X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wynik testu, prosze o opinie
Odpowiedz

Wynik testu, prosze o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ebe28 wrote:
    Izape_91 czy to wyglada na pozytywny test?

Czy test moze byc wadliwy? Za tani? Zlej firmy?
    Wygląda na pozytywny. Test zawsze może być wadliwy, niezależnie od firmy. One tak czasami po prostu mają bez specjapnego powodu. Beta nie pozostawia wątpliwości :) Ewentualnie kilka innych testów różnych firm dla potwierdzenia.

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
  • Ebe28 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj rano zrobilam test I wyszedl negatywny...

Jestem taka rozczarowana 😓

• Olga856 Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam już na innym wątku, ale tak mi to nie daje spokoju.. Jak oceniacie te testy? Robiłam 3-jeden negatywny, na dwóch były cienie cieni, a teraz są takie
    https://zapodaj.net/b4500152ac33d.jpg.html
    https://zapodaj.net/d14226c7662cf.jpg.html
    Do @ 2 dni

c55fyx8d83g33aob.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ