Ciekawi mnie film prezentacyjny o Cristianno 😁😁 Jak obejrzysz na zywo to daj znac 🙏 mam prosbe rowniez jesli moglabys to dla mnie zrobic...
Jedne z nich maja stelaz Zloty a inne miedziany( jakby rozowe zloto) czy moglabys zrobic mi zdjecia jak to na zywo wyglada? Lepiej zloty czy miedziany? Moze na zywym zdjeciu lepiej mi bedzie wybrac 💙 Jesli nie dasz rade to nic sie nie dzieje 💜👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Weszlam na strone producenta Adamex i jest troche tych modeli Musze sie jeszcze zaglebic😁😁
Tez wole jajowate a najbardziej pasuje mi ten w plastikowym takim fajnym blyszczacym ale moj sie nie zgadza zeby trzumac dziecko w plastikowej kuli , moze to ma atesty itp ale troche go zrozumiem bo ten plastik moze byc ciezki i dziwny oraz grzewczy...
Ja tez chce aby ta gondola sluzyla mi troche i byla bardziej wieksza w bo mamy dom pietrowy tutaj wiec jak bede na dole to bedzie tez lozeczkiem dziecka 😂🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mi się właśnie podobają te bardziej prostokątne i jak na razie wygrywa chyba Bebetto Flavio, ewentualnie Muuvo Slick. Tylko o tym Bebetto nie mogę znaleźć zbyt wiele opinii i recenzji. Musimy w końcu wybrać się do sklepu i na miejscu o nim pogadać. Mam o tyle dobrze ze czeka mnie tylko 5 schodków do pokonywania wiec powinnam dawać radę 😁
-
Dzieki z propozycje Luna wlasnie sprawdzilam i ....
Muuvo Slick jest ladny ale nie ma zadnej mojej kolorystyki... wiec dla mnie odpada.
Bebeto Flavio - ma bardzo podobny stelaz do Adamex Cristiano Sp.Edition ale Cristiano ma ogromną game kolorystyczną do wyboru
Moj partner nie chce takiej gondoli jak ma Cristiano bo mowi ze jego dziecko w plastiku lezec nie bedzie a ja ogolem najchetniej to bym kupila ten: Adamex Chantal no ale coz.. mamy kompromisy
Wiec jak na ta chwile Stoimy za Adamex Reggio ale kosz pod wozkiem podoba mi się z Cristiano hahahaa
ale dobrze ze podsowacie pomysly Jest w czym wybierac
Nadzieja wpisuję ci KSIĘCIUNIANadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien, jeśli będą to zrobię zdjęcia, nie ma problemu. Ale póki co wiem, że będziemy jechać dopiero jakoś w maju:)
A co do plastiku, czemu uważa, że w plastiku? Gondola jest z tego, z czego są wszystkie zrobione. 🙈
Mógłby tak powiedzieć np o wózku Junama 🙈😅