Zanik bólu piersi w 5tc
-
Cześć dziewczyny ☺️
Zaczęłam właśnie 5tc ciąży, piersi do wczoraj były mega nabrzmiałe, bolały, najgorzej po zdjęciu stanika.
Dzisiaj rano zorientowałam się, że ten ból ustał, stał się mniejszy niż do tej pory.
Wizyta u ginekologa dopiero w piątek.
Czy powinnam się obawiać?
To moja pierwsza ciąża i mega się boję, czy to normalne że piersi mogą przestać boleć tak z dnia na dzień?Kamila -
Alutka128 wrote:Miałam tak wielokrotnie, nic się złego nie działo:) nie wsłuchuj się tak w organizm bo idzie oszaleć, sama tak robiłam i niepotrzebnie sie stresowałam 🙂
Jeżeli nie mam żadnych innych objawów (które mogłoby wskazywać na coś złego), to chyba jest w porządku? ☺️Kamila -
Kamila24 wrote:Jeżeli nie mam żadnych innych objawów (które mogłoby wskazywać na coś złego), to chyba jest w porządku? ☺️
Jesli nie ma plamienia i bólu brzucha większego większego przy miesiączce to nie masz czym się martwić zawsze możesz już iść do lekarza i potwierdzić że jest wszystko w porządku -
Alutka128 wrote:Jesli nie ma plamienia i bólu brzucha większego większego przy miesiączce to nie masz czym się martwić zawsze możesz już iść do lekarza i potwierdzić że jest wszystko w porządku
Właśnie nic z tych rzeczy nie występuje ☺️
Tylko zanikł ten ból piersi.Kamila -