X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wynik bhcg
Odpowiedz

Wynik bhcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna27 Nowa

Wysłany: 20 czerwca, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Kochane pomóżcie odczytac wynik bety.
    Ostatnia miesiączka 12.05
    Owulacja 8.06
    Beta robiona 17.06 wynik 1514,290
    22.06 powinnam mieć kolejna miesiączkę i brzuch boli jakby faktycznie miała przyjść.
    Lekarz dopiero za tydzień

• Waflut Autorytet

Wysłany: 20 czerwca, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik wskazuje na ciążę. Możesz zrobić dwa badania w odstępie 48h żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy :) za tydzień na USG powinien już być widoczny ładny pęcherzyk. Gratulacje ❤️ też miałam takie bóle na poczatku. Można przyjmować nospę, mi lekarz ją zalecił żeby unikać skurczów macicy mogących zaszkodzić pęcherzykowi, ale najlepiej jak zaczekasz do wizyty i dopytasz swojego lekarza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca, 14:57

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ