X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zastrzyk ovitrelle i silny ból krzyża
Odpowiedz

Zastrzyk ovitrelle i silny ból krzyża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam... Kilka dni po zastrzyku ovitrelle bardzo bolą mnie krzyże tak że nie ciężko mi wstać..
    Ból promieniuje do dołu brzucha... wcześniej zazywalam clostibegyt ... cały czas biorę bromergon a od 19dc duphaston .... czy ktoras z was miała takie bóle kilka dni po zastrzyku ovitrelle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie miałam.

• mothylek Debiutantka

Wysłany: 26 listopada 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam ale po Pregnylu

mothylek
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ