SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wynik badania a laboratorium
Odpowiedz

Wynik badania a laboratorium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ostatnio bylam w laboratorium pobierać krew na hcg. potem byłam w innym. pani powiedziała że trzeba powtarzać w tym samym bo wyniki mogą się znacznie różnić w zależności od laboratorium-metody.
    co mnie dalej zdziwiło normy w laboratorium. w lux medzie przy becie wygląda to dziwnie.
    jakoś 0, 2-1 tydz
    2-3 tydz
    i te wyniki w porównaniu z innymi laboratoriami wskazują że oni liczą ciążę od dnia owulacji?

Bo się w tym pogubilam. I jeszcze jedno-czy pamiętacie jakie wyniki hcg mialyscie właśnie w lux med ok 11 dni po owulacji?

iv09i09katk65tr1.png
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolezanka na innym forum wkleiła normy hcg jakies ustandaryzowane z internetu, wiec tym bardziej nie wiem czemu laboratoria stosuja sobie swoje normy.

iv09i09katk65tr1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ