Wyraźny test po kilku godzinach
-
Hej, wczoraj zrobiłam 2 testy (dzień przed spodziewaną miesiączką 30dc), wyszedł negatywny. Wieczorem zrobiłam jeszcze drugi i wydawało mi się, że widzę cień cienia, nie wyrzuciłam go, a dziś rano była wyraźna druga kreska. Dodałabym zdjęcie ale nie wiem jak. Wiem że wyniki po kilku godzinach nie są wiarygodne, ale czy któraś z was miała podobną sytuację i się udało? Dziś dzień spodziewanej @, ale nie czuję jakby miała nadejść. Siedzę w pracy do 16 i żadne laboratorium nie jest czynne popołudniu więc nie wiem kiedy będę mogła pójść na betę. Podzielcie się doświadczeniem;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 08:26
-Dwójka dzieci na pokładzie (9 i 6)
-listopadowe poronienie samoistne 5tc
-4.12 - 2 kreski 🥰
-6. 12 - beta 149, progesteron 24,9
17.12 - beta 12226
19.12 - zarodek i serduszko (6t+2d)
7.01 - 2 cm malucha, serce bije, wszystko gra
4.02 - 6,5 cm, usg w porządku, prawdopodobnie dziewczynka -
Szyharku wrote:Hej, wczoraj zrobiłam 2 testy (dzień przed spodziewaną miesiączką 30dc), wyszedł negatywny. Wieczorem zrobiłam jeszcze drugi i wydawało mi się, że widzę cień cienia, nie wyrzuciłam go, a dziś rano była wyraźna druga kreska. Dodałabym zdjęcie ale nie wiem jak. Wiem że wyniki po kilku godzinach nie są wiarygodne, ale czy któraś z was miała podobną sytuację i się udało? Dziś dzień spodziewanej @, ale nie czuję jakby miała nadejść. Siedzę w pracy do 16 i żadne laboratorium nie jest czynne popołudniu więc nie wiem kiedy będę mogła pójść na betę. Podzielcie się doświadczeniem;)
Dodaj zdjecie na https://imgbb.com/upload i wstaw tutaj -
https://ibb.co/Zx9B91P
Myniaa99 lubi tę wiadomość
-Dwójka dzieci na pokładzie (9 i 6)
-4.12 - 2 kreski 🥰
17.12 - beta 12226
nick nieaktualny
-
Powtórzyłam dziś rano i też na początku nic, a po kilku godzinach znowu dziwna kreska, bardzo blada. Widoczna przy oknie, ale jakby grubsza niż testowa, na pewno mi się nie wydaje, ale nie jest typowa. Cóż, może te testy są jakieś felerne. Pozostaje czekać na rozwój sytuacji....-Dwójka dzieci na pokładzie (9 i 6)
-4.12 - 2 kreski 🥰
17.12 - beta 12226