X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie wydzielina z piersi
Odpowiedz

wydzielina z piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nowa23 Nowa

Wysłany: 22 marca 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Od 3 lat staramy sie z mezem o dziecko, za soba mam jedno poronienie, wyleczona toxoplazmoze, obnizona prolaktyne, od pazdziernika do grudnia bylam na clo i od stycznia do teraz lekarz przepisal mi luteine. U lekarza bylam tydzien temu pecherzyk graafa mial lada moment peknac. Do nastepnego okresu zostal tydzien i zauwazylam ze z piersi przy nacisnieniu wyplywa mi biala wydzielina, objaw ciazy to raczej nie jest bo to za wczesnie. Moze ktoras z was miala cos podobnego, bardzo prosze o porade.

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy ostatnio badałaś sobie prolaktynę? Piszesz, że masz obniżoną, ale ona potrafi szaleć. Nie wiem też, czy dobrze pamiętam, ale kiedyś jakaś koleżanka tu pisała, że u niej jednym z pierwszych objawów ciąży była siara, ale to raczej ewenement niż norma. Lepiej przyjrzeć się tej prolaktynie oraz w ogóle tarczycy, bo niedoczynność też może dawać takie efekty. No i oczywiście skonsultować się z lekarzem. No i zrobić usg piersi lub mammografię, bo czasem może to być sygnał jakichś zmian patologicznych.

• nowa23 Nowa

Wysłany: 23 marca 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz. Fakt prolaktyne robilam pol roku temu,a o tarczycy nawet nie pomyslalam.

• starawyga Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    płyn z sutka to moze byc objaw prolaktyny podwyższonej ja tak miałam i mam do tej pory... jesli płyn jest zabarwiony krwią to wtedy mozna sie bardziej martwic... moja siostra tez ma plyn z sutkow jedna i druga a problemów z piersiami, prolaktyną czy zajsciem w ciaże nie miały...

Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
    TSH-1,22
    Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle ;)
    Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
    http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc
  • nowa23 Nowa

Wysłany: 23 marca 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy podwyzszonej prolaktynie jesli wydobywa sie ta wydzielina bola was piersi? Bo u mnie nic zostalo mi 5 dni do okresu gdzie zawsze bola a tym razem nawet delikatnie nic. Zmian, guzkow tez nic nie wyczulam. Przy ostatniej wysokiej prolaktynie nie mialam takich objawow.

• starawyga Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raz bolą raz nie :) w ostatnich cyklach miewam mylące kłubia w okolicach sutków

Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
    TSH-1,22
    Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle ;)
    Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
    http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc
  • nowa23 Nowa

Wysłany: 23 marca 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za szybka odpowiedz. Nic innego mi nie zostaje jak udac sie do lekarza. Chyba czeka mnie jeszcze dluga droga do upragnionej ciazy:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ