X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zalany test?
Odpowiedz

Zalany test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia91 Nowa

Wysłany: 28 lutego, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobiety :)
    Mam pytanie do bardziej doświadczonych lub osób które miały podobną sytuację.
    Otóż dziś jest mój 10 dpo. z porannego moczu wykonałam test ciążowy. Mam co do niego pewne wątpliwości ponieważ oddałam na niego chyba za dużo moczu.
    Nie wiem czy to mogło mieć wpływ na wynik pomimo że jako pierwsza pojawila się kreska testowa w wyznaczonym czasie następnie kontrolna.

https://zapodaj.net/plik-Bhh9aV1O8b

co sądzicie o tym teście ?

• miska122 Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonia91 wrote:
    Otóż dziś jest mój 10 dpo. z porannego moczu wykonałam test ciążowy. Mam co do niego pewne wątpliwości ponieważ oddałam na niego chyba za dużo moczu.
    Nie wiem czy to mogło mieć wpływ na wynik pomimo że jako pierwsza pojawila się kreska testowa w wyznaczonym czasie następnie kontrolna.

Wygląda na zalany. Zrób inni i będzie jasne ;)

Sonia91 lubi tę wiadomość

Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero

10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    04.21 - II
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 g <3
    7/8.23 - cb
    age.png
    15.2.24 - II
    30.10.24 - Maksym 56cm, 3800 g <3 💙
    age.png
  • Pimpi Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonia91 wrote:

Test nieważny

👩🏻 32 👦🏽34

Styczeń 2024- starania o pierwsze dziecko ❤️‍🔥
    20.02.2024- ⏸️ 🥰
    11.03.2024- mamy ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ