Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wynik Hcg 2.30/ inny iż zwykle
Odpowiedz

Wynik Hcg 2.30/ inny iż zwykle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karota045 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny co o tym sadzicie. Mam cykle stymulowanie klomifenem. Już 3 cykl. W sobotę rozpoczął mi sie nowy cykl. Tak przynajmniej myślałam. Bo krwawienie trwało 2dni i brzuch praktycznie mnie nie bolał. W poniedziałek i dzisiaj (czyli wtorek) lekkie plamienie a temperatura w pochwie 36.9-37.2. Poszlam zrobić betę. Wynik 2.30.. Zazwyczaj miałam wynik 2.0 jak nie było ciąży. Gin kazała powtórzyć za dwa dni hcg. A powinnam brać od jutra znowu klomifen żeby zacząć stymulacje. I nie wiem czy mam liczyć na podniesienie wyniku bety,czy to już przesądzone że nic z tego..

30.10.17r.- zaczynamy starania :)
    Ovarin + Dhupaston start :)
    09.2017 stwierdzone Policystyczne jajniki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nawet dziś leciała na betę! Jak ma rosnąć to dziś powinna być ciut większa. Kciuki!

• Karota045 Koleżanka

Wysłany: 15 maja 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jest możliwe, że z takiego wyniku może pójść w górę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A owulacje kiedy miałaś? Ogólnie to beta jest niska, raczej nie ciążowa. Teoretycznie może pójść w góre musiałabyś wylapac sam moment implantowania, zależy kiedy owu była.

• Karota045 Koleżanka

Wysłany: 15 maja 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 32 dniowe. Przy stymulacji jak w zegarku. Cykl monitorowany i owu była 16 dnia cyklu. 32 dnia zaczęłam krawic czyli w sobotę, w niedzielę przestałam i we wtorek zrobiłam betę. Temperatura w pochwie cały czas powyżej 37. Dziś np. 37.4. Wczoraj 37.2.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2019, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie beta powinna być już dużo wyższa. Powtarzałas?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ