zagnieżdżenie i pierwsze mdłości 3 dni po owulacji - to w ogóle możliwe?
-
Współżyliśmy z mężem 12, 13 i 14 dnia cyklu. Podejrzewam, że owulacja była 13. dnia. Po 3 dniach w nocy (dokładnie z 15. na 16. dc) dostałam lekkiej biegunki i mdłości. Wirusa nie podejrzewam, bo nikt inny nie złapał, nic dziwnego nie jadłam. Po tej nocy do południa 16. dc już czułam się dobrze, a na następny dzień, czyli 17. dc od rana (to dzisiaj) znowu mdłości, które powoli przechodzą. Dodam, że do tej pory codziennie rano piłam kawę, a dzisiaj kompletnie mnie odrzuciło od niej.
I tu moje pytanie: gdzieś czytałam, że przy zagnieżdżaniu może być biegunka, czy to w ogóle możliwe, żeby doszło do zagnieżdżenia już 3 dni po owulacji? I żeby od razu pojawiły się mdłości? Miała któraś z Was tak? Jest sens robić już beta hcg czy czekać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 08:48
madalena1103 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka. Nie jest to możliwe tak szybkie zagnieżdżenie się zarodka. Potrzebuje on bowiem minimum 6 dni na dotarcie do macicy, a następnie implantacja w niej. Sądzę, że za dużo o tym myślisz i tym samym się nakrecasz. Beta w tym czasie jest bezsensowna, bo i tak nic nie wykaże, a ty na marne wydasz pieniądze. Poczekaj do terminu @ i wtedy wykonaj test ciążowy. Pozdrawiam.
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
A ja chciałam Wam dziewczyny potwierdzić, że to jak najbardziej możliwe Może ten wstręt do kawy 3 dni po owulacji nie był związany z zagnieżdżeniem, ale z zapłodnieniem na pewno. Bo okazało się, że jestem w ciąży I właśnie dokładnie od tego dnia nie mogę wypić kawy.
Sówka35, Rossanna, madalena1103, Artemisia, Karolka14, karmar, Bergo2, przedszkolanka:), Karolcia89, JagnaaJankowska, Niezwykła lubią tę wiadomość
-