X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zagnieżdżenie.
Odpowiedz

Zagnieżdżenie.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagan Nowa

Wysłany: 19 maja 2019, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Liczę na Wasze doświadczenie. Ile trwa właściwie zagnieżdżenie zarodka? Byłam prawie pewna, że udało się. Cykl 42 dni. Tydzień temu z nd/pn i w pn rano miałam trochę różowego śluzu- myślalam, że okres dostanę. Nie dostałam. W piątek zrobiłam betę i negatywna. Rozumiem, że jeśli byłoby to zagnieżdżenie to beta powinna już wyjść w pt?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ile się nie mylę beta powinna już wzrastać dwa dni po implantacji..

• Jagan Nowa

Wysłany: 21 maja 2019, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie- 48 godzin. Tylko pytanie ile trwa sama implantacja 😛

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ