X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zalany test?
Odpowiedz

Zalany test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia91 Nowa

Wysłany: 28 lutego 2024, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobiety :)
    Mam pytanie do bardziej doświadczonych lub osób które miały podobną sytuację.
    Otóż dziś jest mój 10 dpo. z porannego moczu wykonałam test ciążowy. Mam co do niego pewne wątpliwości ponieważ oddałam na niego chyba za dużo moczu.
    Nie wiem czy to mogło mieć wpływ na wynik pomimo że jako pierwsza pojawila się kreska testowa w wyznaczonym czasie następnie kontrolna.

https://zapodaj.net/plik-Bhh9aV1O8b

co sądzicie o tym teście ?

• miska122 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2024, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonia91 wrote:
    Otóż dziś jest mój 10 dpo. z porannego moczu wykonałam test ciążowy. Mam co do niego pewne wątpliwości ponieważ oddałam na niego chyba za dużo moczu.
    Nie wiem czy to mogło mieć wpływ na wynik pomimo że jako pierwsza pojawila się kreska testowa w wyznaczonym czasie następnie kontrolna.

Wygląda na zalany. Zrób inni i będzie jasne ;)

Sonia91 lubi tę wiadomość

Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero

10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    04.21 - II
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 g <3
    7/8.23 - cb
    age.png
    15.2.24 - II
    30.10.24 - Maksym 56cm, 3800 g <3 💙
    age.png
  • Pimpi Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2024, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonia91 wrote:

Test nieważny

👩🏻 32 👦🏽34

Styczeń 2024- starania o pierwsze dziecko ❤️‍🔥
    20.02.2024- ⏸️ 🥰
    11.03.2024- mamy ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ