Za wczesna beta?
-
Witajcie. We wtorek zaraz po pracy wykonałam Sikacza i wyszła druga kreska cisniusienka, taka niteczka (czułość 10)pobiegłam szybko na betę. Wczoraj wykonałam znów sikacza i taka sama sytuacja. Dziś wynik - negatywny z bety.Czy możliwe ze wykonałam ją za wcześnie? Z kad te drugie kreseczki. Zajrzyjcie proszę na mój wykres. Zapisalam się do gin na 13-sta ale myślę że i tak nic po wizycie i u Niej. Powtórzyłam betę, we wtorek wynik dopiero
-
czasem jak sie zrobi zbyt wczesnie test to wychodzi pozytywny bo zdarza się ciaza biochemiczna... dlatego zeby uniknać rozczarowania lepiej testować kilka dni po terminie miesiączki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:17
Manieczka86, Tooskawka lubią tę wiadomość
-
No właśnie byłam w czwartek, powiedziała że macica powiększona, zmieniła kolor ale podobnie wygląda na @. Przepisała luteine i nospe forte. Ale wieczorem beta okazała się być negatywna. Z 0.1 wtorkowej na 0.2 czwartkowej. Torbiel? No całkiem możliwe bo na ostatniej wizycie, po usg powiedziała że mam zespół policystycznych jajników. Tak więc ooo. A Ja się jednak łudziłam że może faktycznie beta za wczesna.. Według mnie @ powinna być juz w 18-19 lutego, ale według OF ovulka przesunęła się i okres powinnam dostać w poniedziałek.
-
Pink test wyszedł mi 2 razy pozytywnie, właściwie kilka razy testy fałszywie wychodziły mi pozytywnie a przyczyna była torbiel na jajniku. Po za tym po jednym USG nie można stwierdzić zespołu policystycznych jajników...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 12:23
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -