X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wzrost temperatury dwa dni przed spedziewaną @
Odpowiedz

Wzrost temperatury dwa dni przed spedziewaną @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexa22 Nowa

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy możliwa jest ciąża jesli przez ostatnie trzy dni bolał mnie brzuch jak przed okresem ( pierwsze dwa takie ciągnięcie a wczoraj byył ból nie do zniesienia) a dzisiaj temperatura jeszcze mi wzrosła. Spoedziewam się miesiączki w czwartek. Co to wszystko oznacza? :(

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistrz przyziemności dopowiada: jest możliwa ale ja tez tak miałam w poprzednim cyklu a @ przyszła :) wzrosło mi na dwa dni o 0,2 stopnia i potem zjechało w dół :(

Ale niezmiennie trzymam kciuki za powodzenie!! :)

• Alexa22 Nowa

Wysłany: 16 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak się udało :D

Szyszka1 lubi tę wiadomość

• aga2319 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 20:09

Alexa22 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ