Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:no wczoraj była . asha ty no spojrzyj na wykresa z łaski swojej ?
Aaa eleganco...ja dzisiaj bylam na twoim wykresie, ale tylko na temp luklam...testy wstawials oooo....elegancko...szacun...porzadek sie zrobil....no szyja otwarta zwracam szacunamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Aaa eleganco...ja dzisiaj bylam na twoim wykresie, ale tylko na temp luklam...testy wstawials oooo....elegancko...szacun...porzadek sie zrobil....no szyja otwarta zwracam szacun
-
amelia04072006 wrote:matkooo testy sa od poczatku wstawione, porzadek to byla tam zawsze szyja tez zawsze tam byla wiec nie pij juz
Nie chrzan , nie bylo testow jeszcze do wczoraj nie wiedzialas ze to sa pozytywneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:01
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie chrzan , nie bylo testow jeszcze do wczoraj nie wiedzialas ze to sa pozytywne
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:pierdolisz. jak wyszedl mi test i myslalam ze jest negatywny to taki wpisalam, przed wczoraj po drugim okazalo sie ze sa pozytywne wiec je zmienilam a wczoraj kochana jakbys nie wolala lazic po krzakach to widzialabys ze jest trzeci a dzisiaj bedzie czwarty , cholera
Dobra juz dobra byly testy...miesiac temu tez byly testy -
amelia04072006 wrote:testa ciazowego sobie walnij tak na wszelki wypadek, wiesz nie
I kto to kurwa mowi hahaha
Szyja otwarta a testa mam robic...spojrzyj no na moj wykres kochana hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:06
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny