wynik bety - co o tym myślicie??
-
Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc w interpretacji, oraz opinie wynikającą w Waszego doświadczenia,
jestem w 31dc, w 13dpo zrobiłam bete i wyszła 70 U/l , dziś tj. 15dpo wynik bety 160 U/l. Niby rośnie ale czy to nie za małe wartości? Jestem pełna obaw więc bardzo Was proszę o opinięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:33
-
gianna88 wrote:ale te wartości nie są za małe? naczytałam się w internecie i przeważnie dziewczyny miały w podobnych dniach po owulacji wartości rzędu 300-400
spokojnie
nie raz beta rosnie wolno a poznije nadrabia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygianna88 wrote:ale te wartości nie są za małe? naczytałam się w internecie i przeważnie dziewczyny miały w podobnych dniach po owulacji wartości rzędu 300-400
Jak masz wątpliwości, to po:
1. sugeruj się przede wszystkim normami jakie masz wpisane na własnym wyniku badań.
2. sprawdź jaka jest końcówka po wartości liczbowej - 300-400. Piszesz, że miałaś U/l, ja na swoim mam 3800,5 ale mlU/ml! A w starym teście miałam w ogóle 18 z kawałkiem ng...
Więc nie sugeruj się cudzym wynikiem, jak nie znasz "końcówki" czyli jednostki miary w jakiej podany został wynik.
Przyrost masz prawidłowy, więc głowa do góry -
Dzięki dziewczyny! Wg normy na wyniku jest ok... ale przez te wszystkie miesiące starań jestem w takim szoku, pełna obaw i doszukuję się dziury w całym... będę już patrzec tylko na normy i przyrost nie sugerując się kogoś wynikami.
Ale odczekam pare dni i pod koniec tyg zrobie jeszcze raz bete -