X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wzrost temperatury dwa dni przed spedziewaną @
Odpowiedz

Wzrost temperatury dwa dni przed spedziewaną @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alexa22 Nowa

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy możliwa jest ciąża jesli przez ostatnie trzy dni bolał mnie brzuch jak przed okresem ( pierwsze dwa takie ciągnięcie a wczoraj byył ból nie do zniesienia) a dzisiaj temperatura jeszcze mi wzrosła. Spoedziewam się miesiączki w czwartek. Co to wszystko oznacza? :(

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistrz przyziemności dopowiada: jest możliwa ale ja tez tak miałam w poprzednim cyklu a @ przyszła :) wzrosło mi na dwa dni o 0,2 stopnia i potem zjechało w dół :(

Ale niezmiennie trzymam kciuki za powodzenie!! :)

• Alexa22 Nowa

Wysłany: 16 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak się udało :D

Szyszka1 lubi tę wiadomość

• aga2319 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 20:09

Alexa22 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ