X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zagnieżdżenie.
Odpowiedz

Zagnieżdżenie.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagan Nowa

Wysłany: 19 maja 2019, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Liczę na Wasze doświadczenie. Ile trwa właściwie zagnieżdżenie zarodka? Byłam prawie pewna, że udało się. Cykl 42 dni. Tydzień temu z nd/pn i w pn rano miałam trochę różowego śluzu- myślalam, że okres dostanę. Nie dostałam. W piątek zrobiłam betę i negatywna. Rozumiem, że jeśli byłoby to zagnieżdżenie to beta powinna już wyjść w pt?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ile się nie mylę beta powinna już wzrastać dwa dni po implantacji..

• Jagan Nowa

Wysłany: 21 maja 2019, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie- 48 godzin. Tylko pytanie ile trwa sama implantacja 😛

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ