Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie zajście w ciążę trzy dni przed spodziewaną miesiączką??
Odpowiedz

zajście w ciążę trzy dni przed spodziewaną miesiączką??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :) mam do was pytanie :) kochałam sie z narzeczonym do końca 19.08 a 22.08 powinna wystąpić spodziewana miesiączka ale nie przyszła i nie ma jej do dzisiaj bylam w piątek u ginekologa powiedział że macica jest rozpulchniona i dostałam skierowanie na betę którą mam zrobić w poniedziałek. Jak myślicie może być jednak ciąża? :) dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam was wszystkie:*

• nitta32 Ekspertka

Wysłany: 10 września 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed miesiaczka to niemożliwe, ale jesli wydłużył Ci sie znacznie cykl tj plodne dni były w TAMTYM dniu, to z pewnoscia realne.

innamorata88, emi2016 lubią tę wiadomość

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ