Zdziska i Elbieta
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

moja maluda wczoraj powiedziala mi ze parze wiec domyslalam sie ze o cos chodzino i dzisiaj ciutek weszla. jest juz wyzsza od 6 wczesniejszych wiec  pewnie to juz to wiec domyslalam sie ze o cos chodzino i dzisiaj ciutek weszla. jest juz wyzsza od 6 wczesniejszych wiec  pewnie to juz to . dostalam te moje tabletki wiec zastanawiam sie czy nie brac od razu. prwidlowo bierze sie od drugiej lub trzeciej wyzszej. co myslisz. czekac z jeden dzien ? . dostalam te moje tabletki wiec zastanawiam sie czy nie brac od razu. prwidlowo bierze sie od drugiej lub trzeciej wyzszej. co myslisz. czekac z jeden dzien ?
- 
                        nick nieaktualny
- 

amelia04072006 wrote:moja maluda wczoraj powiedziala mi ze parze wiec domyslalam sie ze o cos chodzino i dzisiaj ciutek weszla. jest juz wyzsza od 6 wczesniejszych wiec  pewnie to juz to wiec domyslalam sie ze o cos chodzino i dzisiaj ciutek weszla. jest juz wyzsza od 6 wczesniejszych wiec  pewnie to juz to . dostalam te moje tabletki wiec zastanawiam sie czy nie brac od razu. prwidlowo bierze sie od drugiej lub trzeciej wyzszej. co myslisz. czekac z jeden dzien ? . dostalam te moje tabletki wiec zastanawiam sie czy nie brac od razu. prwidlowo bierze sie od drugiej lub trzeciej wyzszej. co myslisz. czekac z jeden dzien ?

No czekaj jeszcze dwa dni, to dopiero pierwsza wyzsza i jeszcze nie wiadomo jak sie zachowa...ale juz idzie w gore wiec kciukam   amelia04072006 lubi tę wiadomość amelia04072006 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny